anastazja2005 23.10.05, 10:37 Orientujecie się, czy jest gdzieś dostępny? Chcialabym przejrzeć najnowszą kolekcję, najlepiej żeby były podane też ceny, bo u mnie H&M niestety nie ma:( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
arbuzunia Re: Internetowy katalog H&M 23.10.05, 11:14 www.hm.com/pl/ tutaj możesz znaleźć tylko małą część kolekcji, nie da się nigdzie zobaczyć całej bo ona się za często zmienia. Odpowiedz Link Zgłoś
arbuzunia przymierzyć nową kolekcje :) 23.10.05, 11:19 tinyurl.com/by6kr fajne :) Odpowiedz Link Zgłoś
anastazja2005 Re: przymierzyć nową kolekcje :) 23.10.05, 11:30 Dzięki arbuzuniu:) Tylko na razie nie mogę jakoś wejść na pierwszą stronę...:/ Odpowiedz Link Zgłoś
arbuzunia Re: przymierzyć nową kolekcje :) 23.10.05, 11:32 może twój komputer blokuje tzw "pop-ups"?? nie ma żadengo komunikatu na górze ekranu? Odpowiedz Link Zgłoś
ewuchaklucha Re: Internetowy katalog H&M 23.10.05, 11:52 mam ten katalog- zamowilam go poczta. z tym ze mieszkam w norwegii. popytaj sie w sklepie moze oni wiedza jak go zdobyc.powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
ewuchaklucha Re: Internetowy katalog H&M 23.10.05, 21:10 ups, nie doczytalam dokladnie..mam taki zwykly katalog, nie internetowy.. przepraszam:) Odpowiedz Link Zgłoś
anetka701 Re: Internetowy katalog H&M 23.10.05, 19:54 Wiesz nie ma takiego katalogu internetowego, ale wejdź sobie na stronie www.hm.com i zamów newsletter.Będą ci przysyłać na twoją skrzynke pocztową najnowsze wiadomości o najnowszych trendach jakie proponuje H&M. Takiego katalogu internetowego H&M jaki ma np. Promod nie znajdziesz nigdzie.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
anastazja2005 Re: Internetowy katalog H&M 23.10.05, 22:01 A szkoda że nie ma takiego katalogu:( Dzieki za wszystkie rady! Tak czy siak, najlepiej by było gdyby wreszcie i u mnie H&M otworzyli... Odpowiedz Link Zgłoś