Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    02.11.05, 20:50
    Jesli ktos zobaczy dziewczyne w futerku,jeansach wysokich kozakach i UWAGA w
    wielkiej ruskiej futrzanej czapie,to uprzejmie informuje ze to ja wlasnie-
    tak ,Nadobna.Jestem wprost zachwycona moim nowym image i nosze sie w nim jak
    paw.A ze maja mnie za ruskiego imigranta w tej czapie?eee tam.juz sie
    nauczylam ze nie ma sie co przejmowac.
    Z wielka przyjemnoscia zakladam tez diadem albo wpinam sobie hawajskie kwiaty.
    No mopwie Wam-bomba(dla niektorych pompa)
    Obserwuj wątek
      • dzioucha_z_lasu Re: CZAPKA 02.11.05, 20:58
        nadobna7 napisała:

> Jesli ktos zobaczy dziewczyne w futerku,jeansach wysokich kozakach i UWAGA w
        > wielkiej ruskiej futrzanej czapie,to uprzejmie informuje ze to ja wlasnie-
        > tak ,Nadobna.Jestem wprost zachwycona moim nowym image i nosze sie w nim jak
        > paw.A ze maja mnie za ruskiego imigranta w tej czapie?eee tam.juz sie
        > nauczylam ze nie ma sie co przejmowac.

Ha, brzmi ciekawie :-)

> Z wielka przyjemnoscia zakladam tez diadem albo wpinam sobie hawajskie kwiaty.

Że tak nieśmiało spytam.... w co wpinasz...?
        • nadobna7 Re: CZAPKA 02.11.05, 21:01
          diadem normalnie kochaniutka-jako opaseczka.zaden tam svarowski nie mysl
          sobie,ale wrazenie i tak robi.kwiaty wielkie takie ze ustawa nie przewiduje na
          gumce.
          • nadobna7 Re: CZAPKA 02.11.05, 21:02
            w sensie ze we wlosy:)a wlosy w kitek na bok
            • dzioucha_z_lasu Re: CZAPKA 02.11.05, 21:05
              Chętnie bym zobaczyła. Zwłaszcza ten wariant "rosyjski" Podoba mi się :)Fajne i
              z pomysłem
        • mooseman Re: CZAPKA 02.11.05, 21:25
          Może się taka czapa niektórym nie podoba, ale poczekajmy na prawdziwą zimę i -10 stopni. Wtedy
          wszystkie dziewczyny będą Ci zazdrościć i pytać, gdzie kupiłaś.

W Rosji od dawna bardzo poszukiwane i cenione są czapy z futra foki słodkowodnej. Taka żyje tylko w
          jednym miejscu na świecie - w jeziorze Bajkał. Dlatego to rarytas.
      • umaa Re: CZAPKA 02.11.05, 21:07
        w takim razie powiem Ci ze forumowiczkowi moga nas latwo pomylic, mam taka
        czape juz od zeszlego sezonu (czarna) kupiona na dalekim wschodzie Europie
        • pump_it_up Re: CZAPKA 02.11.05, 21:15
          tezmam taka czape, ale czarna... i troche mi glupio ja zakladac:)
          • nadobna7 Re: CZAPKA 02.11.05, 21:22
            Ale prosze Cie....wstyd?jaki wstyd.Ty masz nosic sie tak zeby Tobie bylo dobrze
            a nie innym.A jak jest Tobie dobrze to innym robi sie glupio ze moze
            nie "obczajaja klimatu" albo co?dzisiaj bylam u fryzjerki.Juz na wejsciu
            widzialam ten jej idiotyczny usmieszek a wiec jak myla mi wlosy zapytalam z
            jeszcze gorszym usmiechem "co pani sadzi o mojej czapeczce?"myslalam ze tam
            umrze,zabije mnie i lacznie z tym ze popelni samobojstwo-no bo co ma powiedziec
            do klientki?ze ma mnie za wiesniare?mysle ze po przemysleniu sprawy doszla do
            wniosku ze to ona ma problem i nalezy to przemilczec.tak tez zrobila i bardzo
            dobrze:)
            • mooseman Re: CZAPKA 02.11.05, 21:29
              Dokładnie tak jest - nie obczajają klimatu. Zimowego. Odmrożone uszy chyba nigdy nie były w modzie.
      • lestka Re: CZAPKA 02.11.05, 21:44
        i to jest fajne! jak cie spotkam w krakowie gdzies to wyszczerze sie szczerze
        :)pozdrawiam :)
      • mariposa18 Re: CZAPKA 02.11.05, 21:53
        Nadobna a gdzie kupilas ta czapke???bo ja bym chcial taka na zime!raz widzialam
        dziewczyne w takiej ,moze to bylsa Ty, i strsznie mi sie ta czapa spodobala
        • umaa Re: CZAPKA 02.11.05, 22:01
          bede jechala na wschod europy, moge ci taka przywiezc za bezcen,
          • mariposa18 Re: CZAPKA 02.11.05, 22:02
            to super!tylko wiesz co ja bym wolala ja zmierzyc!bo czasami dziwnie w czapkach
            wygladam:)))zastanowi sie i Ci odp!a kiedy jedziesz???zebym wiedziala ile mam
            czasu
            • mariposa18 Re: CZAPKA 02.11.05, 22:03
              a tak w ogole to dzieki za te komisy z ciuchami bo pozbylam sie kilku rzeczy
            • umaa Re: CZAPKA 02.11.05, 22:07
              moze na ten weekend, zastanow sie rowniez nad kolorem jaki Cie interesuje,
              najlatwiej jest kupic czarna z krolika, polecam sie na przyszlosc
              • mariposa18 Re: CZAPKA 02.11.05, 22:10
                a Twoja jest podobna??masz ja na jakims zdjeciu, zeby mi przeslac???
                przepraszam ,ze tak jecze:))ale nie lubie kupowac czegos czego nie widze!jesli
                masz to poprosze na maila gazetowego
                pozdrawiam serdecznie
                • umaa Re: CZAPKA 02.11.05, 22:19
                  niestey nie mam na tym komputerze takich zdjec, moze jutro mi sie uda
                • umaa Re: CZAPKA 04.11.05, 18:31
                  jednak bede leciala na poczatku przyszlego tygodnia, w weekend postaram sie
                  wyslac Ci zdjecie
          • tequilkuk Re: CZAPKA 04.11.05, 23:24
            A ile jest ten bezcen plus jakas ewentualna prowizja? :DDD
            bo ja marze o takiej czapce i szukam juz 2 lata prawie ale to co na rynku tutaj
            to neistety nawet kolo porzadnego futrzaka nie stalo :(
            iska
      • kate-gun Re: CZAPKA 02.11.05, 22:44
        to moge byc rowniez ja :p
        mam ten styl od 3 lat, w tym sezonie dodalam jedynie do calosci wlasnie te
        wysokie kozaki zakladane na wierzch, nie jak dotychczas pod spod jeansow

a czapa ciepla to fakt, krolicze futro rulezz
        [zawsze mam opory przed pisaniem "rulezz", bo jeszcze lacostam sie przyczepi,
        khhhhh]

teraz nie budzi to takiego zdziwienia na ulicy jak 2-3 sezony temu, raz nawet
        uslyszlam komentarz ze "pewnie z syberii przyjechala", coz to bylo ze strony
        srodowiska tipsiarskiego wiec nie ruszylo mnie to nic a nic, a nawet
        utwierdzilo w przekonaniu, ze naprawde niezle wygladam :P
      • eirenne Re: CZAPKA 02.11.05, 22:50
        Nadoooooooobna:-))))))))))))))))))))))))))))))))
        Stęskniłam się za Tobą;)
      • nianaa Re: CZAPKA 03.11.05, 18:12
        Bardzo podoba mi się Twój image. Ja do czapek rosyjskich nic nie mam :)
      • lucy215 Re: CZAPKA 03.11.05, 22:39
        Ja zaopatrzyłam się w zwykłą czapkę. W kolorze fuksji,z kwiatkiem, i jest to
        pierwsza czapka w której nie wyglądam jak korek ;) Dopiero kłopoty z zatokami
        przekonały mnie do okrycia głowy, niestety zdrowy rozsądek przychodzi z
        wiekiem ;)
      • zettrzy Re: CZAPKA 03.11.05, 23:28
        to ta moda powraca? jakies 25 lat temu tez sie tak chodzilo, a juz w takich
        Stanach wielka ruska czapka-uszatka z rudego lisa to byl hit przeboj na miare
        Hollywood
      • lunalovelight Re: CZAPKA 04.11.05, 08:23
        nadobna, powrocilas! :)
        czapy mi sie podobaja, poza tym podobno do twarzy mi we wszelkich nakryciach
        glowy, ale co z tego, skoro ja nawet, jak jest -25 na zewnatrz, czapek nie nosze :).
        • lucy215 Re: CZAPKA 04.11.05, 09:41
          Luna, nie igraj z panem mrozem!
          • lunalovelight Re: CZAPKA 04.11.05, 10:09
            kumo, kiedy ja i czapki nie umiemy zyc w symbiozie i koniec, to se ne vrati :D.
      • foamclene Re: CZAPKA 04.11.05, 11:57
        zazdroszcze Ci i czapki i odwagi...
        :)) chcialbym zobaczyc moze jakies zdjecie ruskiej ;)?
        • umaa Re: CZAPKA 04.11.05, 17:05
          jaka odwaga? poprostu nosi to co sie jej podoba i w czym wyglada dobrze!
      • gosiaqus Re: CZAPKA 05.11.05, 12:05
        ja mam taką czapę tez- z lisa, kremowa, baardzo duza i bardzo ruska- plus krwistoczerwone usta, ale brak mi chyba odwagi- nie wiem, jak chadzac w tej czapie po moim osiedlu :)))
        poszukajcie takich czap, i kolnierzy wbabcinych szafach, bo to kiedys modne bylo :)< A dziadek ma zas czapkę jak brezniew
      • kochanica-francuza Haha 05.11.05, 15:47
        imigrantki ze wschodu wcale tak nie wyglądają - są okropnie
        kobieciątkowato-babowato odpindrzone

ludzie się nie znają, a numer u fryzjerki - bomba!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka