bolsz 17.11.05, 11:31 Mam figurę a`la Shakira...W jakich spodniach mnie widzicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
blahasprawka Re: Jakie spodnie? 17.11.05, 11:34 w niskich jeansach, lub w luźnych garniturowych ( niby męskich) spodniach. Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: Jakie spodnie? 17.11.05, 11:39 jak to ladnie brzmi - a'la Shakira:) a jakie ona spodnie nosi? Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: Jakie spodnie? 17.11.05, 11:47 i co? podoba ci sie ona w nich i one tobie? Odpowiedz Link Zgłoś
bolsz Re: Jakie spodnie? 17.11.05, 12:00 Takie nosiłam kiedyś i nadal noszę-ciemne dzinsy i sztruksy-ale ostatnio za często chyba wchodzę na forum moda...Nagle dowiaduję się,że urwałam się z choinki ze swoim ubraniem...Całe lato chodziłam w jasnych rozszerzanych dzinsach z bazaru-musiałam kupic cos na 2 miesiące,bo wracałam do wagi po ciąży.Nie przyszło mi do głowy,że ktoś mnie może wyśmiac z powodu stroju!A tu czytam,że jestem tandetna! Odpowiedz Link Zgłoś
rzesa20 Re: Jakie spodnie? 17.11.05, 11:41 kobieto, ale ty masz problemy! chodz sobie w tym, w czym dobrze wyglądasz i się dobrze czujesz. Odpowiedz Link Zgłoś