tropicielka 20.10.05, 13:39 mój mąż leci do Stanów w listopadzie. co można kupić ? co się opłaca ? jak jest z rozmarówkami? dzięki za odpowiedzi rejon Chicago Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
patyska Re: co kupić w Stanach ? 20.10.05, 14:06 podobno sie oplaca, zwlaszcza ciuszki, ktorych tu nie ma (GAP) i na wyprzedazach. ale na przyklad tez niektore kosmetyki sa tam o polowe tansze. jesli chodzi o rozmiarowke to trzeba przeliczac ;) nasze 36 to u nich 6, 38 to 8 itd ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ludzka_budowla Re: co kupić w Stanach ? 20.10.05, 14:14 jeszcze jest siec sklepow Marshalls. wiekszosc ciuchow tam to szmatki do niczego nie podobne, ale.... wypatrzec tam mozna cos ciekawego. podejrzewam jednak ze mezowi sie nie bedzie chialo szperac ;) z rozmiarami jest roznie. czasami S bylo na mnie za duze. - co w polsce mi sie juz nie zdarza ;) Odpowiedz Link Zgłoś
aniabos Re: co kupić w Stanach ? 20.10.05, 14:32 ludzka_budowla napisała: > jeszcze jest siec sklepow Marshalls. wiekszosc ciuchow tam to szmatki do > niczego nie podobne, ale.... wypatrzec tam mozna cos ciekawego. > podejrzewam jednak ze mezowi sie nie bedzie chialo szperac ;) Dokladnie. Marshalls to nie dla mezow ;-). Polecalabym Gapa, J.Crew, Abercrombie&Fitch, bielizne w wielu sklepach (niekoniecznie VS, moze nawet byc dom towarowy, np. Lord&Taylor). A poza ubraniem wszelka drobna elektronike (i-Pody, aparaty fotograficzne itp). Odpowiedz Link Zgłoś
hihihiii Re: co kupić w Stanach ? 20.10.05, 20:05 popieram. J.Crew jest niezly, ale ceny moga wydac sie nieco wysokie. zwlaszcza kaszmirowe swetry i marynarki. Odpowiedz Link Zgłoś
lunedor Kosmetyki kolorowe 20.10.05, 16:51 Warto pobuszowac w amerykanskich Sephorach, maja ftam fajne kosmetyki kolorowe, marki ktore dopiero zaczynaja wchodzic do Europy, np BeneFit, Stillla, Hardcandy...Maja cale tony fajnych blyszczykow do ust, niesamowite kolory. Ja w Stanach z ciuchow nie kupuje sobie NIC, bo nic mi sie tam jakos nie podoba, za to kosmetykow przywoze zawsze pol walizki... Odpowiedz Link Zgłoś
grey-apple Re: co kupić w Stanach ? 20.10.05, 14:23 Temat rzeka...ile masz lat? I co lubisz? Wazne bo np maja swietne kosmetyki i pielegnacyjne i kolorowe. Nie do dostania w Europie. Odpowiedz Link Zgłoś
lunedor Re: co kupić w Stanach ? 21.10.05, 09:04 Aaa, tak, racja. Buty sportowe. Z marek polecam Sketchers, sa super. Odpowiedz Link Zgłoś
jaleo Re: co kupić w Stanach ? 20.10.05, 20:28 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=650&w=28561817&a=28561817 Odpowiedz Link Zgłoś
xflakex Re: co kupić w Stanach ? 20.10.05, 21:52 I zapakowac mnie koniecznie do walizki!!Prosze..? Odpowiedz Link Zgłoś
annie_laurie_starr Re: co kupić w Stanach ? 21.10.05, 09:57 Kochana, Z mezami lecacymi do USA to trzeba tak: Wejsc na strone internetowa tych sklpeow, ktorymi jestes zainteresowana. Wydrukowac zdjecia ciuchow, ktre chcesz i powiedziec w jakim rozmiarze. Inaczej maz nie da rady... A gdzie on bedzie w kolo Chicago: polnocne czy poludniowe przedmiescia? Odpowiedz Link Zgłoś