Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Jak jestescie dzis ubrane? cz.IV

23.10.05, 12:19
    Obserwuj wątek
      • kaajaa Re: Jak jestescie dzis ubrane? cz.IV 23.10.05, 12:43
        kremowy sweterek w serek, na to zakiet sztruksowy (z łatami na łokciach, na
        kieszonkach i z tylu na barkach), do tego ciemne wranglery wlożone w brazowe
        oficerki na 6cm obcasie. + pod szyja turkusowy szal ze złotymi obszyciami i
        skórzane rękawiczki w takim też kolorze.
        • panna_turkus wyborowo vel wyborczo 23.10.05, 13:32
          proste, klasyczne dżinsy, beżowe balerinki z kwiatkiem, płaszczyk w drobną
          czarno-kremową pepitkę, pod płaszczem turkusowy golf.
          • funghettino deszczowo-domowo- 23.10.05, 13:47
            jesienno: niebieska bluza z kapturem na nia rozowa kurteczka na suwak na dole
            niebieskie bawelniane spodnie dresowe i niebieskie bawelaniane skarpetki. + kot
            ktory zamiast ogrzewac, obgryza mi palce u nog :)zimno mi...
            • pump_it_up Re: deszczowo-domowo- 23.10.05, 14:36
              Piekne rybaczki wykonane z bawelny, w malutkie fioletowo zielone kwiatuszki z
              zielona obramowka. Dodatkowo biala bawelniana koszulka z wielkim rozowym
              tulipanem na srodku. Yyy jestem w pizamie;P
      • kragmel spacerowo-porządkowo 23.10.05, 16:43
        na dole <a href="img441.imageshack.us/img441/5182/dsc003835rh.jpg"
        taget="_blank">tak</a>
        a na górze w biały tiszert, zielony kopertowy sweter i czarny ortalionowy
        krótki płaszcz. plus zielony parasol rozmiar XXL.
        (spacer odbywał się po cmentarzu, a porządki obejmowały zamiatanie i sadzenie
        kwiatków)
      • maly.wredak Re: Jak jestescie dzis ubrane? cz.IV 24.10.05, 08:27
        czarny sweterek z dużym dekoltem, czarna spódnica lekko rozszerzana, czarne
        rajstopy kryjące, czarna gruba marynarka, czarne szpilki, czarny szal, czarna
        torba, srebro
        czyli jak zwykle: monochromatycznie :) (czyli na czarno), ale zabawa z
        fakturami materiałów :)
      • tuskazet Re: Jak jestescie dzis ubrane? cz.IV 24.10.05, 08:40
        img478.imageshack.us/my.php?image=moda0793ju.jpg
        • disa Re: Jak jestescie dzis ubrane? cz.IV 24.10.05, 14:16
          ładne buty ;]
          • tuskazet Re: Jak jestescie dzis ubrane? cz.IV 24.10.05, 14:27
            Dziękuję ;-)
            • disa Re: Jak jestescie dzis ubrane? cz.IV 24.10.05, 14:48
              !! oczy Mnie myla czy widze gucci rush II :D
              • tuskazet Re: Jak jestescie dzis ubrane? cz.IV 24.10.05, 14:50
                Rush bez II.
                • disa Re: Jak jestescie dzis ubrane? cz.IV 24.10.05, 15:00
                  :] dobry wybor :D chociaz mi pasuje II bardziej ;]
                  Guccu to jedyna firma perfum ktore ubostwiam :D (no Envy Me -brzydkie)
                  Gucci II -achh SA BOSKIE :D zniewalajace itd itp ;]
                  a rush 2 w weekendy :D
                  • tuskazet Re: Jak jestescie dzis ubrane? cz.IV 25.10.05, 07:36
                    Rush2 też mam i bardzo lubię - przypominają mi pewne wakacje ;-)
        • emmma Re: Jak jestescie dzis ubrane? cz.IV 25.10.05, 12:57
          Czy te buciki kupiłaś w Galerii Centrum? :-)
          • tuskazet Re: Jak jestescie dzis ubrane? cz.IV 25.10.05, 13:57
            Nie, to Bata.
      • minkair Re: Jak jestescie dzis ubrane? cz.IV 24.10.05, 09:52
        Wesoło! bo dzień dziś radosny :-))
        Zaznaczę na wstępie,że beretu nie założyłam bo taka jestem happy,że emocje mnie grzeją :-)
        -spodnie proste szerokie szare twedowe
        -bluzka koszulowa w kolorze limonki z długim rękawem
        -na koszuli szary melanżowy tiszert z 2-ma limonkowymi wypustkami i małym wzorem węża na przodzie
        -czarne buty z zielonymi kwiatkami z koralików (sama sobie naszyłam : a wszyscy się pytają gdzie ja te buty kupiłam;-)
        -zielona torebka
        -a przyszłam w ciemno zielonym dość długim żakiecie -dwurzędówce
        -jeszcze mam szal..kolory zieleń,limonka i inne dość radosne :-)
        • eirenne Re: Jak jestescie dzis ubrane? cz.IV 24.10.05, 14:26
          Norrrrmalnie mam ochotę Cię ukatrupić za tę radość;)
          Ja dziś granatowe spodnie szwedy i duży, bury i rozwleczony sweter z duzym
          dekoltem;] Włosy zamotane w pstrokatą apaszkę, grymas na facjacie, nie jestem
          happy, oj nie;P
        • kot-kanapowiec Minkair! 25.10.05, 12:24
          minkair napisała:

> Wesoło! bo dzień dziś radosny :-))
          > Zaznaczę na wstępie,że beretu nie założyłam bo taka jestem happy,że emocje mnie
          > grzeją :-)
          > -spodnie proste szerokie szare twedowe
          > -bluzka koszulowa w kolorze limonki z długim rękawem
          > -na koszuli szary melanżowy tiszert z 2-ma limonkowymi wypustkami i małym wzore
          > m węża na przodzie
          > -czarne buty z zielonymi kwiatkami z koralików (sama sobie naszyłam : a wszyscy
          > się pytają gdzie ja te buty kupiłam;-)
          > -zielona torebka
          > -a przyszłam w ciemno zielonym dość długim żakiecie -dwurzędówce
          > -jeszcze mam szal..kolory zieleń,limonka i inne dość radosne :-)

Minkair mam prośbę - czy jest jakaś szansa, żebyś wrzuciła fotę tych butów? Mam
          do ozdobienia buty - są fajne, ale czegoś im brakuje. Nie chcę bynajmniej
          kopiować Twojego pomysłu, chodzi mi o SPOSÓB wykonania :)
          Pozdro
          • minkair Re: Minkair! 25.10.05, 12:49
            bardzo chętnie wkleiłabym fotkę..ale mam problem natury technicznej:-( Pożyczyłam aparat cyfrowy mojego syna rodzicom na wakacje.Tata gapa opuścił i po aparacie..a na nowy jeszcze się nie zdobyłam :-(
            Miałam czarne zwykłe czułenka na słupku...Jakoś do niczego mi nie pasowały..Jak nowe chociaż kupiłam je kilka lat temu jak jeszcze szpiczaste czubki nie weszły.. Tak więc więcej leżały niż w nich chodziłam..
            Na wiosnę nie mając butów które pasowałyby mi do spódnicy z H&M zielono-czarnej postanowiłam coś zrobić z tymi butami.. Zakupiłam w pasmaterii kilka ( chyba 8 ) woreczków z koralikami.Koraliki drobne..Środek kwiatka zrobiłam w kolorze ciemniejszej pistacji...dosyć gęsto przyszyłam koraliki,płatki zrobiłam z ciemnej zieleni..szyjąc drugi but musiałam tylko uważać,żeby był taki sam jak pierwszy.. Trwa to troszkę bo każdy koralik trzeba odpowiednio nawlec,a potem ułożyć...Zajęło mi to około 2 wieczorów podczas oglądania( a raczej słuchania;-) TV...Trzeba postarać się o dosyć mocną igłę(bo but jest jednak sztywny)..a przy tym igła musi być dość cienka żeby koraliki przechodziły przez "ucho".Uważam ,że warto spróbować ;-)
            • kot-kanapowiec Re: Minkair! 25.10.05, 13:45
              Hm... dzięki w każdym razie, postaram się to sobie jakoś zwizualizować :) Tylko
              czy te buty są skórzane?? Jesli tak, to wyobrażam sobie, jak trudno było przebić
              przez nie igłę:) Moje są na szczęście z materiału - z mikrofibry. :)
              • minkair Re: Minkair! 25.10.05, 23:44
                Skórzane,,ale mam taki wynalazek jak naparstek (na palec) dzięki temu jakoś szło..powodzenia;-)
      • asik12 Re: Jak jestescie dzis ubrane? cz.IV 24.10.05, 13:10
        Biała bluzka kopertowo wiązana, czarne spodnie w tenis, bordowy welurowy
        żakiet, czarne balerinki na obcasie, czarna torebka, czarna kurtka, kolorowy
        szalik w paski (z przewagą różowych).
      • keepersmaid Re: Jak jestescie dzis ubrane? cz.IV 24.10.05, 13:57
        Bezowe/ecru zamszowe mokasyny (bez skarpetek)
        Bezowe/ecru biodrowki z czarnym paskiem
        Czarny t-shirt z rekawem do lokcia
        Korale naturalne, srebrne kolczyki
        Na ulice dochodzi kurtka ciemna Levis, oliwkowa pashmina i czarny plecak
      • shirl Re: Jak jestescie dzis ubrane? cz.IV 24.10.05, 14:20
        czarny cardigan, pod nim czarny top, do tego czarna spódnica do kolana, czarny
        skórzany żakiet o fasonie "kawaleryjki" - chyba tak się to nazywa, szafirowe
        rajstopy, szafirowo-turkusowo-białe kolczyki
        a i jeszcze czarne buty z kokardą na płaskim obcasie i duża czarna, zamszowa
        torba
      • foamclene .................................................. 24.10.05, 14:23
        dzis wyjatkowo o tej porze jestem ubrana ;)
        bojowki z NY kolor nieokreslony i koszukla Calvina Kleina w tym smym dziwacznym
        kolorze...
        a jeszcze czarne japonki podomowe...
        i perlowa pomadka na ustach ;))))))))))))))
      • hirpi Re: Jak jestescie dzis ubrane? cz.IV 24.10.05, 18:45
        hmmm, chyba jak bylyscie, bo juz wieczor prawie i leze w domku z
        przeziebieniem, herbata i w dresie :) wczesniej bylo oczywscie lepiej ;)

wlosy w koczku i opasce-czarnej, okularki w fantazyjej metalowej oprawce(
        ladne, ciesza sie powodzeniam wsrod moich znajomych elegantek-satysfakcja
        moja ;) , na oczach tylko tusz czarny, brak bizuterii, bawelniana bluzka z
        dlugim rekawem- ceglasta w granatowe paski, czarne bojowki, fioletowe
        trzewiczki, czarna skorzana kurtka w stylu minimalistycznym, czarne skorzane
        rekawiczki "samochodowe", torba sportowa na ramie.pozatym to jestem
        bezzapachowa- aktualnie poszukuje nowej wody toaletowej ukochanemu sicily daje
        przerwe :)
      • keepersmaid Re: Jak jestescie dzis ubrane? cz.IV 25.10.05, 12:48
        Czrne adidasy i czarne skerpetki
        Oliwkowo-szare spodnie z czarnym paskiem
        Czarny t-shirt z rekawem 3/4
        Kolczyki z czarnych szkielek
        Na ulice dochodzi kurtka ciemna Levis, czarno-bordowa pashmina i czarny plecak
      • maly.wredak Re: Jak jestescie dzis ubrane? cz.IV 26.10.05, 08:44
        tradycyjnie/konserwatywnie/nudno - niewłaściwe skreślić :)

czarny top na ramiączkach, czarny kardigan z rękawem 3/4, czarna ołówkowa
        spódnica do kolana, czarne kryjące rajstopy we wzorek, czarne szpilki
        srebro, czarna torba, bardzo naturalny (czyt. niemal niewidoczny) makijaż,
        perfumy - trussardi skin (trochę letnie, ale pogoda też słoneczna)
        dodatkowo wory i cienie pod oczami z przepracowania i niewyspania, no i
        nadzieja, że będzie lepiej (tak ogólnie :)
      • forevergirl pizama 26.10.05, 08:48
        ja jeszcze w pizame
      • minkair Re: Jak jestescie dzis ubrane? cz.IV 26.10.05, 08:57
        - kozaki zamszowe -ciemny beż,płaskie ,haftowane po bokach i trochę na przodach w kolorowe jakieś takie jakby tureckie wzory...kupiłam w styczniu na przecenie za 50 zł w stoisku dziecięcym ...rozmiar 35;-) jedno widać gołym okiem śmieszne są...
        -spódnica dzinsowa falbianiasta:niesprany dzins,ale też nie granatowy.Biodrówka ,dopasowana na biodrach dzięki karczkowi ,,długość midi (sięga mi dokładnie do kozaków)
        -bluzka bawełniana zielona Zara z haftowanymi kwiatkami ( haft w kolorze bluzki mięszany z ciut jaśniejszym zielonym).Ta bluzka to jeden z wielu przykładów na to,że w lumpeksie można znaleźć prawdziwe perełki..Kosztowała coś około 10zł..a była nowa,z papierową metką..
        -żakiet sztruksowy beżowy -krótki- H&M
        -szal z india shop w kolorowe paseczki..fajnie bo kolory całkowicie się pokrywają z tymi z haftu na śmiesznych butach
        -pasek szeroki skórzany z etnicznym wzorem w kolorze hatu,szala i mojej bluzki..
        -duża torba beżowa (do ręki) ,,prosta zupełnie bez żadnych udziwnień..
      • zloty_delfin Re: Jak jestescie dzis ubrane? cz.IV 26.10.05, 11:59
        Czarne proste spodnie, czarna koszula/tunika sięgająca za biodra z dużym
        dekoltem wiązana z tyłu, biały sweterek, czarne półbuty w szpic, biżuteria ta
        sama co zawsze, zapach Aqua Allegoria Guerlain. Czarna skórzana torebka, czarny
        płaszczyk, różowy szalik.
      • tuskazet Re: Jak jestescie dzis ubrane? cz.IV 26.10.05, 12:17
        img480.imageshack.us/my.php?image=moda0809oh.jpg
        + czarna skórzana torebka.
      • keepersmaid Re: Jak jestescie dzis ubrane? cz.IV 26.10.05, 12:29
        Bezowe/ecru zamszowe mokasyny (bez skarpetek)
        Bezowe/ecru biodrowki
        Czekoladowy sweatshirt
        Krotki sznurek jasnych owalnych bursztynow, srebrne kolczyki
        Na ulice dochodzi kurtka kawa-z-mlekiem, torba spoldzielni NOMA (czyli surowy
        len ze skoropodobnym wykonczeniem)
      • asik12 Re: Jak jestescie dzis ubrane? cz.IV 27.10.05, 16:41
        Biała kopertowa bluzeczka z kwiatuszkami beżowo-czerwonymi, brązowe spodnie,
        beżowy rozpinany cienki sweter, czarne buty, czarna torebka, czarna kurtka,
        kolorowy szal, biżuteria srebrna z perełkami.
      • nadinka_nadinka Re: Jak jestescie dzis ubrane? cz.IV 27.10.05, 17:12
        mam dzisiaj wolne, wiec rekreacyjnie ;-)
        brazowe bojowki, czerwona podkoszulka bokserka, obcisly ecru sweterek na suwak,
        oliwkowy bezrekawnik, skarpetki ze swinskim ryjkiem, czerwone zamszowe
        sznurowane pantofle, ecru rekawiczki, szaroniebieski plecak i szaroniebieski
        rower ;-D

Und dann kam ein Tag und den vergesse ich nie
        Viel schöner als meine Phantasie
      • maaryniaa Re: Jak jestescie dzis ubrane? cz.IV 18.12.05, 17:24
        Różowe rajstopki, dżinsy biodrówki z kremowym paskiem,różowy t-shirt z
        napisami, mój kochany ciepły sweter w grube pasy, futrzaki, bordowy płaszcz
        REPORTER
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka