anetka701 17.10.05, 22:59 Chciałabym kupić sobie buty GEOX albo ECCO- no i mam prośbe-co sądzicie o tych butach?są ok?warto je kupić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
myszmusia Re: GEOX i ECCO 18.10.05, 10:40 Geox nie znam a w ecco chodzę i ja i córka i mąż już od "wielu par" jedne z najwygodniejszych butów jakie miewałam. pozdrawiam myszmusia Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: GEOX i ECCO 18.10.05, 11:13 ecco byly dobre do czasu produkcji w portugali te z taka metka byly super niestety odkad wyrobiuli sobie marke i zdobyli rynek tajland show - nie da sie chodzic twarde niewygogne... facetowi nawet rozlazly sie w zimie na szfie :) - cieple nieprzemakalne buty z goreteksem - szkoda tylko ze wiatr mu wpadal przez te wielka dziure wielkosci trzech palcow :) mnie dwie ostanie pary bardzo rozczarowaly i wiecej tych butow nie kupie a szkoda bo faktycznie kiedys byla to ekstra klasa - teraz porazka geoxa nie nosilam - brat nosi i jets bardzo zadowolony jedna para na czery pory roku :) latem nie poca sie nogi zima jest cieplo warto korzystac z dobrej jakosc potem stanie sie z nimi to co z ecco Odpowiedz Link Zgłoś
wanna421 Re: GEOX i ECCO 18.10.05, 11:28 Ecco nosze juz kolejna pare i najbardziej lubie te "made in Slovakia",balerinowate,kupione jak nikomu sie o balerinach nie snilo czyli dawno temu.Mokasyny kupione na wiosne tez ok.Ale mojej mamie zdarzyly sie kilka lat temu sliczne,zabudowane sandaly z jakims papierem sciernym w srodku(milo wygladajaca wysciolka),reklamacja nie zostala przyjeta.W miedzyczasie kwestie reklamacji zostaly chyba uregulowane. Odpowiedz Link Zgłoś
jaginger Re: GEOX i ECCO 18.10.05, 12:26 Eccosów mam kolejną parę i nie narzekam...prawie jak kapcie:)) Teraz mają jakieś kosmiczne wzory i cały czas się zastanawiam... ---------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
aniabe13 Re: GEOX i ECCO 18.10.05, 13:01 Ecco noszę i nie narzekam. Tylko wzornictwo z roku na rok mają coraz gorsze. Odpowiedz Link Zgłoś