weathlehow 07.10.05, 15:05 no i jak wam się podobają te ciuchy? Jak dla mnie straszne przeciętniactwo, nie mają tego czegoś. spódniczki, bluzeczki, płaszczyki - po prostu szaromyszkowe. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
piwnooka_81 Re: top secret 07.10.05, 15:13 zgadzam się z Twoją opinią, nigdy nic tam nie kupiłam Odpowiedz Link Zgłoś
grey-apple Re: top secret 07.10.05, 15:19 Kiedys kupilam torebke z lakierowanej gumy. Takie sobie, dla mlodziezy z ograniczonymi finansami. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiunia62 Re: top secret 07.10.05, 15:20 A drogo jak cholera!!! Widziałam całkiem ładną bluzę dla mojego chłopaka, ale za ponad 100zł to ja wolę kupić coś oryginalnego dobrej marki. Odpowiedz Link Zgłoś
panna_turkus Re: top secret 07.10.05, 21:04 dziś kupiłam tam białą koszulę ze stójką i tweedowe rybaczki z nowej kolekcji. jakość dobra i dostałam 20% zniżki. Odpowiedz Link Zgłoś
nadinka_nadinka Re: top secret 07.10.05, 21:09 kupilam tam niedawno torebe, taka do pracy, w jodelke czy pepitke, niewazne ;-)nie jest najgorsza - duza i z kieszonkami. mam tez oko na 2 koszule [waham sie wciaz ;-)]. ale te plaszcze w krate ... brrr... wg mnie powiew prl-u [we wczesnej podstawowce mialam cos w podobna krate] **** ...Hold your breath and count to ten, Start again, start again... Odpowiedz Link Zgłoś
mangax Re: top secret 07.10.05, 21:11 z jakością to nie wiem jak jest, ale ... ciuchy mi się podobają, a co do cen - wg mnie różnie, niektóre rzeczy za drogo inne całkiem ok :) ale płaszczyka nie kupiłam ;(((( <to dla tych które czytały mój wcześniejszy wątek :)> <na szczęście jest możliwość, że krawcowa mi taki uszyje, więc ... może będzie dobrze :)> pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś