kaajaa Re: Jak jestescie dzis ubrane? cz.IV 23.10.05, 12:43 kremowy sweterek w serek, na to zakiet sztruksowy (z łatami na łokciach, na kieszonkach i z tylu na barkach), do tego ciemne wranglery wlożone w brazowe oficerki na 6cm obcasie. + pod szyja turkusowy szal ze złotymi obszyciami i skórzane rękawiczki w takim też kolorze. Odpowiedz Link Zgłoś
panna_turkus wyborowo vel wyborczo 23.10.05, 13:32 proste, klasyczne dżinsy, beżowe balerinki z kwiatkiem, płaszczyk w drobną czarno-kremową pepitkę, pod płaszczem turkusowy golf. Odpowiedz Link Zgłoś
funghettino deszczowo-domowo- 23.10.05, 13:47 jesienno: niebieska bluza z kapturem na nia rozowa kurteczka na suwak na dole niebieskie bawelniane spodnie dresowe i niebieskie bawelaniane skarpetki. + kot ktory zamiast ogrzewac, obgryza mi palce u nog :)zimno mi... Odpowiedz Link Zgłoś
pump_it_up Re: deszczowo-domowo- 23.10.05, 14:36 Piekne rybaczki wykonane z bawelny, w malutkie fioletowo zielone kwiatuszki z zielona obramowka. Dodatkowo biala bawelniana koszulka z wielkim rozowym tulipanem na srodku. Yyy jestem w pizamie;P Odpowiedz Link Zgłoś
kragmel spacerowo-porządkowo 23.10.05, 16:43 na dole <a href="img441.imageshack.us/img441/5182/dsc003835rh.jpg" taget="_blank">tak</a> a na górze w biały tiszert, zielony kopertowy sweter i czarny ortalionowy krótki płaszcz. plus zielony parasol rozmiar XXL. (spacer odbywał się po cmentarzu, a porządki obejmowały zamiatanie i sadzenie kwiatków) Odpowiedz Link Zgłoś
maly.wredak Re: Jak jestescie dzis ubrane? cz.IV 24.10.05, 08:27 czarny sweterek z dużym dekoltem, czarna spódnica lekko rozszerzana, czarne rajstopy kryjące, czarna gruba marynarka, czarne szpilki, czarny szal, czarna torba, srebro czyli jak zwykle: monochromatycznie :) (czyli na czarno), ale zabawa z fakturami materiałów :) Odpowiedz Link Zgłoś
tuskazet Re: Jak jestescie dzis ubrane? cz.IV 24.10.05, 08:40 img478.imageshack.us/my.php?image=moda0793ju.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
disa Re: Jak jestescie dzis ubrane? cz.IV 24.10.05, 14:48 !! oczy Mnie myla czy widze gucci rush II :D Odpowiedz Link Zgłoś
disa Re: Jak jestescie dzis ubrane? cz.IV 24.10.05, 15:00 :] dobry wybor :D chociaz mi pasuje II bardziej ;] Guccu to jedyna firma perfum ktore ubostwiam :D (no Envy Me -brzydkie) Gucci II -achh SA BOSKIE :D zniewalajace itd itp ;] a rush 2 w weekendy :D Odpowiedz Link Zgłoś
tuskazet Re: Jak jestescie dzis ubrane? cz.IV 25.10.05, 07:36 Rush2 też mam i bardzo lubię - przypominają mi pewne wakacje ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
emmma Re: Jak jestescie dzis ubrane? cz.IV 25.10.05, 12:57 Czy te buciki kupiłaś w Galerii Centrum? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
minkair Re: Jak jestescie dzis ubrane? cz.IV 24.10.05, 09:52 Wesoło! bo dzień dziś radosny :-)) Zaznaczę na wstępie,że beretu nie założyłam bo taka jestem happy,że emocje mnie grzeją :-) -spodnie proste szerokie szare twedowe -bluzka koszulowa w kolorze limonki z długim rękawem -na koszuli szary melanżowy tiszert z 2-ma limonkowymi wypustkami i małym wzorem węża na przodzie -czarne buty z zielonymi kwiatkami z koralików (sama sobie naszyłam : a wszyscy się pytają gdzie ja te buty kupiłam;-) -zielona torebka -a przyszłam w ciemno zielonym dość długim żakiecie -dwurzędówce -jeszcze mam szal..kolory zieleń,limonka i inne dość radosne :-) Odpowiedz Link Zgłoś
eirenne Re: Jak jestescie dzis ubrane? cz.IV 24.10.05, 14:26 Norrrrmalnie mam ochotę Cię ukatrupić za tę radość;) Ja dziś granatowe spodnie szwedy i duży, bury i rozwleczony sweter z duzym dekoltem;] Włosy zamotane w pstrokatą apaszkę, grymas na facjacie, nie jestem happy, oj nie;P Odpowiedz Link Zgłoś
kot-kanapowiec Minkair! 25.10.05, 12:24 minkair napisała: > Wesoło! bo dzień dziś radosny :-)) > Zaznaczę na wstępie,że beretu nie założyłam bo taka jestem happy,że emocje mnie > grzeją :-) > -spodnie proste szerokie szare twedowe > -bluzka koszulowa w kolorze limonki z długim rękawem > -na koszuli szary melanżowy tiszert z 2-ma limonkowymi wypustkami i małym wzore > m węża na przodzie > -czarne buty z zielonymi kwiatkami z koralików (sama sobie naszyłam : a wszyscy > się pytają gdzie ja te buty kupiłam;-) > -zielona torebka > -a przyszłam w ciemno zielonym dość długim żakiecie -dwurzędówce > -jeszcze mam szal..kolory zieleń,limonka i inne dość radosne :-) Minkair mam prośbę - czy jest jakaś szansa, żebyś wrzuciła fotę tych butów? Mam do ozdobienia buty - są fajne, ale czegoś im brakuje. Nie chcę bynajmniej kopiować Twojego pomysłu, chodzi mi o SPOSÓB wykonania :) Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
minkair Re: Minkair! 25.10.05, 12:49 bardzo chętnie wkleiłabym fotkę..ale mam problem natury technicznej:-( Pożyczyłam aparat cyfrowy mojego syna rodzicom na wakacje.Tata gapa opuścił i po aparacie..a na nowy jeszcze się nie zdobyłam :-( Miałam czarne zwykłe czułenka na słupku...Jakoś do niczego mi nie pasowały..Jak nowe chociaż kupiłam je kilka lat temu jak jeszcze szpiczaste czubki nie weszły.. Tak więc więcej leżały niż w nich chodziłam.. Na wiosnę nie mając butów które pasowałyby mi do spódnicy z H&M zielono-czarnej postanowiłam coś zrobić z tymi butami.. Zakupiłam w pasmaterii kilka ( chyba 8 ) woreczków z koralikami.Koraliki drobne..Środek kwiatka zrobiłam w kolorze ciemniejszej pistacji...dosyć gęsto przyszyłam koraliki,płatki zrobiłam z ciemnej zieleni..szyjąc drugi but musiałam tylko uważać,żeby był taki sam jak pierwszy.. Trwa to troszkę bo każdy koralik trzeba odpowiednio nawlec,a potem ułożyć...Zajęło mi to około 2 wieczorów podczas oglądania( a raczej słuchania;-) TV...Trzeba postarać się o dosyć mocną igłę(bo but jest jednak sztywny)..a przy tym igła musi być dość cienka żeby koraliki przechodziły przez "ucho".Uważam ,że warto spróbować ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kot-kanapowiec Re: Minkair! 25.10.05, 13:45 Hm... dzięki w każdym razie, postaram się to sobie jakoś zwizualizować :) Tylko czy te buty są skórzane?? Jesli tak, to wyobrażam sobie, jak trudno było przebić przez nie igłę:) Moje są na szczęście z materiału - z mikrofibry. :) Odpowiedz Link Zgłoś
minkair Re: Minkair! 25.10.05, 23:44 Skórzane,,ale mam taki wynalazek jak naparstek (na palec) dzięki temu jakoś szło..powodzenia;-) Odpowiedz Link Zgłoś
asik12 Re: Jak jestescie dzis ubrane? cz.IV 24.10.05, 13:10 Biała bluzka kopertowo wiązana, czarne spodnie w tenis, bordowy welurowy żakiet, czarne balerinki na obcasie, czarna torebka, czarna kurtka, kolorowy szalik w paski (z przewagą różowych). Odpowiedz Link Zgłoś
keepersmaid Re: Jak jestescie dzis ubrane? cz.IV 24.10.05, 13:57 Bezowe/ecru zamszowe mokasyny (bez skarpetek) Bezowe/ecru biodrowki z czarnym paskiem Czarny t-shirt z rekawem do lokcia Korale naturalne, srebrne kolczyki Na ulice dochodzi kurtka ciemna Levis, oliwkowa pashmina i czarny plecak Odpowiedz Link Zgłoś
shirl Re: Jak jestescie dzis ubrane? cz.IV 24.10.05, 14:20 czarny cardigan, pod nim czarny top, do tego czarna spódnica do kolana, czarny skórzany żakiet o fasonie "kawaleryjki" - chyba tak się to nazywa, szafirowe rajstopy, szafirowo-turkusowo-białe kolczyki a i jeszcze czarne buty z kokardą na płaskim obcasie i duża czarna, zamszowa torba Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene .................................................. 24.10.05, 14:23 dzis wyjatkowo o tej porze jestem ubrana ;) bojowki z NY kolor nieokreslony i koszukla Calvina Kleina w tym smym dziwacznym kolorze... a jeszcze czarne japonki podomowe... i perlowa pomadka na ustach ;)))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
hirpi Re: Jak jestescie dzis ubrane? cz.IV 24.10.05, 18:45 hmmm, chyba jak bylyscie, bo juz wieczor prawie i leze w domku z przeziebieniem, herbata i w dresie :) wczesniej bylo oczywscie lepiej ;) wlosy w koczku i opasce-czarnej, okularki w fantazyjej metalowej oprawce( ladne, ciesza sie powodzeniam wsrod moich znajomych elegantek-satysfakcja moja ;) , na oczach tylko tusz czarny, brak bizuterii, bawelniana bluzka z dlugim rekawem- ceglasta w granatowe paski, czarne bojowki, fioletowe trzewiczki, czarna skorzana kurtka w stylu minimalistycznym, czarne skorzane rekawiczki "samochodowe", torba sportowa na ramie.pozatym to jestem bezzapachowa- aktualnie poszukuje nowej wody toaletowej ukochanemu sicily daje przerwe :) Odpowiedz Link Zgłoś
keepersmaid Re: Jak jestescie dzis ubrane? cz.IV 25.10.05, 12:48 Czrne adidasy i czarne skerpetki Oliwkowo-szare spodnie z czarnym paskiem Czarny t-shirt z rekawem 3/4 Kolczyki z czarnych szkielek Na ulice dochodzi kurtka ciemna Levis, czarno-bordowa pashmina i czarny plecak Odpowiedz Link Zgłoś
maly.wredak Re: Jak jestescie dzis ubrane? cz.IV 26.10.05, 08:44 tradycyjnie/konserwatywnie/nudno - niewłaściwe skreślić :) czarny top na ramiączkach, czarny kardigan z rękawem 3/4, czarna ołówkowa spódnica do kolana, czarne kryjące rajstopy we wzorek, czarne szpilki srebro, czarna torba, bardzo naturalny (czyt. niemal niewidoczny) makijaż, perfumy - trussardi skin (trochę letnie, ale pogoda też słoneczna) dodatkowo wory i cienie pod oczami z przepracowania i niewyspania, no i nadzieja, że będzie lepiej (tak ogólnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
minkair Re: Jak jestescie dzis ubrane? cz.IV 26.10.05, 08:57 - kozaki zamszowe -ciemny beż,płaskie ,haftowane po bokach i trochę na przodach w kolorowe jakieś takie jakby tureckie wzory...kupiłam w styczniu na przecenie za 50 zł w stoisku dziecięcym ...rozmiar 35;-) jedno widać gołym okiem śmieszne są... -spódnica dzinsowa falbianiasta:niesprany dzins,ale też nie granatowy.Biodrówka ,dopasowana na biodrach dzięki karczkowi ,,długość midi (sięga mi dokładnie do kozaków) -bluzka bawełniana zielona Zara z haftowanymi kwiatkami ( haft w kolorze bluzki mięszany z ciut jaśniejszym zielonym).Ta bluzka to jeden z wielu przykładów na to,że w lumpeksie można znaleźć prawdziwe perełki..Kosztowała coś około 10zł..a była nowa,z papierową metką.. -żakiet sztruksowy beżowy -krótki- H&M -szal z india shop w kolorowe paseczki..fajnie bo kolory całkowicie się pokrywają z tymi z haftu na śmiesznych butach -pasek szeroki skórzany z etnicznym wzorem w kolorze hatu,szala i mojej bluzki.. -duża torba beżowa (do ręki) ,,prosta zupełnie bez żadnych udziwnień.. Odpowiedz Link Zgłoś
zloty_delfin Re: Jak jestescie dzis ubrane? cz.IV 26.10.05, 11:59 Czarne proste spodnie, czarna koszula/tunika sięgająca za biodra z dużym dekoltem wiązana z tyłu, biały sweterek, czarne półbuty w szpic, biżuteria ta sama co zawsze, zapach Aqua Allegoria Guerlain. Czarna skórzana torebka, czarny płaszczyk, różowy szalik. Odpowiedz Link Zgłoś
tuskazet Re: Jak jestescie dzis ubrane? cz.IV 26.10.05, 12:17 img480.imageshack.us/my.php?image=moda0809oh.jpg + czarna skórzana torebka. Odpowiedz Link Zgłoś
keepersmaid Re: Jak jestescie dzis ubrane? cz.IV 26.10.05, 12:29 Bezowe/ecru zamszowe mokasyny (bez skarpetek) Bezowe/ecru biodrowki Czekoladowy sweatshirt Krotki sznurek jasnych owalnych bursztynow, srebrne kolczyki Na ulice dochodzi kurtka kawa-z-mlekiem, torba spoldzielni NOMA (czyli surowy len ze skoropodobnym wykonczeniem) Odpowiedz Link Zgłoś
asik12 Re: Jak jestescie dzis ubrane? cz.IV 27.10.05, 16:41 Biała kopertowa bluzeczka z kwiatuszkami beżowo-czerwonymi, brązowe spodnie, beżowy rozpinany cienki sweter, czarne buty, czarna torebka, czarna kurtka, kolorowy szal, biżuteria srebrna z perełkami. Odpowiedz Link Zgłoś
nadinka_nadinka Re: Jak jestescie dzis ubrane? cz.IV 27.10.05, 17:12 mam dzisiaj wolne, wiec rekreacyjnie ;-) brazowe bojowki, czerwona podkoszulka bokserka, obcisly ecru sweterek na suwak, oliwkowy bezrekawnik, skarpetki ze swinskim ryjkiem, czerwone zamszowe sznurowane pantofle, ecru rekawiczki, szaroniebieski plecak i szaroniebieski rower ;-D **** Und dann kam ein Tag und den vergesse ich nie Viel schöner als meine Phantasie Odpowiedz Link Zgłoś
maaryniaa Re: Jak jestescie dzis ubrane? cz.IV 18.12.05, 17:24 Różowe rajstopki, dżinsy biodrówki z kremowym paskiem,różowy t-shirt z napisami, mój kochany ciepły sweter w grube pasy, futrzaki, bordowy płaszcz REPORTER Odpowiedz Link Zgłoś