Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

wymarzony ciuszek

03.12.05, 23:32
    krytykujemy, marudzimy...
    załóżmy że nie istnieją ograniczenia finansowe, rozmiarowe i inne... o jakim
    ciuchu marzycie, jaki chciałybyście mieć. Pokażcie te wymarzone, wyśnione :)
    Obserwuj wątek
      • eirenne Re: wymarzony ciuszek 04.12.05, 01:29
        Z ręką na sercu- nie znalazłam dotąd nigdy w sieci ubrań, które w 100% byłyby
        zgodne z moimi wyobrażeniami. Więc gdyby nie ograniczała mnie kasa, to
        zatrudniłabym mistrza krawieckiego, który by szył dla mnie moje projekty. Tych
        mam z kolei zatrzęsienie:)
      • dziustynka Re: wymarzony ciuszek 04.12.05, 01:38
        ciuszków brak, ale taka np. torebka byłaby spełnieniem

i4.photobucket.com/albums/y131/matafoto/chloe.jpg
        • hotally Re: wymarzony ciuszek 04.12.05, 13:09
          ładna ;))
      • zettrzy Re: wymarzony ciuszek 04.12.05, 04:43
        futro z soboli
      • nadinka_nadinka Re: wymarzony ciuszek 04.12.05, 10:42
        juz to kiedys pisalam: dlugi czarny skorzany plaszcz ocieplony od srodka futrem
        z soboli. ale mnie jeszcze wzrost ogranicza, niestety, wiec niech bedzie: do
        kolan :D
      • oneka Re: wymarzony ciuszek 04.12.05, 11:40
        mam taki jeden wymarzony ciuszek w domu. dlugo go kupowalam - kilka lat temu
        czekalam na wyprzedaze, no i byl za 30zl ostatecznie. zaluje, ze tylko jeden
        wtedy kupilam, bo drugiego takiego juz nigdy potem nie znalazlam. golf z
        cienkiej, przezroczystej dzianiny(tu welna, ale wyglada tak, jak bawelna: bardzo
        drobny splot) z grubymi juz bawelnianymi mankietami. widziala ktoras taki
        obecnie? :)
        • pump_it_up Re: wymarzony ciuszek 04.12.05, 11:48
          mam! oczywiscie sa to dzinsy, granatowe, z wytartym kantem, wiecie o co chodzi?
          najlepiej zwezane, ale nie musza byc to typowe rurki... biodrowki, ale zarazem
          takie, ktore by nie splaszczyla a nawet podniosly moj maly tylek... i zeby
          dobrze wygladaly zarowno do balerinek, jak tenisowek i wysokich kozakow... w
          ktorych moje biodra wydawalaby sie szersze a uda chudsze:D
          • edavenpo Re: wymarzony ciuszek 04.12.05, 12:04
            pump_it_up napisała:

> mam! oczywiscie sa to dzinsy, granatowe, z wytartym kantem, wiecie o co chodzi?
            >
            > najlepiej zwezane, ale nie musza byc to typowe rurki... biodrowki, ale zarazem
            > takie, ktore by nie splaszczyla a nawet podniosly moj maly tylek... i zeby
            > dobrze wygladaly zarowno do balerinek, jak tenisowek i wysokich kozakow... w
            > ktorych moje biodra wydawalaby sie szersze a uda chudsze:D
            ___

;-D

A tak na powaznie to idz przymierz Diesel Keate, ktory spelnia wiekszosc z tych wymagan ;-) Podnosza
            tylek, wyszczuplaja uda, sa waskie ale nie za bardzo obcisle. Wygladaja dobrze do trampek, obcasow, w
            srodek kozakow i balerinek.
            • pump_it_up Re: wymarzony ciuszek 04.12.05, 12:06
              oki, jak tylko dostane swoja pierwsza wyplate, to pojde. a ile one kosztuja?:)
              • pump_it_up Re: wymarzony ciuszek 04.12.05, 12:13
                wlasnie obejrzalam je na allegro, mam bardzo podobny model z lee, wiec chyba
                sobie odpuszcze. wolalabym, zeby miala wezsze nogawki i jednak ten wytarty
                klin:), ale dzieki za sugestie:)
                • edavenpo Re: wymarzony ciuszek 04.12.05, 13:01
                  Te zdjecia zwodza. One sa naprawde waskie. Przymierz je w sklepie a zobaczysz o czym mowie ;-)
                  • fioolka Re: wymarzony ciuszek 04.12.05, 15:29
                    Jako fanka Diesla i mega fanka modelu Keate polecam są swietne,edavenpo jaki
                    masz kolor ?
                    • edavenpo Re: wymarzony ciuszek 04.12.05, 18:29
                      Kolor 81M, ciemny, postarzany ze zlotawymi przybrudzeniami ;-) A ty?
            • kochanica-francuza Re: wymarzony ciuszek 04.12.05, 20:32
              edavenpo napisała:

> pump_it_up napisała:
              >
              > > mam! oczywiscie sa to dzinsy, granatowe, z wytartym kantem, wiecie o co c
              > hodzi?
              > >
              > > najlepiej zwezane, ale nie musza byc to typowe rurki... biodrowki, ale za
              > razem
              >

Ooooo, Kevin, nasz piesek bajroniczny!
        • bianka111 Re: wymarzony ciuszek 05.12.05, 13:00
          A po co Ci drugi taki sam, skoro jeden juz masz?
          ???????
      • cioccolato_bianco Re: wymarzony ciuszek 04.12.05, 12:09
        bialy skorzany plaszcz, albo chociaz kurteczka.
        • myszka_333 Re: wymarzony ciuszek 04.12.05, 12:13
          wymarzone dwa ciuszki
          img220.imageshack.us/my.php?image=pacor8fk.jpg
          • gabi1234 Re: wymarzony ciuszek 04.12.05, 14:33
            A ja bym chciała takie nogi...
            • cioccolato_bianco Re: wymarzony ciuszek 04.12.05, 15:27
              a ja chyba nie..
              • andre37 Re: wymarzony ciuszek 04.12.05, 15:52
                uchowaj boże, obym nigdy tak nie wyglądała.
                • nadinka_nadinka Re: wymarzony ciuszek 05.12.05, 17:11
                  mnie tez uchowaj :-)
      • andre37 Re: wymarzony ciuszek 04.12.05, 12:10
        jak juz nie raz mówiłam moim hoplem są buty... od kiedy pamiętam marzę o
        manolkach... co prawda z sezonu na sezon modele się zmieniają, ale zawsze
        znajdzie się model który łamie mi serce. Niedawno moje seduszko złamały te
        buciki:

www.neimanmarcus.com/products/mp/S3S3171_mp.jpg
        • eirenne Re: wymarzony ciuszek 04.12.05, 20:45
          Bardzo ładne, żeby nie powiedzieć śliczne:)
      • ludzka_budowla Re: wymarzony ciuszek 04.12.05, 14:52
        Ja bym chciała kiedyś mieć jedną z sukienek donatelli versace. Nie mam jednej
        ulubionej, ale wiele mi się podoba.
      • sumire Re: wymarzony ciuszek 04.12.05, 15:04
        Agent Provocateur - WSZYSTKO. Kupowałabym całe kolekcje.
        • edavenpo Re: wymarzony ciuszek 04.12.05, 16:00
          Agent Provocateur! Zgadzam sie! Mi zawsze prezenty z AP przynosi Mikolaj ;-)
          • magdaksp Re: wymarzony ciuszek 04.12.05, 18:52
            a ja bym chciała buty:czarne nie zamszowe moga być ze skóry ekologocznej i zeby
            były tak do pół kolana na nie wysokim obcasie albo koturnie i żeby cholewka
            była marszczona.i nigdzie fajnych za rozsądna cenę nie ma:(pozatym chciałabym
            jakies piekne indyjskie kolczyki ale naprawde z indii anie jakis pseudo
            indyjskich badziew
      • kate-gun Re: wymarzony ciuszek 04.12.05, 20:02
        SUKNIA ŚLUBNA :P

najlepiej ktoras z tych:
        www.pronovias.com/
      • hanureku Re: wymarzony ciuszek 04.12.05, 20:12
        oj jakbym miala wymieniac to caly dzien z glowy ;) ale z takich aktualniejszych:
        - turkusowe zamszowe, marszczone kozaki na plaskiej podeszwie (saszki to sie
        chyba nazywa) - nie wiem czy takie cos wyprodukowali ale marza mi sie...
        - krotka, czarna skorzana kurtke ze stojka i na zamek (sportowa taka)
        - kolejne kozaki, tym razem Irregular Choice, piekne ze zlotymi haftami

dobra koniec marzenia :)
      • mankencja Re: wymarzony ciuszek 04.12.05, 20:42
        chwilowo marzę o spodniach, które byłyby ładne, bez udziwnień i dobrze na mnie
        leżały
      • tralalumpek Re: wymarzony ciuszek 04.12.05, 20:47
        nie istnieja ograniczenia finansowe, rozmiarowe i inne i marza sie sie ciuszki
        bez metek: h&m, zara, orsey, reserved,.... i na szczescie nie musze takich
        nosic i mierza mnie dyskusje na forum moda o ubraniach z tych sklepow i mam w
        nosie czy mi zaraz 99% panienek odpisze ze jestem glupia i mam same szmaty w
        szafie itd itp
      • kochanica-francuza Re: wymarzony ciuszek 04.12.05, 20:51
        www.blachorz.pl/pozycja.php?id=918&dzial=31&ile=&ktora=
        • myszka_333 Re: wymarzony ciuszek 04.12.05, 21:15
          To ja jeszcze dorzucę całą kolekcję Valentino RTW Autumn/Winter 2001/2002.
          kochanica ten kożuch jest wspaniały .
          • edavenpo Re: wymarzony ciuszek 04.12.05, 21:34
            Ide na rozmowe o prace we wtorek wiec przydalby mi sie jeden z kostiumow z nowej kolekcji Alexandra
            McQueen

McQueen
          • kochanica-francuza Re: wymarzony ciuszek 04.12.05, 21:47
            myszka_333 napisała:

> To ja jeszcze dorzucę całą kolekcję Valentino RTW Autumn/Winter 2001/2002.
            > kochanica ten kożuch jest wspaniały .

Wolę nie mysleć, ile by za niego chcieli...
      • jaleo Re: wymarzony ciuszek 05.12.05, 12:32
        Cala kolekcja RTW SS 2006 Rolanda Moureta. Ten chlopak co sezon przechodzi
        samego siebie.

www.rolandmouretshowroom.co.uk/consumer/Runway/CSS06.html
        A zwlaszcza ta oliwkowo-zielona sukienka nr. 26, bo to moj ulubiony kolor.
        • andre37 Re: wymarzony ciuszek 05.12.05, 13:05
          jaleo napisała:

> Cala kolekcja RTW SS 2006 Rolanda Moureta. Ten chlopak co sezon przechodzi
          > samego siebie.

mniam .... to ja poprosze 1,8,11,15, 31.... i masz racje 23 też zwala z nóg
          • miumiu75 Re: wymarzony ciuszek 05.12.05, 16:54
            Piekne ciuszki, to jeden z moich ulubionych projektantow.
            O takich ubraniach moge marzyc, problem w tym, ze nie bardzo mialabym gdzie je
            zakladac.

Dzisiaj kupilam sobie cos o czym marzylam. Koszulki z dlugim rekawem, cienkie z
            dodatkiem welny i co najwazniejsze dluuugie. W koncu bedzie mi cieplo w plecy:)
        • edavenpo Do Jaleo: 05.12.05, 17:08
          Pamietam ze wspomnialas ze jakby Galaxy Moureta byla za ?50 to kupilabys bo musialabys i tak
          przerabiac. Otoz Oasis wypuscilo tydzien temu sukienke wzorowana na Galaxy za wlasnie.... ?50.
          Widzialam ja w jakims magazynie, bodajze Heat czy inna Grazia i wyglada identycznie. Swoja droga jak
          oni tak moga bezwstydnie kopiowac to tez nie wiem, ale ja na pewno sie przejde w weekend zeby obadac
          ja w sklepie.
          • jaleo Re: Do Jaleo: 05.12.05, 17:11
            edavenpo napisała:

> Otoz Oasis wypuscilo tydzien temu sukienke wzorowana na Galaxy za
            > wlasnie.... ?50.
            > Widzialam ja w jakims magazynie, bodajze Heat czy inna Grazia i wyglada
            identyc
            > znie.

O, to koniecznie musze zajrzec do Oasis. Zwlaszcza, ze oni kroja na dosc
            mala "frame" czyli bardziej zblizona do mojej. Czasem uda mi sie tam cos
            kupic, co ma talie we wlasciwym miejscu i nie za szerokie ramiona.
        • eirenne Re: wymarzony ciuszek 05.12.05, 17:15
          Nr 29- tylko ten mi pasuje (jako tako).
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka