Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    02.01.06, 13:59
    hej.czy nie wiecie czy w solarze są juz przeceny.bardzo proszę jak kto może o odp. dzięki
    Obserwuj wątek
      • matmam Re: solar 02.01.06, 15:12
        4-5 styczeń.
      • hratli od dzisiaj 02.01.06, 15:17
        w bialymstoku
        • santamanana Re: od dzisiaj 02.01.06, 19:23
          Byłam zobaczyć dzisiaj wyprzedaż w Solarze. Nie ukru\ywam, miałam parę rzeczy
          upatrzonych i czekałam na wyprzedaż. O dziwo, żadnej z tych rzeczy nie było!!
          Czyżby częśc chowali ? Czy po prostu od rana zostało wszystko wykupione? Ale aż
          nie mogę uwierzyć - zawsze przecież zostają jakieś niechodliwe rozmiary.
          • matmam Re: od dzisiaj 02.01.06, 19:29
            Nie wiesz,że ekspedientki odkładają znajomym?
            Jeżeli towar nie sprzeda się do ostatniego dnia przed wyprzedaża to odkładają
            go pod lade i czeka na klientke po przecenionej cenie.
            • hratli Re: od dzisiaj 02.01.06, 19:55
              i ja dzis bylam :) zrezygnowalam ze stania w kolejce do przymierzalni - nie na
              moja cierpliwosc. masa kobitek, niektore czekaly przy kasie i patrzyly, ktora
              co oddaje ekspedientkom...
              a co do towarow spod lady - normalna rzecz. przy mnie kobitka prosila o wyjecie
              czegostam zarezerwowanego. swoja droga kupuje tam tylko torebki, dodatki. moim
              zdaniem nawet po przecenie ubrania kosztuja za duzo jak na to, jak sie
              prezentuja.
              • ami670 Re: od dzisiaj 02.01.06, 21:43
                W Wawie też już są przeceny w Solarze?
                • miss_paradox Re: od dzisiaj 02.01.06, 21:45
                  czy ktoś sie orientuje czy torebka z "babcinym" zapięciem na kuleczki została
                  przeceniona i ile, jeśli tak?
                  • hratli Re: od dzisiaj 02.01.06, 21:49
                    85 zl - kupilam wlasnie dzis (ze 119)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka