motylek_xxxx 17.09.05, 23:33 Skoro juz wypowiadacie sie na temat klubów to chciałabym wiedziec co wy na ten temat sadzicie?? Czy ktos do niego czesto uczeszcza??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
blinski Re: Wawa,klub underground, centrum <----co s 18.09.05, 00:27 ja byłem tylko raz. i powiem, że przeżyłem spore zaskoczenie - po tym co się naczytałem i nasłuchałem o tym miejscu, byłem pełen najgorszych obaw - wktóre raczej się nie potwierdziły. po prostu nie widzę wielkiej różnicy między undergroundem a większością innych klubów - zarówno pod względem wystroju, muzyki jak też ludzi (dresów na dobrą sprawę naliczyłem przez całą noc 2 - słownie: dwóch). dwie rzeczy jedynie, które strasznie mnie denerwowały - brak miejsca, gdzie by zamienić parę słów nie trzebaby się drzeć, i dwa - potworna duchota. ale moim zdaniem nie możan się raczej kierować, bo ja się w ogóle nie znam na klubach:) Odpowiedz Link Zgłoś
inecita Re: Wawa,klub underground, centrum <----co s 18.09.05, 10:43 jak byłam tam ostatnio (czyli dawno) był pełen małolatek (15-18) w dziwnych strojach i Murzynów szukających okazji... poza tym duszno i nieprzyjemnie Odpowiedz Link Zgłoś
motylek_xxxx Re: Wawa,klub underground, centrum <----co s 18.09.05, 11:25 A podobno to jest klub od 18 lat, ostatnio mnie tam kumpela ciagneła ale nigdy tam nie byłam i jakos tak nie chciałam. czekam na kolejne opinie! Buziaczyska =) Odpowiedz Link Zgłoś
fuzzystone Re: Wawa,klub underground, centrum <----co s 18.09.05, 14:11 potworna duchota na najnizszym poziomie, trzeba sie wydzierac, kupa tzw. gowniaterii - czyli panienki 16 letnie zrobione na 5 lat starsze..... Ale nie jest jakos fatalnie - bo w centrum samym. Odpowiedz Link Zgłoś
motylek_xxxx Re: Wawa,klub underground, centrum <----co s 18.09.05, 14:44 Znacie jakis kluby które sa warte uwagi ??Gdzie sie mozna fajnie pobawic??? Odpowiedz Link Zgłoś
landrynas Re: Wawa,klub underground, centrum <----co s 18.09.05, 17:59 tzn jaka muzyke preferujesz i w jakim kliamcie lubisz sie obracac. w under srody i soboty zarezerwowane sa na hh, a pon, wto, piat na klubowa. dawno tam nie bylam, ale podobno sie skiepscil, poza tym istnieja o niebo lepsze miejsca: paprotka, bb i cala mazowiecka (podawana jest tam muzyka klubowa na nienajgorszym poziomie) Odpowiedz Link Zgłoś
motylek_xxxx Re: Wawa,klub underground, centrum <----co s 18.09.05, 18:29 Oczywiscie ze klubowa!Zadnego hh!Zwłaszcza polskiego.... Odpowiedz Link Zgłoś
dona.a Re: Wawa,klub underground, centrum <----co s 18.09.05, 19:03 do tego klubu chadza zaprzyjaźniony 18-latek, z tego co mówi, głównie po to żeby się wyszaleć tanecznie.Wspominał jeszcze o Opium na ul. Wierzbowej przy pl. Teatralnym. Chłopak lubi taniec i dobrą muzykę Odpowiedz Link Zgłoś
nero_19 Byl to jeden z pierwszych klubow 18.09.05, 20:02 w ktorych bylam,mnialam z 16 lat i mi sie podobalo ,bo nie wiedzialam jak jest gdzie indziej..Teraz juz tam nie chodze...Ale z tego co wiem ,to ze tam przychodza czarni wyrywac glupawe malolatki jest prawda...Zreszta nie tylko czarni tak robia ,a malolatek tam nie brak o0 Odpowiedz Link Zgłoś
prostytutka81 Re: Byl to jeden z pierwszych klubow 18.09.05, 22:25 chodzilam tam w liceum wtedy bylo fajnie. ale nie bylam juz z 5 lat, odstrasza mnie kolejka gowniarzy no i zadni znajomi tam nie chodza. polecam kulturalna (jak sa imprezy),klub 55, le madame, barbi bar i ogolnie forty mokotow a w szczegolnosci pruderie. aa no i jeszcze czasem mozna trafic fajny klimat w klubokawiarni albo w labo, ale ostatnimi czasy BARDZO rzadko. Odpowiedz Link Zgłoś
idka20 Re: Wawa,klub underground, centrum <----co s 19.09.05, 10:13 polecam udac sie do krakowa, kazdy znajdzie cos dla siebie :)) www.knajpy.krakow.pl Odpowiedz Link Zgłoś