stravvbery 09.11.05, 17:02 jestem zainteresowana spodniami miss sixty w jakiej cenie sa w sklepie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
edavenpo Re: miss sixty 09.11.05, 20:11 Powiem ci tak... Wiem ze Diesel kosztuje w Polsce tyle samo co w UK wiec Miss Sixty bedzie podobna. Ceny ich dzinsow wahaja sie od ok. 80 do 120 funtow wiec policz razy 6 i wyjdzie ci mniej wiecej cena. Odpowiedz Link Zgłoś
kate-gun Re: miss sixty 09.11.05, 20:02 ja bym powiedziala, ze od 500 wzwyz, tzn jesli chodzi o jeansy Odpowiedz Link Zgłoś
funghettino Re: miss sixty 09.11.05, 20:10 byc moze, ceny we wloszech sa od 50 euro, dzinsy beda koszowac ok 70... Odpowiedz Link Zgłoś
lunedor Re: miss sixty 09.11.05, 20:42 Zdarzylo mi sie kupic pare rzeczy w Miss Sixty w Wola Parku w Warszawce. To nie jest tani sklep, z tego co pamietam za dzinsowy plaszcz z paskiem z drewniana klamra zaplacilam ok 500 PLN. Za spodnie, o ile pamietam, ponad 300 PLN. Marynarka dzinsowa chyba z 290. Jedynym tania rzecza jaka kupilam w Miss Sixty byla torebka, taka robiona na szydelku, à la lata siedemdziesiate, b. trendy a dalam za nia tylko 30 zlotych. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
umaa Re: miss sixty 09.11.05, 23:35 w polsce nie polecam miss sixty, maja mase ubran z poprzednich kolekcji w cenach "regularnych", moze to sie juz zmienilo, bo dawno do ich polskich sklepow nie zagladalam Odpowiedz Link Zgłoś
aaagatkaaa Re: miss sixty 10.11.05, 13:14 Jeju no nie żartujcie, że wam się podobają rzeczy z miss sixty, dla mnie to tak tandeta, że szok, w kwiatki w kropki, no dla mnie makabra Odpowiedz Link Zgłoś
deczko Re: miss sixty 10.11.05, 22:54 Kolekcja na ich stronie www przepiekne, wybralam sie do polskiego sklepu i kicha, zupelnie inne ciuchy niz na www. Pisze o kolekcji letniej. Chcialam tam sobie kupic bluzke (po przecenie 121 zlotych) ale w koncu dalam spokoj... Odpowiedz Link Zgłoś