menstylecom 05.09.05, 22:12 Witam Drogie Panie mam do was takie pytanie.Jak wam sie podoba styl ubierania Majewskiego.Mi osobiscie bardzo podobal sie jego stroj w pierwszym dniu festiwalu w Sopocie . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
myszka_333 Re: Szymon Majewski..............jego styl 05.09.05, 22:13 a może jakieś zdjęcia by się znalazły? Odpowiedz Link Zgłoś
tearjearker Re: Szymon Majewski..............jego styl 06.09.05, 09:23 mrrau : )wlasnie takich lubie. wyglada zawsze super Odpowiedz Link Zgłoś
minkair Re: Szymon Majewski..............jego styl 06.09.05, 09:28 widać ,że TVN nie macza paluszków w Jego ubiór i jest naprawdę OK! Może to jakaś wskazówka dla innych ? Może czym więcej tych pseudo stylistów tym efekt bardziej opłakany. P.S. Spojrzałam wczoraj na Jego nowy program : miał super marynarkę ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
frigg Re: Szymon Majewski..............jego styl 06.09.05, 13:19 minkair napisała: > widać ,że TVN nie macza paluszków w Jego ubiór i jest naprawdę OK! Bzdura... Odpowiedz Link Zgłoś
squared Re: Szymon Majewski..............jego styl 06.09.05, 16:35 jak to nie macza? a slawek blaszewski ktory jest jego stylista..... Odpowiedz Link Zgłoś
frigg Re: Szymon Majewski..............jego styl 06.09.05, 17:14 Otóż to. Poza tym to co proponuje Blaszewski musi być w jakimś stopniu akceptowane przez producenta programu. Odpowiedz Link Zgłoś
markizza Re: Szymon Majewski..............jego styl 06.09.05, 09:58 nie podoba mi sie, jest zbyt przerysowany, ale to w koncu 'szolmen'. Wole spokojniejszy. Nie lubie tez lancuchow przy spodniach u mezcyzn:P) Odpowiedz Link Zgłoś
goldioo Re: Szymon Majewski..............jego styl 06.09.05, 13:24 Przeciętny.Jeden pomysł na siebie - śmieszna kolorowa koszulka plus marynarka, ale niczym innym mnie nie zaskakuje. Odpowiedz Link Zgłoś
miss_paradox Re: Szymon Majewski..............jego styl 06.09.05, 19:16 lubię go i podoba mi się styl jego ubierania/w jaki go ubierają Odpowiedz Link Zgłoś