andre37 03.12.05, 23:32 krytykujemy, marudzimy... załóżmy że nie istnieją ograniczenia finansowe, rozmiarowe i inne... o jakim ciuchu marzycie, jaki chciałybyście mieć. Pokażcie te wymarzone, wyśnione :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eirenne Re: wymarzony ciuszek 04.12.05, 01:29 Z ręką na sercu- nie znalazłam dotąd nigdy w sieci ubrań, które w 100% byłyby zgodne z moimi wyobrażeniami. Więc gdyby nie ograniczała mnie kasa, to zatrudniłabym mistrza krawieckiego, który by szył dla mnie moje projekty. Tych mam z kolei zatrzęsienie:) Odpowiedz Link Zgłoś
dziustynka Re: wymarzony ciuszek 04.12.05, 01:38 ciuszków brak, ale taka np. torebka byłaby spełnieniem i4.photobucket.com/albums/y131/matafoto/chloe.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
nadinka_nadinka Re: wymarzony ciuszek 04.12.05, 10:42 juz to kiedys pisalam: dlugi czarny skorzany plaszcz ocieplony od srodka futrem z soboli. ale mnie jeszcze wzrost ogranicza, niestety, wiec niech bedzie: do kolan :D Odpowiedz Link Zgłoś
oneka Re: wymarzony ciuszek 04.12.05, 11:40 mam taki jeden wymarzony ciuszek w domu. dlugo go kupowalam - kilka lat temu czekalam na wyprzedaze, no i byl za 30zl ostatecznie. zaluje, ze tylko jeden wtedy kupilam, bo drugiego takiego juz nigdy potem nie znalazlam. golf z cienkiej, przezroczystej dzianiny(tu welna, ale wyglada tak, jak bawelna: bardzo drobny splot) z grubymi juz bawelnianymi mankietami. widziala ktoras taki obecnie? :) Odpowiedz Link Zgłoś
pump_it_up Re: wymarzony ciuszek 04.12.05, 11:48 mam! oczywiscie sa to dzinsy, granatowe, z wytartym kantem, wiecie o co chodzi? najlepiej zwezane, ale nie musza byc to typowe rurki... biodrowki, ale zarazem takie, ktore by nie splaszczyla a nawet podniosly moj maly tylek... i zeby dobrze wygladaly zarowno do balerinek, jak tenisowek i wysokich kozakow... w ktorych moje biodra wydawalaby sie szersze a uda chudsze:D Odpowiedz Link Zgłoś
edavenpo Re: wymarzony ciuszek 04.12.05, 12:04 pump_it_up napisała: > mam! oczywiscie sa to dzinsy, granatowe, z wytartym kantem, wiecie o co chodzi? > > najlepiej zwezane, ale nie musza byc to typowe rurki... biodrowki, ale zarazem > takie, ktore by nie splaszczyla a nawet podniosly moj maly tylek... i zeby > dobrze wygladaly zarowno do balerinek, jak tenisowek i wysokich kozakow... w > ktorych moje biodra wydawalaby sie szersze a uda chudsze:D ___ ;-D A tak na powaznie to idz przymierz Diesel Keate, ktory spelnia wiekszosc z tych wymagan ;-) Podnosza tylek, wyszczuplaja uda, sa waskie ale nie za bardzo obcisle. Wygladaja dobrze do trampek, obcasow, w srodek kozakow i balerinek. Odpowiedz Link Zgłoś
pump_it_up Re: wymarzony ciuszek 04.12.05, 12:06 oki, jak tylko dostane swoja pierwsza wyplate, to pojde. a ile one kosztuja?:) Odpowiedz Link Zgłoś
pump_it_up Re: wymarzony ciuszek 04.12.05, 12:13 wlasnie obejrzalam je na allegro, mam bardzo podobny model z lee, wiec chyba sobie odpuszcze. wolalabym, zeby miala wezsze nogawki i jednak ten wytarty klin:), ale dzieki za sugestie:) Odpowiedz Link Zgłoś
edavenpo Re: wymarzony ciuszek 04.12.05, 13:01 Te zdjecia zwodza. One sa naprawde waskie. Przymierz je w sklepie a zobaczysz o czym mowie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
fioolka Re: wymarzony ciuszek 04.12.05, 15:29 Jako fanka Diesla i mega fanka modelu Keate polecam są swietne,edavenpo jaki masz kolor ? Odpowiedz Link Zgłoś
edavenpo Re: wymarzony ciuszek 04.12.05, 18:29 Kolor 81M, ciemny, postarzany ze zlotawymi przybrudzeniami ;-) A ty? Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: wymarzony ciuszek 04.12.05, 20:32 edavenpo napisała: > pump_it_up napisała: > > > mam! oczywiscie sa to dzinsy, granatowe, z wytartym kantem, wiecie o co c > hodzi? > > > > najlepiej zwezane, ale nie musza byc to typowe rurki... biodrowki, ale za > razem > Ooooo, Kevin, nasz piesek bajroniczny! Odpowiedz Link Zgłoś
bianka111 Re: wymarzony ciuszek 05.12.05, 13:00 A po co Ci drugi taki sam, skoro jeden juz masz? ??????? Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: wymarzony ciuszek 04.12.05, 12:09 bialy skorzany plaszcz, albo chociaz kurteczka. Odpowiedz Link Zgłoś
myszka_333 Re: wymarzony ciuszek 04.12.05, 12:13 wymarzone dwa ciuszki img220.imageshack.us/my.php?image=pacor8fk.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
andre37 Re: wymarzony ciuszek 04.12.05, 15:52 uchowaj boże, obym nigdy tak nie wyglądała. Odpowiedz Link Zgłoś
andre37 Re: wymarzony ciuszek 04.12.05, 12:10 jak juz nie raz mówiłam moim hoplem są buty... od kiedy pamiętam marzę o manolkach... co prawda z sezonu na sezon modele się zmieniają, ale zawsze znajdzie się model który łamie mi serce. Niedawno moje seduszko złamały te buciki: www.neimanmarcus.com/products/mp/S3S3171_mp.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
eirenne Re: wymarzony ciuszek 04.12.05, 20:45 Bardzo ładne, żeby nie powiedzieć śliczne:) Odpowiedz Link Zgłoś
ludzka_budowla Re: wymarzony ciuszek 04.12.05, 14:52 Ja bym chciała kiedyś mieć jedną z sukienek donatelli versace. Nie mam jednej ulubionej, ale wiele mi się podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: wymarzony ciuszek 04.12.05, 15:04 Agent Provocateur - WSZYSTKO. Kupowałabym całe kolekcje. Odpowiedz Link Zgłoś
edavenpo Re: wymarzony ciuszek 04.12.05, 16:00 Agent Provocateur! Zgadzam sie! Mi zawsze prezenty z AP przynosi Mikolaj ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: wymarzony ciuszek 04.12.05, 18:52 a ja bym chciała buty:czarne nie zamszowe moga być ze skóry ekologocznej i zeby były tak do pół kolana na nie wysokim obcasie albo koturnie i żeby cholewka była marszczona.i nigdzie fajnych za rozsądna cenę nie ma:(pozatym chciałabym jakies piekne indyjskie kolczyki ale naprawde z indii anie jakis pseudo indyjskich badziew Odpowiedz Link Zgłoś
kate-gun Re: wymarzony ciuszek 04.12.05, 20:02 SUKNIA ŚLUBNA :P najlepiej ktoras z tych: www.pronovias.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
hanureku Re: wymarzony ciuszek 04.12.05, 20:12 oj jakbym miala wymieniac to caly dzien z glowy ;) ale z takich aktualniejszych: - turkusowe zamszowe, marszczone kozaki na plaskiej podeszwie (saszki to sie chyba nazywa) - nie wiem czy takie cos wyprodukowali ale marza mi sie... - krotka, czarna skorzana kurtke ze stojka i na zamek (sportowa taka) - kolejne kozaki, tym razem Irregular Choice, piekne ze zlotymi haftami dobra koniec marzenia :) Odpowiedz Link Zgłoś
mankencja Re: wymarzony ciuszek 04.12.05, 20:42 chwilowo marzę o spodniach, które byłyby ładne, bez udziwnień i dobrze na mnie leżały Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: wymarzony ciuszek 04.12.05, 20:47 nie istnieja ograniczenia finansowe, rozmiarowe i inne i marza sie sie ciuszki bez metek: h&m, zara, orsey, reserved,.... i na szczescie nie musze takich nosic i mierza mnie dyskusje na forum moda o ubraniach z tych sklepow i mam w nosie czy mi zaraz 99% panienek odpisze ze jestem glupia i mam same szmaty w szafie itd itp Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: wymarzony ciuszek 04.12.05, 20:51 www.blachorz.pl/pozycja.php?id=918&dzial=31&ile=&ktora= Odpowiedz Link Zgłoś
myszka_333 Re: wymarzony ciuszek 04.12.05, 21:15 To ja jeszcze dorzucę całą kolekcję Valentino RTW Autumn/Winter 2001/2002. kochanica ten kożuch jest wspaniały . Odpowiedz Link Zgłoś
edavenpo Re: wymarzony ciuszek 04.12.05, 21:34 Ide na rozmowe o prace we wtorek wiec przydalby mi sie jeden z kostiumow z nowej kolekcji Alexandra McQueen McQueen Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: wymarzony ciuszek 04.12.05, 21:47 myszka_333 napisała: > To ja jeszcze dorzucę całą kolekcję Valentino RTW Autumn/Winter 2001/2002. > kochanica ten kożuch jest wspaniały . Wolę nie mysleć, ile by za niego chcieli... Odpowiedz Link Zgłoś
jaleo Re: wymarzony ciuszek 05.12.05, 12:32 Cala kolekcja RTW SS 2006 Rolanda Moureta. Ten chlopak co sezon przechodzi samego siebie. www.rolandmouretshowroom.co.uk/consumer/Runway/CSS06.html A zwlaszcza ta oliwkowo-zielona sukienka nr. 26, bo to moj ulubiony kolor. Odpowiedz Link Zgłoś
andre37 Re: wymarzony ciuszek 05.12.05, 13:05 jaleo napisała: > Cala kolekcja RTW SS 2006 Rolanda Moureta. Ten chlopak co sezon przechodzi > samego siebie. mniam .... to ja poprosze 1,8,11,15, 31.... i masz racje 23 też zwala z nóg Odpowiedz Link Zgłoś
miumiu75 Re: wymarzony ciuszek 05.12.05, 16:54 Piekne ciuszki, to jeden z moich ulubionych projektantow. O takich ubraniach moge marzyc, problem w tym, ze nie bardzo mialabym gdzie je zakladac. Dzisiaj kupilam sobie cos o czym marzylam. Koszulki z dlugim rekawem, cienkie z dodatkiem welny i co najwazniejsze dluuugie. W koncu bedzie mi cieplo w plecy:) Odpowiedz Link Zgłoś
edavenpo Do Jaleo: 05.12.05, 17:08 Pamietam ze wspomnialas ze jakby Galaxy Moureta byla za ?50 to kupilabys bo musialabys i tak przerabiac. Otoz Oasis wypuscilo tydzien temu sukienke wzorowana na Galaxy za wlasnie.... ?50. Widzialam ja w jakims magazynie, bodajze Heat czy inna Grazia i wyglada identycznie. Swoja droga jak oni tak moga bezwstydnie kopiowac to tez nie wiem, ale ja na pewno sie przejde w weekend zeby obadac ja w sklepie. Odpowiedz Link Zgłoś
jaleo Re: Do Jaleo: 05.12.05, 17:11 edavenpo napisała: > Otoz Oasis wypuscilo tydzien temu sukienke wzorowana na Galaxy za > wlasnie.... ?50. > Widzialam ja w jakims magazynie, bodajze Heat czy inna Grazia i wyglada identyc > znie. O, to koniecznie musze zajrzec do Oasis. Zwlaszcza, ze oni kroja na dosc mala "frame" czyli bardziej zblizona do mojej. Czasem uda mi sie tam cos kupic, co ma talie we wlasciwym miejscu i nie za szerokie ramiona. Odpowiedz Link Zgłoś
eirenne Re: wymarzony ciuszek 05.12.05, 17:15 Nr 29- tylko ten mi pasuje (jako tako). Odpowiedz Link Zgłoś