a.bc 19.10.05, 10:27 Słuchajcie, czasami jest tak,ze wychodze z domu z torebka i np z reklamówka, bo mi sie cos nie zmiesciło w torebce. Bardzo nie lubie tej reklamówki.Chciałam zapytać w czym wy nosicie te dodatkowe rzeczy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
arletta.wagner Re: teczka 19.10.05, 10:38 z reguły noszę torebkę i teczkę-do teczki da sie schować wiele rzeczy opócz papierów:) Odpowiedz Link Zgłoś
kasiahej Re: Jak sie w torebce nie miesci... 19.10.05, 10:43 jak wiem ze bede miala wiecej rzeczy to od razu biore wieksza torebke. generalnie lubie miec wszystko pod reką i w jednym miejscu wiec kupuje duże torby Odpowiedz Link Zgłoś
kate-gun Re: Jak sie w torebce nie miesci... 19.10.05, 10:45 to jakie wymiary ma twoja torebka? 10x10cm? i co ci sie w niej nie miesci? jesli ksiazki do szkoly to pomysl lepiej o plecaku. ja zawsze kupuje duze [bez przesady], ale za to bardzo pojemne torebki. miesci sie wszystko - portfel, 2 telefony, mala kosmetyczka, odtwarzacz mp3, woda mineralna, jakis batonik no i oczywiscie zeszyt A4 plus 1-2 ksiazki na uczelnie aha, 2 razy w tygodniu upycham do niej stroj na aerobic. nie wyobrazanm sobie latania z reklamowami Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: Jak sie w torebce nie miesci... 19.10.05, 10:48 Ja mam, ee, siedemnaście torebek. Jeśli więcej tobołów do zabrania ze sobą (czasem idę na trening, czasem muszę taszczyć jakieś papiery), to wtedy zwyczajnie przepakowuję się do większej. Odpowiedz Link Zgłoś
a.bc Re: Jak sie w torebce nie miesci... 19.10.05, 13:01 Hmm,wieksza torba mówicie-jeszcze wieksza niz mam :) to by musiał byc worek na kartofle! Spodziewałam sie jakiegos pomysły ale niestety... doczekałam sie jedynie bardzo ciekawych uwag,najbardziej mi sie podoba porównanie min mnie do menela/wiosenna2 jestes wielka nie wpadłabym na to nigdy!/.Nie podoba mi sie taki olewczy stosunek do ludzi jaki prezentujecie. Przeszła mi ochota na przebywanie na tym forum,bawcie sie dobrze w swoim sosie:) A sposób na swoje kłopoty juz wymysliłam -po prostu kupie samochód:) Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: Jak sie w torebce nie miesci... 19.10.05, 13:10 Weź pod uwagę proszę, że niektóre jednak napisały, co robią w takich okolicznościach. Jeśli trzeba, to chodzę z torebką rozmiaru małej walizki i mnie akurat ten pomysł wystarcza. Nie sądzę, żeby można było w tej sprawie wyskoczyć z jakimś jajkiem Kolumba... Odpowiedz Link Zgłoś
enixx Re: Jak sie w torebce nie miesci... 19.10.05, 12:57 Co rozumiesz przez dodatkowe rzeczy? Jesli mam duzo do spakowania - biore wieksza torebke. Wlasciwie to co dzien ganiam z duza torba na ramieniu, bo zawsze jakies papiery czy inne ciezary trzeba nosic. Reklamowka i mala torebeczka bardzo mi sie nei podoba. Na uczelni mialam taka kolezanke, ktora zawsze i wszedzie miala ze soba plastikowa reklamowe i rozowa mikrotorebunie. Wygladalo to okropnie Odpowiedz Link Zgłoś