Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Sylwester w knajpie

30.12.05, 10:35
    Obserwuj wątek
      • emkacha Re: Sylwester w knajpie 30.12.05, 10:40
        Drogie Panie.Wybieramy się z mężem na imprezkę w knajpie.Knajpka jest położona
        w zaśnieżonym(przynajmniej jeszcze dziś) parku.Oprócz nas idzie znajomy z
        żoną,której nie miałam okazji poznać, więc jakiekolwiek uzgodnienia nie wchodzą
        w grę. Dodam, że wymyśliliśmy to wczoraj wieczorem, więc nawet jeśli będzie
        jeszcze kjtoś znajomy to o tym nie wiemy.Nie mam pojęcia jak się ubrać.Może
        jeansy i do tego fajna bluzka?Może jakiś dodatek w postaci naszyjnika?Może
        spódnica-ale jednokolorowa,kolorowa,krótka,za kolana?No i najgorsze: jakie
        buty???Pomóżcie!!!
        • cioccolato_bianco Re: Sylwester w knajpie 30.12.05, 11:08
          ale jaka to knajpa? jesli knajpa-pub albo knajpa-pub to moga byc jeansy, ale
          jesli jakas elegancka, to wypadaloby bardziej wieczorowo sie ubrac - jakas
          sukienke lub jesli spodnie to satynowe np.
          a co do butow - rozumiem, ze czeka was spacer po sniegu przez park, wiec chyba
          najlepiej bedzie zabrac jakies na zmiane, a isc w takich co sie nadaja do
          spaceru po blocie:)
          • emkacha Re: Sylwester w knajpie 30.12.05, 12:13
            to raczej pub,taki przytulny.
            Z tymi butami zimą to zawsze problem.I co ja potem zrobię z botkami?Włożę do
            reklamówki i powieszę na krześle?Tam nie ma szatni.
            Ale to chyba najrozsądniejszy pomysł.
            • cioccolato_bianco Re: Sylwester w knajpie 30.12.05, 12:17
              klopoty to bedziesz miec jak w pantofeklach zaczniesz spacerowac po sniegu..
              albo nawet i nie pantofelkach - to co pozniej? nie dosc, ze zablocone, to
              goraco ci w zimowych burach, kozakach bedzie.
              • emkacha Re: Sylwester w knajpie 30.12.05, 12:27
                no,racja.
                • ciocco Re: Sylwester w knajpie 30.12.05, 21:24
                  Witaj, ja nie ryzykowałabym z jeansami nawet jeśli jest to pub.Jeansy będziesz
                  miała na co dzień, a w sylwestra mozna zaszaleć z czyms innym:) Dużą role
                  odgrywaja też dodatki, ja np. zakupiłam dziś wiszące długie kolczyki ze
                  sztucznej bizuterii, które nie są drogiea można dobrać kolorek do czegos
                  innego. Pozdrawiam
      • wera131 Re: Sylwester w knajpie 31.12.05, 13:49
        Witam,
        ja zdecydowanie odradzam sylwestra w jeansach, prosta sukienka, biżuteria, lub
        spódnica z tafty z bluzką(golfem prostym), bądź nawet czarne spodnie i szykowna
        bluzka. Co do butów to w każdej knajpie jest szatnia - ja też idę w kozakach
        ale biorę sobie na zmianę pantofle. W tamtym roku byłam w knajpie i pary
        zazwyczaj przychodzą panowie w garniturach (proste obcisłe koszulki pod
        marynarki)kobiety w sukienkach, bądź takich połączeniach jak wyżej, nie
        widziałam nikogo w jeansach - więc pewnie byś się głupio czuła.
        Z drugiej strony sylwestra mamy raz w roku - miło jest się trochę wyszykować.
        pozdrawiam
        Aneta
        • paulinaa Re: Sylwester w knajpie 31.12.05, 15:44
          nie idź w dzinsach, sylwka masz raz w roku;) zaloz jakąś spodnice, ładny top,
          fajne kolczyki, buty raczej musisz wziąć na zmiane;) albo jechać do pubu
          taksłówką:> wtedy weźmiesz buciki na obcasie ładne;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka