rehabilitantk 27.10.13, 20:04 Chciałam się podzielić nowym odkryciem! spójrzcie na system zmiany kierunku jazdy. jestem oczarowana ) Baby Jogger Vue Stroller Sneak Peek by Baby Gizmo Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
martuska1982 Re: Baby Jogger Vue 27.10.13, 20:42 Juz była jakaś parasolka z tym patentem,nie pamiętam nazwy.Jakoś na początku roku chyba dziewczyny o tym rozmawiały.No ale nie da się ukryć, ze patent fajny. Odpowiedz Link
rehabilitantk Re: Baby Jogger Vue 27.10.13, 20:57 Ehh Was zaskoczyć ... nawet nie wiem co to NJOY A myślałam, że taka wozkowa jestem :p Patent bardzo mi sie podoba, ale wózek jako całość wygląda dosyć tandetnie, szczególnie tapicerka Odpowiedz Link
linkap_wawa Re: Baby Jogger Vue 28.10.13, 09:37 wiesc gminna niesie ze BJ kupil fabryke Njoy Bubble w Hiszpanii, stad model Vue - podobno roznica pomiedzy modelami jest taka, ze Vue ma mniejsze koleczka i wezsza sylwetke.. ma kosztowac oik. 200 USD Odpowiedz Link
delphine_delphine Re: Baby Jogger Vue 28.10.13, 15:02 Właśnie miałam napisać, że pewnie będzie kosztował fortunę, jak na BJ przystało.... więc jeśli to, co pisze linka jest prawdą - to o Panie, o ludzie! W życiu bym tyle nie dała!!! Jeśli chodzi o sam wózek, to mnie się nie do końca podoba sama konstrukcja (jakaś taka licha) i ta opcja zmiany kierunku siedziska. Za dużo zabawy (co zrobić na ten czas dzieckiem, się pytam?) no i jak poprzekłada się wszystko, to te boki zostają wg pierwotnej konfiguracji. Wygląda to.... ni wypiął-ni przypiął. 3x NIE !!! Odpowiedz Link