mena122 12.09.05, 19:41 Jak z ich jakością? I czy są w nowej kolekcji jakieś fajne modele ? :)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasiap51 Re: Swetry z Benettona 12.09.05, 21:12 uwielbiam ciuchy z Benettona. Mam cztery wełniane swetry - kupiłam je dwa lata temu, prałam wiele razy i mogę uczciwie powiedzieć, że nic się z nimi złego nie dzieje. Pamiętać trzeba o suszeniu ich w stanie rozłożonym, bo inaczej mogą się porozciągać. Nowej kolekcji nie widziałam, więc nie mogę się wypowiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
neo.nka Re: Swetry z Benettona 12.09.05, 22:36 Jak dla mnie jakos rewelacyjna. Mam kilka sweterkow, z ktorych jestem bardzo zadowolona. Mozesz spokojnie kupowac ;] Odpowiedz Link Zgłoś
neo.nka Re: Swetry z Benettona 12.09.05, 22:37 Ta rewelacyjna to jakosc miala byc... Odpowiedz Link Zgłoś
inecita Re: Swetry z Benettona 13.09.05, 08:58 Miałam 2 100% wełny, oba strrrrasznie gryzły, jeden sfilcował się po drugim praniu (ręcznym, zimna woda itd) Odpowiedz Link Zgłoś
inecita Re: Swetry z Benettona 13.09.05, 09:00 zapomniałam dodac ze ten drugi z gryzących jest ok jesli chodzi o jakość i ze oba były bardzo ciepłe, jednak teraz nie kupiłabym juz tych wełnianych Odpowiedz Link Zgłoś
mena122 Re: Swetry z Benettona 13.09.05, 10:46 dzięki dziewczyny za opinie. Pozdr.:)) Odpowiedz Link Zgłoś
mak0 Re: Swetry z Benettona 13.09.05, 16:33 Sweterki zawsze kupuje podwójnie ponieważ z siostrą mamy podobny gust i jeśli chodzi o jakość kupionych w benettonie można określić jednym słowem - rewelacja.Ani mi a ni mojej siostrze - która potrafi wszystko zniszczyć w trakcie prania - nic złego się nie dzieje.Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiap51 Re: Czyli polecacie? :))) 13.09.05, 21:49 Ja tak. Należy jednak pamiętać o ich prawidłowym praniu i suszeniu. Popatrz na metce na skład, dobrze jak oprócz wełny mają np. akryl. Wtedy nie powinno się z nimi nic stać po praniu. Mam jeden z domieszką akrylu i piorę go w pralce. Miłych zakupów. Odpowiedz Link Zgłoś