ziza4 27.12.05, 15:20 Uwielbiam słodką czekoladę- pycha i do tego wszelkie brązy- śliczne!Niech moda na te kolory nie mija! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
menia71 Re: Słodka czekolada 28.12.05, 19:16 Ja już dawno temu doceniłam ten kolor a teraz większość dziewczyn go nosi i kreatorzy lansują. Nadal mi się podoba, w szafie mam najwięcej ciuchów w tym kolorze, ale nie lubię czuć się na ulicy jak w "China Town", więc chociaż są najmodniejsze to ich nie wkładam tak często jak bym chciała....do czasu Odpowiedz Link Zgłoś
convalya Re: Słodka czekolada 03.01.06, 22:18 Też uwielbiam brąz. Sukienka, sweter, spódnica, szal, portfel, buty i bluza z tego artykułu są całkiem fajne. Odpowiedz Link Zgłoś
arbuzunia od stóp do głów 03.01.06, 23:50 ja też lubie brązowy ale teraz trzeba z nim uważac bo jest (zbyt) modny :) twierdzą, że "Możesz się ubrać w brąz od stóp do głów. Sekret polega na tym, by połączyć matowe tkaniny z błyszczącymi." fakt- zyjemy w wolnym kraju, kazdy moze sie ubrac jak chce ale uważam że ktoś ubrany całkowicie w brązy będzie wyglądać nie tylko buro ale rowniez jak fashion victim :) Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: Słodka czekolada 04.01.06, 00:34 braz, tradycyjnie, to kolor modlitwy (mnisie habity) i mozolnej pracy (przyodziewek chlopstwa panszczyznianego) nic lepiej nie oddaje wspolczesnej depresji niz braz - kolor pokuty i bezowocnego trudu nie moge doczekac sie czasow kiedy znowu bedzie modna krwista czerwien lub zloto Odpowiedz Link Zgłoś
tersta Re: Słodka czekolada 04.01.06, 12:39 a co moda ma wspólnego z tym, co ci się podoba?! czy podobają ci sie wyłącznie MODNE rzeczy? niesłychane. Odpowiedz Link Zgłoś
migara Re: Słodka czekolada 11.01.06, 19:07 ziza4 jestem tego samego zdania!Niech brąz króluje nam jak najdłużej!Dodaje dużo ciepła w tych chłodnych dniach Odpowiedz Link Zgłoś
batutka Re: Słodka czekolada 12.01.06, 01:28 bardzo ladna spodnica...miodzio...ups. przepraszam - czekoladka:-) Odpowiedz Link Zgłoś
batutka Re: Słodka czekolada 12.01.06, 01:50 ale te satynowa sukienke potraktowalabym raczej jak koszule do spania Odpowiedz Link Zgłoś
sigrun Re: Słodka czekolada 12.01.06, 10:07 Lubię brązy. Niestety w jaśniejszych odcieniach jest mi wybitnie nie do twarzy. Natomiast gorzka czekolada to to co młode tygrysy lubią najbardziej. Czekolada jest równie uniwersalna i ponadczasowa jak czerń. Pasuje do bieli, krwistej czerwieni, bordo, wrzosu, bzu, różu, purpury, ametystu, bakłażana, wiśni, butelkowej zieleni, seledynu, khaki, turkusu, błękitu, oranżu, żółci, złota, etc. I tak samo jak czerń źle komponuje się z granatem. W odróżnieniu zaś od czarnego odrobinę mniej wyszczupla, co jest ważne dla osób o wiotkiej budowie. W mojej szafie gorzka czekolada i czerń koegzystują w spokoju ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
klaudziol111 Re: Słodka czekolada spodnie Świat bawełny 12.01.06, 16:30 są ładne i nie drogie Odpowiedz Link Zgłoś
klaudziol111 Re: Słodka czekolada 12.01.06, 16:45 nudna jestem ale brąz jest THE BEST ! Odpowiedz Link Zgłoś