chicarica 03.12.05, 09:59 www.allegro.pl/show_item.php?item=74609080 Zastanawiam się czy sobie nie kupić. Ale może te kwadratowe noski już niemodne? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monka_c Re: Fajne te buty? 03.12.05, 10:11 Widziałam takie w KDT.Bardzo zawyżają stopę.Rozmiar 36 wygląda na 38,wiec jesli masz małą stope,to nie wygląda to tak żle.Ja nosze 40 i nie kupiłabym tych butów,bo i tak uważam,ze mam "kajaki"(nie dla mnie buty z czubem). Odpowiedz Link Zgłoś
totalna_apokalipsa Re: Fajne te buty? 03.12.05, 10:16 Kojarzą mi sie z powiększeniem stopy o dwa rozmiary i postarzeniem o 10 lat... Odpowiedz Link Zgłoś
andre37 Re: Fajne te buty? 03.12.05, 16:49 wyłamię się. DO tweedowych spodni, bia.łej koszuli ze stójką lub takiej wiktoriańskiej, małej marynarki i np kaszkietu i kobiecy sznur pereł, będą wyglądać ciekawie. Takie ubranie stylizowane na amazonkę lub angielski styl weekendowy :) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Fajne te buty? 03.12.05, 19:53 andre37 napisała: > wyłamię się. DO tweedowych spodni, bia.łej koszuli ze stójką lub takiej > wiktoriańskiej, małej marynarki i np kaszkietu i kobiecy sznur pereł, będą > wyglądać ciekawie. Takie ubranie stylizowane na amazonkę lub angielski styl > weekendowy :) No, ale tylko do tego... Odpowiedz Link Zgłoś
carolina80 Re: Fajne te buty? 04.12.05, 01:25 do zestawu andre jak znalazl, ale na co dzien nie bardzo... te noski miz zupelnie nie odpowiadaja Odpowiedz Link Zgłoś
andzia13 Re: Fajne te buty? 04.12.05, 11:25 Za bardzo wydłuuużone. Tylko obcas mi się podoba (lubię niskie). Odpowiedz Link Zgłoś