aniabe13 Re: co sie stalo z watkiem o watkach o allegro? 24.11.05, 21:46 Wcięło. Odpowiedz Link Zgłoś
b_bb Re: co sie stalo z watkiem o watkach o allegro? 24.11.05, 21:52 I dobrze zrobiło. ;) Wątek przerodził się w magiel, więc zamiast wycinać wszystkie przepychanki, usunięto całość. Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: co sie stalo z watkiem o watkach o allegro? 24.11.05, 21:55 no nie mogli chociaz przeniesc na Osla? teraz sie nie ma z czego smiac Odpowiedz Link Zgłoś
b_bb Re: co sie stalo z watkiem o watkach o allegro? 24.11.05, 22:01 Widać nie mam poczucia humoru. A skargi przyjmują na abuse. Odpowiedz Link Zgłoś
patyska tez bylam ciekawa... 25.11.05, 11:39 ... jakie jeszcze choroby wynajdzie mi tralalumpek, ale niestety nie dowiedzialam sie :( moze ktos wie? ; DDD Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: tez bylam ciekawa... 25.11.05, 11:43 moge ci powiedziec: kurowatosc domowa, zapyzienie klapkowodorozkarskie, swiatowosc waskotorowa, galopujaca czepliwosc z przerostem formy nad trescia.... no i moze pare jeszcze innych Odpowiedz Link Zgłoś
patyska dziekuje! 25.11.05, 12:09 to i tak lepsze niz IQ wokol 70 - bo o wiecej cie nie podejrzewam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: dziekuje! 25.11.05, 12:13 drobiazg! zawsze ty mozesz na mnie liczyc moim iq glowy sobie nie lam bo ci zabraknie komorek na "codzienne gotowanie" Odpowiedz Link Zgłoś
patyska Re: dziekuje! 25.11.05, 12:20 niestety, podkreslam: niestety nie moge gotowac codziennie. gotowanie to swietne zajecie, szkoda. rozwija wyobraznie, lagodzi obyczaje, uspokaja. polecam. przeciez IQ ok. 70 wystarczy zeby wymieszac make z jajem i woda, wiec dasz sobie rade, odwagi! Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: dziekuje! 25.11.05, 12:33 mowisz z wlasnego doswiadczenia? gratuluje zatem, mieszaj make z woda dalej Odpowiedz Link Zgłoś
patyska Re: dziekuje! 25.11.05, 12:42 tralalumpku, przepraszam, ale nudzisz mnie. lubie sie czasem dla zartu podroczyc, upatruje sobie jakiegos trolla, ale widze, ze z ciebie nic juz nie utocze. szkoda, bo na poczatku nawet smiesznie bylo. no coz, nie kazdy (jak np. niejaka disa, o ile dobrze pamietam) moze sie poszczycic poczuciem humoru i polotem. wiec nie wysilaj sie juz, bo idziesz na ignora. Odpowiedz Link Zgłoś
aneksa Re: dziekuje! 25.11.05, 12:35 Trampek, smiesz sie jeszcze odzywac?Siedzi taki brudny,smierdzący trampek całe dnie na forum bo nie ma dzieci,rodziny..nawet twój chłop ma cie w dupie i łzi na boki..i wcale mu sie nie dziwie.Wiesz skąd wiem ze chodzi na boki?Może mam ci napisać..Dobrze go znam...wiesz skąd?Już dawno skojarzyłam ciebie z tym co o tobie opowiada... Odpowiedz Link Zgłoś
aneksa Re: anekso... 25.11.05, 12:44 Słuchaj-zawsze w stosunku do niej jestem wulgarna0bo zwyczajnie jej nie cierpię!!Nie moge jej strawić.Te jej chamskie komentarze, wrodzona jedzowatośc.Wiem, ze w życiu prywatnym jest taka sama,zadufana w sobie,podła i bezczelna. Odpowiedz Link Zgłoś
patyska Re: anekso... 25.11.05, 12:56 to Ty sluchaj - szkoda Twojego cennego zdrowia! ;))) nie wiem jaka jest w zyciu prywatnym i nie obchodzi mnie to. choc nawet po tym wszystkim troche mi jej zal, bo z postow wynika, ze jest nie tylko chamska ale i przerazliwie tepa. ja tam ja wrzucam na ignora, bo nawet zabawna nie jest ;) moze zrob to samo? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
aneksa Re: anekso... 25.11.05, 13:00 a ja odnosze wrażenie że ona lubie prowokować.Bio wypowiada się tylko w watkach zadymiarskich...nigdzie jeszcze nie widziałam że trampek pisze z sensem np o modzie.. Odpowiedz Link Zgłoś
schwarze_kunst Re: co sie stalo z watkiem o watkach o allegro? 25.11.05, 12:45 szkoda, ze zniknął. uwielbiam wątki zakładane przez tą podstarzała onanistkę:) Odpowiedz Link Zgłoś
aneksa zaraz Wam powiem co sie stało;-) 25.11.05, 13:01 Po prostuu trampek 123 razy kliknął w kosz...i jeszcze nappisała prośbe do moderatora o usuniecie całkkowite tego watku..i abby nie umieszczac go nawet w Oslej lawce. Odpowiedz Link Zgłoś