Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

W co sie ubrac.

30.09.05, 18:49
    Drogie forumki!W poniedzialek zaczynam staz. Duza instytucja europejska.
    Poradzcie w co sie ubrac? Na codzien chodze ubrana na sportowo, tam musze byc
    ubrana raczej elegancko, ale jakos tak aby ta zbytnia "eleganckosc" nie
    powodowala dodatkowego stresu (wystarczy ze sie stresuje sama sytuacja). Moze
    wy doswiadczone kobitki cos mi doradzicie? Z gory dzieki za wszystkie rady.
    Obserwuj wątek
      • izzy-pop Re: W co sie ubrac. 30.09.05, 19:51
        a jakie zwyczaje panują w firmie? jeśli całkowity mundurek nie jest wymagany,to
        może spodnie z kantem,bluzka koszulowa i buty na płaskim obcasie? jeśli nie
        jesteś przyzwyczajona do mundurków,nie ma sensu się na siłę zmuszac,a kiedy już
        wybadasz sytuację będzie dużo łatwiej.
        • kiki_gdn Re: W co sie ubrac. 01.10.05, 08:42
          Popieram. Chociaż z drugiej strony zalecam przyzwyczajenie się do oficjalnych
          ciuchów >>> tak na przyszłość:)
          • aisha-medea Re: W co sie ubrac. 01.10.05, 08:48
            ja za tydzien ide do pracy w duzej firmie i wyposazylam sie w bluzki w
            stonowanych odcieniach i trzy kostiumiki. Buty na delikatnym obcasie, zakryte
            noski. Tylko ze w mojej firmie obowiazuje dress code, w ktorym sa nawet
            wskazowki co do makijazu i czestotliwosci chodzenia do fryzjera. Wiec -
            klasyczna elegancja. Na cale szczescie uwielbiam kostiumiki, szkoda tylko tych
            odkrytych noskow, no, ale teraz zimno, wiec nie szkodzi.

Jesli nie jestes przyzwyczajona do oficjalnych ubran, to rzeczywiscie - spodnie
            w kant, buty na plaskim i bluzka koszulowa. Ale zgadzam sie tez z
            poprzedniczka - lepiej sie przyzwyczaic...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka