convalya 17.12.05, 11:48 Niewybredna rozrywka dla tych którzy chcą sie zrelaksować:) www.moheroweberety.net/go/pl/open/NewsLetter/on/register Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
miss.hyde Re: moherowe berety:) (off topic) 17.12.05, 13:14 Dobre.:) Obroń rydza i rzut beretem.:))) Odpowiedz Link Zgłoś
lucy215 Re: moherowe berety:) (off topic) 17.12.05, 15:35 Dzis jechałam sobie tramwajem i, pani w naprawdę dużym, włochtym berecie koloru odblaskowa malina czytała ostentacyjnie artykuł o jakimś księdzu przesladowanym przez władze komunistyczne. Oczywiście, czytać można co się chce, tyle że cięzko było jej manewrować przy zakreslaniu znaku krzyża przy każdym mijanym kosciele. A pod oknem papieskim mało sobie karku nie skręciła. Nie zwróciłabym na nią uwagi gdyby mnie ustawicznie nie szturchała przy każdym kościele. A potem ludzie się dziwą skąd się biorą stereotypy. Mój sprawdził się w 100%. Odpowiedz Link Zgłoś
pianazludzen dla mnie zenujace ze house... 17.12.05, 16:37 ...sprowadza swoja kampanie reklamowa na taki sliski grunt. ale gra super:) Odpowiedz Link Zgłoś
convalya Re: dla mnie zenujace ze house... 17.12.05, 16:57 Wiesz, że nawet nie zauważyłam, że to house i kampania reklamowa? Tylko ta zabawa, bądź co bądź zabawna:) wpadła mi w oko. Odpowiedz Link Zgłoś