czekolada_orzechowa 13.09.05, 20:57 Moze któraś z Was wie, gdzie kupić porządny sportowy stanik do zadań specjalnych- bieganie ( firma, adres w wawie)? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anna_dab Re: sportowy stanik, pomocy 13.09.05, 21:13 Triumph ma naprawdę świetnie trzyma biust, ma krzyżak na plecach i jest z jakiegoś super oddychającego materiału... Cena ok 99 zł, ale warto pozdr ania Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: sportowy stanik, pomocy 13.09.05, 21:37 model sukces jest na stronie... ja zaplacilam 54 zl za 65 widzialam w M1 targowek ten nowy sportowy z usztywniana miseczka kosztuje niestety 99 zl i niebardzo nadaje sie na duzy biust Odpowiedz Link Zgłoś
independent-girl Re: sportowy stanik, pomocy 13.09.05, 23:20 A właśnie,a na duży biust? (75 D) To jaki? I jeszcze przy okazji - chcę biegać z odtwarzaczem,ale słuchawki "pchełki" wypadają mi z uszu, a te takie zakładane na głowę spadają:/ Więc jakie najlepsze do porannego joggingu? Odpowiedz Link Zgłoś
jazza.nova Re: sportowy stanik, pomocy 14.09.05, 09:11 polecam sluchawki nakladane na uszy www.headphoneworld.com/HeadPhoneWorldSite/product/EarPad/CR08.htm Odpowiedz Link Zgłoś