powiew_wiatru 10.10.05, 17:06 rabczewska-doda.blog.onet.pl/ ZOBACZCIE SOBIE PIERWSZE 3 ZDJECIA Z 8 PAZDZIERNIKA, JESTEM POD WRAZENIEM!!!! DOROTA JEST SUPER, ZNACZNIE INNA NIZ W ROZOWEJ SKORZE I MINI,,, PRAWDZIWA PIEKNA KOBIETA! :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lestka Re: DODA ELEKTRODA INNA NIZ ZAWSZE!! WOW!:-))) 10.10.05, 17:14 no fakt na tych fotkach wyglada niezle Odpowiedz Link Zgłoś
r.richelieu Re: DODA ELEKTRODA INNA NIZ ZAWSZE!! WOW!:-))) 10.10.05, 17:14 najpierw rozepchnęła się łokciami jak ostatnia lafirynda, a teraz sądzi, że może być Tyszkiewicz. Otóż nie może być nawet Tyszkiewicz, mimo że T. klnie i pali jak lokomotywa. ad określenie "prawdziwa" buahaha, Doda i prawdziwa. Zresztą prawdziwą kobietą była już jako noworodek Odpowiedz Link Zgłoś
r.richelieu Re: DODA ELEKTRODA INNA NIZ ZAWSZE!! WOW!:-))) 10.10.05, 17:16 ad te zdjęcia. Co ona wyprawia z tym psem? Maskotkę sobie znalazła.. grr. Taka mundra a taka głupia Odpowiedz Link Zgłoś
wildorchid Re: DODA ELEKTRODA INNA NIZ ZAWSZE!! WOW!:-))) 10.10.05, 17:17 phi!dalej wyglada jak zapasnik[te muskularne ramiona uda].nigdy nie bedzie smukla i wiotka czy to w rozowej mini czy przebrana za kobiete z klasa. sorry ale ta pani jest dla mnie zaprzeczeniem kobiecosci urody i uroku i mnozeniem operacji plastycznych oraz uciekaniem w coraz to nowe imidze[tak mozna sie bylo spodziewac ze styl lateksowej lali w koncu sie wszystkim znudzi i tzreba bedzie cos wymyslec]niczego nie zmieni. pewnie ze z dwojga zlego wole ja w tej wersji niz poprzedniej,ale jak mozna ja nazywac ladna i jednoczesnie mowic tak o naprawde ladnych. jedyne co to jest zadbana i zrobiona.wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
lisowa2 Re: DODA ELEKTRODA INNA NIZ ZAWSZE!! WOW!:-))) 10.10.05, 17:19 te zdjecia byly robione podczas sesji do "gali"...a ze sesje bardzo czesto sa stylizowane wiec....... Odpowiedz Link Zgłoś
barbie26 Re: DODA ELEKTRODA INNA NIZ ZAWSZE!! WOW!:-))) 10.10.05, 19:05 Doda to zamach matki natury na kobiecość Odpowiedz Link Zgłoś
d_a_g_a1 Re: DODA ELEKTRODA INNA NIZ ZAWSZE!! WOW!:-))) 10.10.05, 19:37 www.virgin.net.pl/prasa/pani3.jpg www.virgin.net.pl/prasa/pani2.jpg www.virgin.net.pl/prasa/pani4.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
charade Re: DODA ELEKTRODA INNA NIZ ZAWSZE!! WOW!:-))) 11.10.05, 00:06 Inna ? Wygląda jak zawsze. Żadnej róznicy nie widzę. A Doda nawet w stroju damy będzie Dodą. Żadne ciuchy nie pomogą, jak tandetę ma się we krwi. Odpowiedz Link Zgłoś
loriaan Re: DODA ELEKTRODA INNA NIZ ZAWSZE!! WOW!:-))) 11.10.05, 09:25 widziałąm ja w sklepie na "zywo" normalna zwykła dziewczyna, bardzo ładna, z delikatnym makijazem. niezbyt wyzywająco ubrana. to co serwuje w tv i na koncertach to marketing i to rozumiem,takie sa prawa rynku niestety Odpowiedz Link Zgłoś
kakui Re: DODA ELEKTRODA INNA NIZ ZAWSZE!! WOW!:-))) 11.10.05, 10:39 co chcecie? fajnie wyglada! w jakims sensie przypomina mi Scarlet Johanson(jezu tylko bez obelg prosze!!!). Odpowiedz Link Zgłoś
charade Re: DODA ELEKTRODA INNA NIZ ZAWSZE!! WOW!:-))) 11.10.05, 16:28 Obelga to jest dla Scarlett... Odpowiedz Link Zgłoś