zettrzy Re: KATARZYNA FIGURA jak ladnie dzisiaj wygladala 17.09.05, 20:38 ona zawsze ladnie wyglada Odpowiedz Link Zgłoś
kalinakalina Re: KATARZYNA FIGURA jak ladnie dzisiaj wygladala 17.09.05, 20:44 wiem... p. malgorzata braunek tez Odpowiedz Link Zgłoś
charade Re: KATARZYNA FIGURA jak ladnie dzisiaj wygladala 18.09.05, 00:11 Jeśli Katarzyna Figura ma dalej tę grzywkę "na garnek", to raczej nie mogła dobrze wyglądać. Przepraszam za wyłamanie się ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: grazyna eSz. 17.09.05, 21:05 o, to moja ulubiona... o ile bardziej gwiazdzista od tych roznych "gwiazd" typu A. Joli Odpowiedz Link Zgłoś
kalinakalina Re: grazyna eSz. 17.09.05, 21:13 o tak ...brakuje mezczyzn takich "ponadczasowych " ..oj.nie mam typow... Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: grazyna eSz. 17.09.05, 21:20 Robert Mitchum! Robert Mitchum! znajdz jakis film z nim, takich mezczyzn juz teraz nie robia! Odpowiedz Link Zgłoś
kalinakalina Re: grazyna eSz. 17.09.05, 21:27 robert m. robert m. wiem! p.s a z polskich? oprocz Czeslawa M? nie ma ciekawych mezczyzn...w polsce nie znajduje p.s mam na mysli tylko n.p aktorow Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: grazyna eSz. 17.09.05, 21:39 z polskich Cybulski nieodzalowanej pamieci, oraz Zamachowski Odpowiedz Link Zgłoś
kalinakalina Re: grazyna eSz. 17.09.05, 21:54 zbyszek.b juz nie zyje... ale jak minister polskiej kultury teraz( wlasnie teraz) wierzy, ja nie wierze p.s zamachowski to mi sie zawsze kojarz z piosena " tupot bialych mew" ...franka s. Odpowiedz Link Zgłoś
hiii Re: grazyna eSz. 18.09.05, 00:05 kalinakalina napisała: > robert m. robert m. wiem! > p.s a z polskich? oprocz Czeslawa M? nie ma ciekawych mezczyzn...w polsce nie > znajduje > p.s mam na mysli tylko n.p aktorow zawsze z klasą hanuszkiewicz, zapasiewicz - bez dwóch zdań. niektórzy mówią, że nowicki też, ale wg mnie jest pretensjonalny. z młodszego pokolenia po prostu rewelacyjny mężczyzna - jan jakub kolski:) a co do kobiet, to dodam od siebie jedno nazwisko: pani cwenówna też zawsze wygląda rewelacyjnie - piękna kobieta! Odpowiedz Link Zgłoś
hiii Re: grazyna eSz. 18.09.05, 00:06 hiii napisała: > z młodszego pokolenia po prostu rewelacyjny mężczyzna - jan jakub kolski:) z młodszego niż wyżej wyminieni, rzecz jasna:) Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: grazyna eSz. 18.09.05, 00:24 Hanuszkiewicz mnie irytowal odkad pamietam, nadety bufon ktoremu sie zdaje bogwico o sobie a nie potrafi grac Odpowiedz Link Zgłoś