emkacha Re: Sylwester w knajpie 30.12.05, 10:40 Drogie Panie.Wybieramy się z mężem na imprezkę w knajpie.Knajpka jest położona w zaśnieżonym(przynajmniej jeszcze dziś) parku.Oprócz nas idzie znajomy z żoną,której nie miałam okazji poznać, więc jakiekolwiek uzgodnienia nie wchodzą w grę. Dodam, że wymyśliliśmy to wczoraj wieczorem, więc nawet jeśli będzie jeszcze kjtoś znajomy to o tym nie wiemy.Nie mam pojęcia jak się ubrać.Może jeansy i do tego fajna bluzka?Może jakiś dodatek w postaci naszyjnika?Może spódnica-ale jednokolorowa,kolorowa,krótka,za kolana?No i najgorsze: jakie buty???Pomóżcie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: Sylwester w knajpie 30.12.05, 11:08 ale jaka to knajpa? jesli knajpa-pub albo knajpa-pub to moga byc jeansy, ale jesli jakas elegancka, to wypadaloby bardziej wieczorowo sie ubrac - jakas sukienke lub jesli spodnie to satynowe np. a co do butow - rozumiem, ze czeka was spacer po sniegu przez park, wiec chyba najlepiej bedzie zabrac jakies na zmiane, a isc w takich co sie nadaja do spaceru po blocie:) Odpowiedz Link Zgłoś
emkacha Re: Sylwester w knajpie 30.12.05, 12:13 to raczej pub,taki przytulny. Z tymi butami zimą to zawsze problem.I co ja potem zrobię z botkami?Włożę do reklamówki i powieszę na krześle?Tam nie ma szatni. Ale to chyba najrozsądniejszy pomysł. Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: Sylwester w knajpie 30.12.05, 12:17 klopoty to bedziesz miec jak w pantofeklach zaczniesz spacerowac po sniegu.. albo nawet i nie pantofelkach - to co pozniej? nie dosc, ze zablocone, to goraco ci w zimowych burach, kozakach bedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
ciocco Re: Sylwester w knajpie 30.12.05, 21:24 Witaj, ja nie ryzykowałabym z jeansami nawet jeśli jest to pub.Jeansy będziesz miała na co dzień, a w sylwestra mozna zaszaleć z czyms innym:) Dużą role odgrywaja też dodatki, ja np. zakupiłam dziś wiszące długie kolczyki ze sztucznej bizuterii, które nie są drogiea można dobrać kolorek do czegos innego. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
wera131 Re: Sylwester w knajpie 31.12.05, 13:49 Witam, ja zdecydowanie odradzam sylwestra w jeansach, prosta sukienka, biżuteria, lub spódnica z tafty z bluzką(golfem prostym), bądź nawet czarne spodnie i szykowna bluzka. Co do butów to w każdej knajpie jest szatnia - ja też idę w kozakach ale biorę sobie na zmianę pantofle. W tamtym roku byłam w knajpie i pary zazwyczaj przychodzą panowie w garniturach (proste obcisłe koszulki pod marynarki)kobiety w sukienkach, bądź takich połączeniach jak wyżej, nie widziałam nikogo w jeansach - więc pewnie byś się głupio czuła. Z drugiej strony sylwestra mamy raz w roku - miło jest się trochę wyszykować. pozdrawiam Aneta Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: Sylwester w knajpie 31.12.05, 15:44 nie idź w dzinsach, sylwka masz raz w roku;) zaloz jakąś spodnice, ładny top, fajne kolczyki, buty raczej musisz wziąć na zmiane;) albo jechać do pubu taksłówką:> wtedy weźmiesz buciki na obcasie ładne;) Odpowiedz Link Zgłoś