galja 27.09.05, 22:10 Peek & Cloppenburg - kupujecie tam? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
galja Re: Peek & Cloppenburg 27.09.05, 22:34 A z której marki?Ja Esprit i Aygill's :-)Gdzie oprócz Wrocławia(G.Dominikańska) jest ten "sklep"? Odpowiedz Link Zgłoś
jasna_79 Re: Peek & Cloppenburg 27.09.05, 22:40 W Arkadii w Warszawie, na parterze od strony Empiku. To zazwyczaj pierwszy sklep, do którego wchodzę, no i często także ostatni :) zawsze znajdę coś dla siebie :) Odpowiedz Link Zgłoś
prostytutka81 Re: Peek & Cloppenburg 28.09.05, 14:28 ja tez bardzo czesto odwiedzam ten w arkadii. glownie ogladam rzeczy diesla i pepe zawsze sie w czyms zakocham (ostatnio kurtka z futerkiem i haftami) ale zazwyczaj jest to nie na moja kieszen. poluje na obnizki! Odpowiedz Link Zgłoś
ssisi23 Re: Peek & Cloppenburg 28.09.05, 18:56 Swietny sklep zawsze jak jestem w Niemczech odwiedzam go regularnie, zwlaszcza jak sa przeceny. A mozna znalesc istne perelki po smieszej cenie. Odpowiedz Link Zgłoś
galja Re: Peek & Cloppenburg 28.09.05, 19:54 Mnie się jeszcze nie udało kupic tam na przecenie po szalenie niskiej cenie (Polska). chyba, że sweter zwykły z esprita z 290 na 200 ;-) A we wrocku nie ma Diesla, ciekawe dlaczego? W Wa-wie jest?Ceny za spodzień ;-) maxymalnie jakie? Odpowiedz Link Zgłoś
jeff Re: Peek & Cloppenburg 30.09.05, 11:34 Jest Diesel we Wroclawiu, na ul. Swidnickiej, obok Big Stara. Odpowiedz Link Zgłoś
oka5 Re: Peek & Cloppenburg 28.09.05, 22:01 No właśnie dzisiaj znowu byłam. Lubię ten sklep, bo w zalewie cudacznych i tandetnych fatałaszków dla nastolatek, tamtejszy towar jawi się jako przykład "normalności". Poza tym ubrania z P&C są dość solidne, przyzwoicie wykończone, z dobrej jakości surowców. Nie zwracam specjalnej uwagi na to, z jakiej akurat firmy w tym sklepie towar wybieram, ale specjalnymi względami darzę tamtejsze dżinsy Angel. Odpowiedz Link Zgłoś
maly.wredak Re: Peek & Cloppenburg 06.10.05, 19:40 nie, wszystko jest tam dla mnie za duże Odpowiedz Link Zgłoś