henrietta5 10.09.05, 17:28 macie porownanie jakie sa ciuchy w polskiej vero modzie a w zaganicznych? gdzie sie bardziej oplaca? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monika733 Re: VERO MODA w polsce? 10.09.05, 18:21 Mieszkam od 3 lat e Holandii,w Polsce bywam regularnie co 3 mies. Poniewaz Vero moda,nalezy do jednej z moich ulubionuch marek,mam porownanie. Niestety,oferta w Polsce ,jest zdecydowanie ubozsza i co dziwne zupelnie inne fasony od tych ,ktore widze w holender,sklepach tej sieci.Zauwazylam tez ,ze w Polsce kolorystyka tych ciuchow ,jest taka bardziej stonowana,bezpieczna,podczas gdy w Holandii sa to bardzo kolorowe ,radosne ubranka. Jesli chodzi o ceny to sa porownywalne w obu krajach. To tyle jesli chodzi o wiadomosci na temat Vero mody w Holandii. Pozdrowienia z deszczowego dzis Dordrecht)pld Holandia)Monika.P Odpowiedz Link Zgłoś
henrietta5 Re: VERO MODA w polsce? 10.09.05, 18:52 ja jestem w danii i ciuchy w vero modzie i only sa tu po prostu bajeczne, w kocnu znalazlam to czego nei moglam nigdy znalezc wpolsce, tylko ze wracam jzu do poslki(huuura!) i skoncza sie cudne zakupy, ale moze to i lepiej, ile mozna wydawac na ciuchy;) pozdrawiam, a w kopenhadze dzis sloneczko swieci:)lato w pelni Odpowiedz Link Zgłoś