Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Wawa,klub underground, centrum <----co sadzicie??

17.09.05, 23:33
    Skoro juz wypowiadacie sie na temat klubów to chciałabym wiedziec co wy na
    ten temat sadzicie?? Czy ktos do niego czesto uczeszcza???
    Obserwuj wątek
      • blinski Re: Wawa,klub underground, centrum <----co s 18.09.05, 00:27
        ja byłem tylko raz. i powiem, że przeżyłem spore zaskoczenie - po tym co się
        naczytałem i nasłuchałem o tym miejscu, byłem pełen najgorszych obaw - wktóre
        raczej się nie potwierdziły. po prostu nie widzę wielkiej różnicy między
        undergroundem a większością innych klubów - zarówno pod względem wystroju,
        muzyki jak też ludzi (dresów na dobrą sprawę naliczyłem przez całą noc 2 -
        słownie: dwóch). dwie rzeczy jedynie, które strasznie mnie denerwowały - brak
        miejsca, gdzie by zamienić parę słów nie trzebaby się drzeć, i dwa - potworna
        duchota.
        ale moim zdaniem nie możan się raczej kierować, bo ja się w ogóle nie znam na
        klubach:)
      • inecita Re: Wawa,klub underground, centrum <----co s 18.09.05, 10:43
        jak byłam tam ostatnio (czyli dawno) był pełen małolatek (15-18) w dziwnych
        strojach i Murzynów szukających okazji... poza tym duszno i nieprzyjemnie
      • motylek_xxxx Re: Wawa,klub underground, centrum <----co s 18.09.05, 11:25
        A podobno to jest klub od 18 lat, ostatnio mnie tam kumpela ciagneła ale nigdy
        tam nie byłam i jakos tak nie chciałam.
        czekam na kolejne opinie! Buziaczyska =)
      • fuzzystone Re: Wawa,klub underground, centrum <----co s 18.09.05, 14:11
        potworna duchota na najnizszym poziomie, trzeba sie wydzierac, kupa tzw.
        gowniaterii - czyli panienki 16 letnie zrobione na 5 lat starsze.....
        Ale nie jest jakos fatalnie - bo w centrum samym.
      • motylek_xxxx Re: Wawa,klub underground, centrum <----co s 18.09.05, 14:44
        Znacie jakis kluby które sa warte uwagi ??Gdzie sie mozna fajnie pobawic???
        • landrynas Re: Wawa,klub underground, centrum <----co s 18.09.05, 17:59
          tzn jaka muzyke preferujesz i w jakim kliamcie lubisz sie obracac. w under
          srody i soboty zarezerwowane sa na hh, a pon, wto, piat na klubowa. dawno tam
          nie bylam, ale podobno sie skiepscil, poza tym istnieja o niebo lepsze miejsca:
          paprotka, bb i cala mazowiecka (podawana jest tam muzyka klubowa na
          nienajgorszym poziomie)
      • motylek_xxxx Re: Wawa,klub underground, centrum <----co s 18.09.05, 18:29
        Oczywiscie ze klubowa!Zadnego hh!Zwłaszcza polskiego....
        • dona.a Re: Wawa,klub underground, centrum <----co s 18.09.05, 19:03
          do tego klubu chadza zaprzyjaźniony 18-latek, z tego co mówi, głównie po to
          żeby się wyszaleć tanecznie.Wspominał jeszcze o Opium na ul. Wierzbowej przy
          pl. Teatralnym. Chłopak lubi taniec i dobrą muzykę
      • nero_19 Byl to jeden z pierwszych klubow 18.09.05, 20:02
        w ktorych bylam,mnialam z 16 lat i mi sie podobalo ,bo nie wiedzialam jak jest
        gdzie indziej..Teraz juz tam nie chodze...Ale z tego co wiem ,to ze tam
        przychodza czarni wyrywac glupawe malolatki jest prawda...Zreszta nie tylko
        czarni tak robia ,a malolatek tam nie brak o0
        • prostytutka81 Re: Byl to jeden z pierwszych klubow 18.09.05, 22:25
          chodzilam tam w liceum wtedy bylo fajnie. ale nie bylam juz z 5 lat, odstrasza
          mnie kolejka gowniarzy no i zadni znajomi tam nie chodza. polecam kulturalna
          (jak sa imprezy),klub 55, le madame, barbi bar i ogolnie forty mokotow a w
          szczegolnosci pruderie. aa no i jeszcze czasem mozna trafic fajny klimat w
          klubokawiarni albo w labo, ale ostatnimi czasy BARDZO rzadko.
      • idka20 Re: Wawa,klub underground, centrum <----co s 19.09.05, 10:13
        polecam udac sie do krakowa, kazdy znajdzie cos dla siebie :))
        www.knajpy.krakow.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka