deczko 11.09.05, 17:45 Do jakich ubran, stylu pasuje tego typu kapelusz www.thundersearch.com/JenniferLopez/virgin3.jpg Cos w tym stylu tylko, ze czarny Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
silvanka Re: Kapelusz z duzym rondem 11.09.05, 17:52 ja tez kupilam taki czarny pod wplywem impulsu w reserved i teraz zachodze w glowe do czego go zalozyc :) Odpowiedz Link Zgłoś
deczko Re: Kapelusz z duzym rondem 11.09.05, 17:54 silvanka napisała: > ja tez kupilam taki czarny pod wplywem impulsu w reserved i teraz zachodze w > glowe do czego go zalozyc :) Wlasnie, ja w zarze doslownie szlam do kasy, ale mam dosc ciuchow i dodatkow, ktore kupuje pod wplywem impulsu ;))) W hm tez takie maja, ale sa zupelnie do bani. Rondo opada na twarz :O A ile kosztuja te w reserved? Odpowiedz Link Zgłoś
deczko Re: Kapelusz z duzym rondem 11.09.05, 18:00 silvanka napisała: > 39 zl Bardzo tanio :O W zarze trzeba dolozyc 90 zeta. Zawsze mnie pociagal taki fason kapelusza i moge sie pokusic na ten drozszy model, glowa mi juz nie urosnie:)))) Tylko do czego nosic taki kapelusz?! Odpowiedz Link Zgłoś
silvanka Re: Kapelusz z duzym rondem 11.09.05, 18:09 no wlasnie do czego nosic?? :D poczekajmy moze ktos nam cos doradzi sensownego Odpowiedz Link Zgłoś
deczko Re: Kapelusz z duzym rondem 11.09.05, 18:16 zettrzy napisała: > do zimnej pogody Poprosze o jakas fotke. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: Kapelusz z duzym rondem 11.09.05, 18:25 nie chce mi sie grzebac, np. fota z Karpacza w styczniu stanowi dobra ilustracje zimnej pogody Odpowiedz Link Zgłoś
deczko Re: Kapelusz z duzym rondem 11.09.05, 18:29 zettrzy napisała: > nie chce mi sie grzebac, np. fota z Karpacza w styczniu stanowi dobra ilustracj > e > zimnej pogody Tylko, ze taki kapelusz juz nie... Odpowiedz Link Zgłoś
deczko Re: Kapelusz z duzym rondem 11.09.05, 18:30 deczko napisał: > zettrzy napisała: > > > nie chce mi sie grzebac, np. fota z Karpacza w styczniu stanowi dobra ilu > stracj > > e > > zimnej pogody > > Tylko, ze taki kapelusz juz nie... > Chociaz dobrze chroni przed sloncem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: Kapelusz z duzym rondem 11.09.05, 18:33 deczko napisał: > Chociaz dobrze chroni przed sloncem ;) > naszam takie zima - fenomenalnie chronia przed zimnem Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: Kapelusz z duzym rondem 11.09.05, 18:31 nie co? on jest bardzo fajny na zime Odpowiedz Link Zgłoś
arbuzunia WRRR! reserved :) 12.09.05, 16:55 na kilku ogromnych plakatach reserved w warszawie jest kapelusz z duzym rondem w jasnym kolorze (bezowy albo pudrowy roz, nie jestem pewna). Jak sie dzisiaj o niego pytalam w sklepie to pani powiedziala ze takich nie ma i nie było, są tylko czarne... zwariowali?! to po co go pokazywali na plakatach?! jakbyscie widzialy ktoregos dnia JASNY kapelusz z duzym rondem w reserved to dajcie znac :) aha i jeszcze w miare płaskich kowbojek szukam ale chyba musialby sie zdarzyc cud zebym je znalazła... Odpowiedz Link Zgłoś
kate-gun Re: Kapelusz z duzym rondem 11.09.05, 18:35 ja to widze tak: -waskie spodnie rurki [moga byc dziny] -do tego kozaki do kolan na obcasie slupku, najlepiej marszczone i zamszowe, z nie-czubatym noskiem -na gore - pelna swoboda, jakas fantazyjna, nie-biurowa koszula + etno wisiory -alternatywa dla koszuli jest granatowy/szary zakiet a'la carski oficer wiem wiem, mieszam style ale ja tak zawsze :] Odpowiedz Link Zgłoś
deczko Re: Kapelusz z duzym rondem 11.09.05, 18:48 Kate-gun dzieki za odpowiedz. Jesli chodzi o dol, mialam takie same typy ;) Gora faktycznie trudna ;) Zastanawiam sie czy pasuje dwurzedowka do takiego kapelusza i cos mi sie nie widzi... Odpowiedz Link Zgłoś
panna_turkus Re: Kapelusz z duzym rondem 11.09.05, 19:59 góra - coś luźnego z półokrągłym dekoltem do tego z szeroki pasek z pokaźną klamrą, dół - waskie spodnie, kozaki na obcasie, na to - płaszcz niedbale przewiązany w pasie. Odpowiedz Link Zgłoś
jpar Re: Kapelusz z duzym rondem 11.09.05, 20:06 go jeansow, to jasne; na gore bluzka koszulowa, rozpinana lub z dekoltem, sciagnieta w pasie paskiem lub apaszka, ma chlodniejsze dni do trenczu (jesli tak sie pisze), takze sciagnietego paskiem, niezapietego... Odpowiedz Link Zgłoś
deczko Re: Kapelusz z duzym rondem 11.09.05, 20:20 Dzinsowa, granatowa dopasowana sukienka na guziki z paskiem, dlugie rekawy. Do tego kozaki... Odpowiedz Link Zgłoś
arbuzunia jakos sobie tego nie wyobrazam... 11.09.05, 22:24 fajne te kapelusze, faktycznie, ale dziwią mnie wasze propozycje z czym go nosic! proponujecie golf i spodniczke, dzinsy i koszule albo sukienke... jak wy to sobie wyobrazacie?? przeciez taki kapelusz sie nosi dopiero jesienią jak będzie zimniej więc chyba można do dobrać tylko do płaszczyka, ew. kurtki? Odpowiedz Link Zgłoś
deczko Re: jakos sobie tego nie wyobrazam... 11.09.05, 22:29 arbuzunia napisała: >przeciez taki kapelusz sie nosi dopiero jesienią jak będzie > > zimniej więc chyba można do dobrać tylko do płaszczyka, ew. kurtki? Zakladam (ja przynajmniej), ze mozna sie tak ubrac pod plaszczem, a po zdjeciu plaszcza niekoniecznie zdejmujemy kapelusz ;) Kurtka, ale jaka!? Ten kapelusz na nasze polskie ulice to jednak ekstrawagancki dodatek... Odpowiedz Link Zgłoś
arbuzunia Re: jakos sobie tego nie wyobrazam... 11.09.05, 23:08 > Zakladam (ja przynajmniej), ze mozna sie tak ubrac pod plaszczem, a po zdjeciu > plaszcza niekoniecznie zdejmujemy kapelusz ;) no cos ty, i tak chodzic po szkole/uczelni/w pracy? > Kurtka, ale jaka!? nie wiem, jezeli sobie taki kupie to bede go nosic wyłącznie z płaszczykiem. > Ten kapelusz na nasze polskie ulice to jednak ekstrawagancki dodatek... fajnie gdybys miala racje ale ja sie martwie że przeciwnie- co druga panna będzie w takim kapeluszu podobnie jak jakiś temu w kaszkietach Odpowiedz Link Zgłoś
deczko Re: jakos sobie tego nie wyobrazam... 11.09.05, 23:14 arbuzunia napisała: > > Zakladam (ja przynajmniej), ze mozna sie tak ubrac pod plaszczem, a po zd > jeciu > > plaszcza niekoniecznie zdejmujemy kapelusz ;) > no cos ty, i tak chodzic po szkole/uczelni/w pracy? Nie, ale na zakupach nie ma sensu zdejmowac ;) Na uczelni mozna tez przez chwile pochodzic, choc na sam wyklad nie polecam. Szkoda, ze noszenie kapelusza odchodzi do lamusa. > > > Ten kapelusz na nasze polskie ulice to jednak ekstrawagancki dodatek... > fajnie gdybys miala racje ale ja sie martwie że przeciwnie- co druga panna > będzie w takim kapeluszu podobnie jak jakiś temu w kaszkietach Nie sadze by az tak zawojowaly ulice ;) Oby ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
jpar Re: Kapelusz z duzym rondem 11.09.05, 20:26 moze tez byc golfik (np. bezowy), do tego spodniczka bezowa z klinow, pasek brazowy i botki... Odpowiedz Link Zgłoś
b_bb Re: Kapelusz z duzym rondem 11.09.05, 22:31 Też kupiłam sobie podobny kapelusz (ten sam, co silvanka, z reserved) i zamierzam nosić go do płaszcza i wełnianej kurtki. I tak nie widać tego, co pod spodem, więc może być nawet tiulowa spódnica. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
silvanka Re: Kapelusz z duzym rondem 11.09.05, 22:59 ja zamierzam go nosic do czarnego trenczu (planuje zakup narazie nic interesujacego nie wpadlo mi w oko) ale w zimie bedzie w nim troche czerep marzl :D Odpowiedz Link Zgłoś
b_bb Re: Kapelusz z duzym rondem 11.09.05, 23:03 > ale w zimie bedzie w nim troche czerep marzl :D Kupiłam na jesień, ale wydaje mi się, że i zimą da radę chłodom, gdyż jest wełniany z dodatkiem angory (wywaliłam metkę, więc nie pamiętam dokładnie). Na tęgie mrozy jednak odpada, to jasne. :) Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: Kapelusz z duzym rondem 12.09.05, 00:07 raz juz napisalam, to sie powtorze: nosze kapelusze, takie jak ten na zdjeciu, tzn. ten typ nie dokladnie ten model, na mrozy -30 i wiatry prosto znad Atlantyku, takie co to potrafia chwycic zeliwny kosz na smiecie i cisnac nim o sciane 10 m dalej. Normalny kapelusz jest z filcu, czyli welny, wiec bardzo dobry na mroz. Ten kapelusz na zdjeciu jest do tego taki flakowaty, oklapuje na uszy, wiec osloni przed mrozem rowniez uszy. Jedno co moze sprawiac klopot to rozmiar ronda, ktore w warunkach wietrznych bedzie dzialac jak zagiel do chwytania wiatru, wiec moze ten kapelusz po prostu zwiac z glowy. Poza tym drobiazgiem mowimy tutaj o swietnym nakryciu glowy na pogode zimna i bardzo zimna. kresle sie doswiadczona nosicielka i wielbicielka kapeluszy Odpowiedz Link Zgłoś
cookie.es Re: Kapelusz z duzym rondem 12.09.05, 15:08 Ja też mocno się zastanawiam nad kupnem takego kapelusza. Powstrzymuje mnie głównie to, że dotąd wszystkie nawet najpiękniejsze nakrycia głowy jakie kupowałam lądowały w szafie a ja chodziłam z gołą głową...;))) Mój typ: dopasowany płaszczyk wełniany/tweedowy/flauszowy związywany w talii paskiem + kozaki na wysokim obcasie + sztuczny (albo jak ktos woli prawdziwy;)) lis przewieszony przez ramię... Odpowiedz Link Zgłoś
greenhills Re: Kapelusz z duzym rondem 18.09.05, 17:58 A ja wczoraj nabylam taki kapelusz wlasnie w h&m, rondo dosc duze, ale mi sie wlasnie podoba:) jest czekoladowy wiec narazie bede zakladac go do czekoladowej marynarki, rudej apaszki, dzinsow. Doe tego korale, jesli torebka czerwona to korale rowniez, a jesli inna to cos tam sie na szyje powiesi:) Podobaja mi sie te kapelusze Odpowiedz Link Zgłoś