Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

co sie stalo z watkiem o watkach o allegro?

24.11.05, 20:59
    taki byl rozrywkowy
    Obserwuj wątek
      • aniabe13 Re: co sie stalo z watkiem o watkach o allegro? 24.11.05, 21:46
        Wcięło.
        • b_bb Re: co sie stalo z watkiem o watkach o allegro? 24.11.05, 21:52
          I dobrze zrobiło. ;)
          Wątek przerodził się w magiel, więc zamiast wycinać wszystkie przepychanki,
          usunięto całość.
          • zettrzy Re: co sie stalo z watkiem o watkach o allegro? 24.11.05, 21:55
            no nie mogli chociaz przeniesc na Osla?
            teraz sie nie ma z czego smiac
            • b_bb Re: co sie stalo z watkiem o watkach o allegro? 24.11.05, 22:01
              Widać nie mam poczucia humoru. A skargi przyjmują na abuse.
      • patyska tez bylam ciekawa... 25.11.05, 11:39
        ... jakie jeszcze choroby wynajdzie mi tralalumpek, ale niestety nie dowiedzialam sie :( moze ktos wie? ;
        DDD
        • tralalumpek Re: tez bylam ciekawa... 25.11.05, 11:43
          moge ci powiedziec: kurowatosc domowa, zapyzienie klapkowodorozkarskie,
          swiatowosc waskotorowa, galopujaca czepliwosc z przerostem formy nad trescia....
          no i moze pare jeszcze innych
          • patyska dziekuje! 25.11.05, 12:09
            to i tak lepsze niz IQ wokol 70 - bo o wiecej cie nie podejrzewam ;)
            • tralalumpek Re: dziekuje! 25.11.05, 12:13
              drobiazg!
              zawsze ty mozesz na mnie liczyc
              moim iq glowy sobie nie lam bo ci zabraknie komorek na "codzienne gotowanie"
              • patyska Re: dziekuje! 25.11.05, 12:20
                niestety, podkreslam: niestety nie moge gotowac codziennie. gotowanie to swietne zajecie, szkoda.
                rozwija wyobraznie, lagodzi obyczaje, uspokaja. polecam. przeciez IQ ok. 70 wystarczy zeby wymieszac
                make z jajem i woda, wiec dasz sobie rade, odwagi!
                • tralalumpek Re: dziekuje! 25.11.05, 12:33
                  mowisz z wlasnego doswiadczenia? gratuluje zatem, mieszaj make z woda dalej
                  • aneksa Re: dziekuje! 25.11.05, 12:36

• patyska Re: dziekuje! 25.11.05, 12:42
                    tralalumpku, przepraszam, ale nudzisz mnie. lubie sie czasem dla zartu podroczyc, upatruje sobie
                    jakiegos trolla, ale widze, ze z ciebie nic juz nie utocze. szkoda, bo na poczatku nawet smiesznie bylo.
                    no coz, nie kazdy (jak np. niejaka disa, o ile dobrze pamietam) moze sie poszczycic poczuciem humoru
                    i polotem. wiec nie wysilaj sie juz, bo idziesz na ignora.
                • aneksa Re: dziekuje! 25.11.05, 12:35
                  Trampek, smiesz sie jeszcze odzywac?Siedzi taki brudny,smierdzący trampek całe
                  dnie na forum bo nie ma dzieci,rodziny..nawet twój chłop ma cie w dupie i łzi
                  na boki..i wcale mu sie nie dziwie.Wiesz skąd wiem ze chodzi na boki?Może mam
                  ci napisać..Dobrze go znam...wiesz skąd?Już dawno skojarzyłam ciebie z tym co o
                  tobie opowiada...
                  • patyska anekso... 25.11.05, 12:39
                    ... prosze, nie warto ;)
                    • aneksa Re: anekso... 25.11.05, 12:44
                      Słuchaj-zawsze w stosunku do niej jestem wulgarna0bo zwyczajnie jej nie
                      cierpię!!Nie moge jej strawić.Te jej chamskie komentarze, wrodzona
                      jedzowatośc.Wiem, ze w życiu prywatnym jest taka sama,zadufana w sobie,podła i
                      bezczelna.
                      • patyska Re: anekso... 25.11.05, 12:56
                        to Ty sluchaj - szkoda Twojego cennego zdrowia! ;))) nie wiem jaka jest w zyciu prywatnym i nie
                        obchodzi mnie to. choc nawet po tym wszystkim troche mi jej zal, bo z postow wynika, ze jest nie tylko
                        chamska ale i przerazliwie tepa. ja tam ja wrzucam na ignora, bo nawet zabawna nie jest ;) moze zrob
                        to samo? ;)
                        • aneksa Re: anekso... 25.11.05, 13:00
                          a ja odnosze wrażenie że ona lubie prowokować.Bio wypowiada się tylko w watkach
                          zadymiarskich...nigdzie jeszcze nie widziałam że trampek pisze z sensem np o
                          modzie..
      • schwarze_kunst Re: co sie stalo z watkiem o watkach o allegro? 25.11.05, 12:45
        szkoda, ze zniknął. uwielbiam wątki zakładane przez tą podstarzała onanistkę:)
      • aneksa zaraz Wam powiem co sie stało;-) 25.11.05, 13:01
        Po prostuu trampek 123 razy kliknął w kosz...i jeszcze nappisała prośbe do
        moderatora o usuniecie całkkowite tego watku..i abby nie umieszczac go nawet w
        Oslej lawce.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka