Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Jak sie w torebce nie miesci...

19.10.05, 10:27
    Słuchajcie, czasami jest tak,ze wychodze z domu z torebka i np z reklamówka,
    bo mi sie cos nie zmiesciło w torebce. Bardzo nie lubie tej
    reklamówki.Chciałam zapytać w czym wy nosicie te dodatkowe rzeczy?
    Obserwuj wątek
      • wiosenna2 tutaj w USA tylko menele maja reklamowki w lapach 19.10.05, 10:30
        • arletta.wagner Re: teczka 19.10.05, 10:38
          z reguły noszę torebkę i teczkę-do teczki da sie schować wiele rzeczy opócz
          papierów:)
      • kasiahej Re: Jak sie w torebce nie miesci... 19.10.05, 10:43
        jak wiem ze bede miala wiecej rzeczy to od razu biore wieksza torebke.
        generalnie lubie miec wszystko pod reką i w jednym miejscu wiec kupuje duże torby
      • kate-gun Re: Jak sie w torebce nie miesci... 19.10.05, 10:45
        to jakie wymiary ma twoja torebka? 10x10cm? i co ci sie w niej nie miesci?
        jesli ksiazki do szkoly to pomysl lepiej o plecaku.

ja zawsze kupuje duze [bez przesady], ale za to bardzo pojemne torebki. miesci
        sie wszystko - portfel, 2 telefony, mala kosmetyczka, odtwarzacz mp3, woda
        mineralna, jakis batonik no i oczywiscie zeszyt A4 plus 1-2 ksiazki na uczelnie
        aha, 2 razy w tygodniu upycham do niej stroj na aerobic.

nie wyobrazanm sobie latania z reklamowami
      • sumire Re: Jak sie w torebce nie miesci... 19.10.05, 10:48
        Ja mam, ee, siedemnaście torebek. Jeśli więcej tobołów do zabrania ze sobą
        (czasem idę na trening, czasem muszę taszczyć jakieś papiery), to wtedy
        zwyczajnie przepakowuję się do większej.
        • a.bc Re: Jak sie w torebce nie miesci... 19.10.05, 13:01
          Hmm,wieksza torba mówicie-jeszcze wieksza niz mam :)
          to by musiał byc worek na kartofle!
          Spodziewałam sie jakiegos pomysły ale niestety...
          doczekałam sie jedynie bardzo ciekawych uwag,najbardziej mi sie podoba
          porównanie min mnie do menela/wiosenna2 jestes wielka nie wpadłabym na to
          nigdy!/.Nie podoba mi sie taki olewczy stosunek do ludzi jaki prezentujecie.
          Przeszła mi ochota na przebywanie na tym forum,bawcie sie dobrze w swoim
          sosie:)
          A sposób na swoje kłopoty juz wymysliłam -po prostu kupie samochód:)
          • sumire Re: Jak sie w torebce nie miesci... 19.10.05, 13:10
            Weź pod uwagę proszę, że niektóre jednak napisały, co robią w takich
            okolicznościach. Jeśli trzeba, to chodzę z torebką rozmiaru małej walizki i
            mnie akurat ten pomysł wystarcza. Nie sądzę, żeby można było w tej sprawie
            wyskoczyć z jakimś jajkiem Kolumba...
      • enixx Re: Jak sie w torebce nie miesci... 19.10.05, 12:57
        Co rozumiesz przez dodatkowe rzeczy? Jesli mam duzo do spakowania - biore
        wieksza torebke. Wlasciwie to co dzien ganiam z duza torba na ramieniu, bo
        zawsze jakies papiery czy inne ciezary trzeba nosic.
        Reklamowka i mala torebeczka bardzo mi sie nei podoba. Na uczelni mialam taka
        kolezanke, ktora zawsze i wszedzie miala ze soba plastikowa reklamowe i rozowa
        mikrotorebunie. Wygladalo to okropnie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka