jagenda 02.01.06, 13:59 hej.czy nie wiecie czy w solarze są juz przeceny.bardzo proszę jak kto może o odp. dzięki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
santamanana Re: od dzisiaj 02.01.06, 19:23 Byłam zobaczyć dzisiaj wyprzedaż w Solarze. Nie ukru\ywam, miałam parę rzeczy upatrzonych i czekałam na wyprzedaż. O dziwo, żadnej z tych rzeczy nie było!! Czyżby częśc chowali ? Czy po prostu od rana zostało wszystko wykupione? Ale aż nie mogę uwierzyć - zawsze przecież zostają jakieś niechodliwe rozmiary. Odpowiedz Link Zgłoś
matmam Re: od dzisiaj 02.01.06, 19:29 Nie wiesz,że ekspedientki odkładają znajomym? Jeżeli towar nie sprzeda się do ostatniego dnia przed wyprzedaża to odkładają go pod lade i czeka na klientke po przecenionej cenie. Odpowiedz Link Zgłoś
hratli Re: od dzisiaj 02.01.06, 19:55 i ja dzis bylam :) zrezygnowalam ze stania w kolejce do przymierzalni - nie na moja cierpliwosc. masa kobitek, niektore czekaly przy kasie i patrzyly, ktora co oddaje ekspedientkom... a co do towarow spod lady - normalna rzecz. przy mnie kobitka prosila o wyjecie czegostam zarezerwowanego. swoja droga kupuje tam tylko torebki, dodatki. moim zdaniem nawet po przecenie ubrania kosztuja za duzo jak na to, jak sie prezentuja. Odpowiedz Link Zgłoś
miss_paradox Re: od dzisiaj 02.01.06, 21:45 czy ktoś sie orientuje czy torebka z "babcinym" zapięciem na kuleczki została przeceniona i ile, jeśli tak? Odpowiedz Link Zgłoś