Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

co do zamszowej spódnicy...

05.09.05, 13:17
    Wyhaczyłam w second-handzie zamszową spódnicę w kolorze wielblądzim, sięga
    tuż za kolana, przed kolanami lekko się rozszerza, zamiast zameczka pośrodku
    ma przepleciony rzemyk (tak dla wizualizacji opisuje :-) ). Jest w świetnym
    stanie i bardzo się ciesze, że ją upolowałam, ale... nie mam pojęcia co do
    niej założyć. Zaznaczam, że styl country mnie nie interesuje. Liczę na waszą
    pomoc i propozycje. Jakie kolor rajstop, czy niby-koronkowe wzorzyste moga
    byc? Ale jaki kolor? A co na góre? Golfik czy coś innego? No nie mam
    natchnienia... Help!!!
    Obserwuj wątek
      • lestka Re: co do zamszowej spódnicy... 05.09.05, 13:21
        ladnie brazowy bedzie do tego wygladal :) moze brazowa marynarka i butki np
        baleriny na obcasie? rajtki zalozylabym bezowe albo w kolorze tego rzemyka ktory
        jest przepleciony zamiast zamka :> wogole tez szukam takiej spodnicy i znalezc
        nie moge:P
        • axasa Re: co do zamszowej spódnicy... 05.09.05, 14:26
          Bomba! :-))) Dzięki serdeczne! Trafiłaś w sedno z tą marynarką i butami! Ja już
          po prostu to widzę! To teraz będę polować na marynareczkę. Dziękuje jeszcze
          raz! Zapamiętam two nick, jakbym znowu nie wiedziała co do czego ;-)
          • axasa Re: co do zamszowej spódnicy... 05.09.05, 14:30
            P.S. Najbardziej bałam się, że ktoś zaproponuje mi kowbojki ;-P brrr...
            • panna_turkus Re: co do zamszowej spódnicy... 06.09.05, 09:51
              brązy, rudości, zieleń butelkowa albo przyszarzała oliwka, stonowany turkus...
              (ten ostatni to takie moje zboczenie ;-))))

ja bym postawiła na dopasowaną górę - golf lub żakiet (np. z delikatnego
              sztruksu) kończacy się na wysokości biodra (bo ostatnio taki nabyłam :))
              zapinany na haftki), pod spodem dekolt w łódeczkę albo klasyczny serek a do tego
              delikatne bransoletki. do spódnic kończacych się w okolicach łydki obowiązkowo
              wysokie buty.
              • axasa Re: co do zamszowej spódnicy... 06.09.05, 10:31
                A że tak delitaknie podpytam... gdzie nabyłaś takowy żakiecik? :-) Bardzo
                podoba mi się sztruks. Rudości niestety odpadaja, jestem klasyczne lato. Dzięki
                za podpowiedź!
                • panna_turkus Re: co do zamszowej spódnicy... 06.09.05, 10:37
                  galeria centrum
                  nowa kolekcja autograf kolor morski turkus (coś między turkusem a zielenią)
                  zwariowałam na punkcie tych haftek
      • chicaelectronica re: 06.09.05, 10:36
        jeśi kolor wielbłądzi wygląda tak jak ja myślę (taki biszkoptowy) to ja bym
        zakładała różne zdecydowane kolorki: śliwka, pomarańcz ale i brąz i turkus
        wydają mi się ok

podoba mi się "kolor wielbłądzi" hihi
        • axasa Re: re: 06.09.05, 12:20
          dokładnie biszkopt. Brąz na pewno, pomyśle nad turkusem i śliwką. Pomarańczowy
          odpada. Będę wyglądać jak śmierć na chorągwi. A rajstopki w jakim kolorze? :-(
          że sie tak spytam... bo uwielbiam koronkowe wzorki, ale czy nie będzie tak zbyt
          choinkowo?
          • chicaelectronica Re: re: 06.09.05, 12:23
            to juz chyba zalezy od golfiku czy zakieciku no i od butów, ja bym dbała zeby
            były w kolorze góry, moga być nawet drobne kabaretki np sliwkowe, jeśli całośc
            gładka to i koronka przejdzie, a jesli postawisz np na śliwkowy golf i buty to
            wtedy rajstopy mogą być bezowe w kolorze spódnicy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka