dziewwwczyna 22.12.05, 20:08 Jakie koszule męskie są modne? szczególnie chodzi mi o studniówkę... czy powinna być raczej biała czy może różne kolorki... a pytam tak... bo mój partner podobno kupił sobie pomarańczową koszulę co o tym sądzicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cioccolato_bianco Re: Koszula męska... 26.12.05, 17:50 pomaranczowa na studiowke? raczej nie. na codzien - jak najbardziej. na studniowke to zdecydowanie wieczorowa koszula potrzebna! Odpowiedz Link Zgłoś
dziewwwczyna Re: Koszula męska... 27.12.05, 15:35 Nie no na szczęście jednak okazało się że to były tylko zamiary... nie kupił jeszcze tej koszuli... dzisiaj prosił mnie jednak o radę w tej sprawie... zupełnie nie wiem jak powinien sie ubrać... ma czarny garnitur, a co do koszuli to czy powinien miec moze odbraną pod kolor mojej sukienki (czaryny gorset + bordowo czarna spódnica)czy może raczej białą? co o tym sądzicie? czy wypada założyć jakąś kolorową i jeśli tak to jaki kolorek? i co z krawatem?? Odpowiedz Link Zgłoś