Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

GEOX i ECCO

17.10.05, 22:59
    Chciałabym kupić sobie buty GEOX albo ECCO- no i mam prośbe-co sądzicie o
    tych butach?są ok?warto je kupić?
    Obserwuj wątek
      • myszmusia Re: GEOX i ECCO 18.10.05, 10:40
        Geox nie znam a w ecco chodzę i ja i córka i mąż już od "wielu par" jedne z najwygodniejszych butów jakie miewałam.
        pozdrawiam
        myszmusia

• foamclene Re: GEOX i ECCO 18.10.05, 11:13
        ecco byly dobre do czasu produkcji w portugali te z taka metka byly super
        niestety odkad wyrobiuli sobie marke i zdobyli rynek tajland show - nie da sie
        chodzic twarde niewygogne... facetowi nawet rozlazly sie w zimie na szfie :) -
        cieple nieprzemakalne buty z goreteksem - szkoda tylko ze wiatr mu wpadal
        przez te wielka dziure wielkosci trzech palcow :)
        mnie dwie ostanie pary bardzo rozczarowaly i wiecej tych butow nie kupie a
        szkoda bo faktycznie kiedys byla to ekstra klasa - teraz porazka

geoxa nie nosilam - brat nosi i jets bardzo zadowolony jedna para na czery pory
        roku :) latem nie poca sie nogi zima jest cieplo warto korzystac z dobrej
        jakosc potem stanie sie z nimi to co z ecco
        • wanna421 Re: GEOX i ECCO 18.10.05, 11:28
          Ecco nosze juz kolejna pare i najbardziej lubie te "made in
          Slovakia",balerinowate,kupione jak nikomu sie o balerinach nie snilo czyli
          dawno temu.Mokasyny kupione na wiosne tez ok.Ale mojej mamie zdarzyly sie kilka
          lat temu sliczne,zabudowane sandaly z jakims papierem sciernym w srodku(milo
          wygladajaca wysciolka),reklamacja nie zostala przyjeta.W miedzyczasie kwestie
          reklamacji zostaly chyba uregulowane.
          • jaginger Re: GEOX i ECCO 18.10.05, 12:26
            Eccosów mam kolejną parę i nie narzekam...prawie jak kapcie:))
            Teraz mają jakieś kosmiczne wzory i cały czas się zastanawiam...
            ----------------------
      • aniabe13 Re: GEOX i ECCO 18.10.05, 13:01
        Ecco noszę i nie narzekam. Tylko wzornictwo z roku na rok mają coraz gorsze.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka