Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Spodnie do kolan

04.01.06, 18:25
    Tak komentuję aktualną modę: jest niedbała i niekobieca, gdzie sukienki mini?
    gdzie ładne oobcisłe bluzeczki z dekodami. Dziś wszystko jest sportowe,
    szare, wygodne i nieeleganckie. Mężczyźni coraz rzadziej zauważają kobiety na
    ulicy...
    Obserwuj wątek
      • barrras Re: Spodnie do kolan 20.01.06, 20:06
        Zastanawiam sie nad takim zakupem, nie wydaje mi sie ze jest to cos malo
        kobiecego.. A skoro mezczyzna tak zalezy zeby nas ubierac w mini-spodniczki to
        mam propozycje: choc raz ubierzcie sie w krotkie spodenki i fruuu na ten mróz.
      • martynka93-93 Re: Spodnie do kolan 23.01.06, 12:35
        Spodnie do kolan ?? Super sprawa...zobaczyłam ten temat w gazecie "Avanti" i
        odrazu chcę na wypad do miasta założyc takie fajne "dżinsy" do kolan tylko nie
        wiem co mam założyć na góre. Jest -10 stopni i nie wiem... czy bluze ciepłą i na
        to bezrękawnik czy coś !! Poradzcie !!
        • schokoladka Re: Spodnie do kolan 06.03.06, 13:42
          Kupiłam sobie takie spodnie w Zarze, slicznie wygladaja, narazie nosze je do
          kozaków, ale juz nie moge sie doczekac, az sie zrobi cieplej i naloze do
          polbutow, i do tego jakies fajne rajstopki - koronkowe :):):) Lepsze nawet niz
          kruciutka mini, a nogi tez widac. Sliczniutkie takie spodenki, a Zara ma teraz
          w nowej kolekcji duuuuuzy wybor, i duzo roznych wariantow taki wlasnie
          spodni :):):)
      • hyacinth.bucket Re: Spodnie do kolan 23.01.06, 12:45
        To jest najlepszy okres aby "przebrac sie za kobiete " i paradowac w
        spodniczkach , sukienkach i dekoltach .
        Bedziemy sie wyrozniac w tlumie , sciagac wzrok mezczyzn i wzbudzac zawisc
        ich partnerek .
        No , ktos przeciez musi dac wzor do nasladowania ?
        Kowboju - do dziela !
        • calo Re: Spodnie do kolan 23.01.06, 13:02
          spodnie do kolan - jak dla mnie super
      • alaster Cukierkowa nonszalancja 23.01.06, 19:07
        Gdybym był figlarną nastolatą, zapewne ...

z przedstawionej oferty wybrałbym spodenki w czarnozieloną kratę. Do nich
        dobrał szelki, bluzeczkę w kolorze żółtym lub ciemno pomarańczowym i berecik z
        daszkiem. Następnie odprułbym kieszenie przyszyte do nogawek, stwarzające
        pozory osoby zapobiegliwej i praktycznej, a kłócące z wizerunkiem lekkoducha i
        wagabundy, po czy wyruszył w teren odszukać miejsce w którym ukrywa się Al
        Cappone, lub popłynął tratwą i z patefonem w górę rzeki Missisipi.
        • hyacinth.bucket Re: Cukierkowa nonszalancja 23.01.06, 19:30
          Kieszonki musza zostac bo w taka podroz trzeba miec miejsce na kamyki ,
          szklane kulki , gwozdziki i inne skarby .
          • alaster Re: Cukierkowa nonszalancja 23.01.06, 19:37
            dokupi sobie torbę...
      • maialina1 Re: Spodnie do kolan 23.01.06, 21:59
        fajne
      • atomic100 Re: Spodnie do kolan 06.03.06, 13:36
        spodnie do kolan sa super!!! sama sobie takie kupilam w Orsey-u i jestem
        bardzo zadowolona:):) nie trzeba zakaladac mini i skapej bluzki zeby zwrocic
        uwage mezczyzn-wystarczy troche sie pobawic moda a efekt murowany:P
      • schokoladka Re: Spodnie do kolan 06.03.06, 13:44
        Kupiłam sobie takie spodnie w Zarze, slicznie wygladaja, narazie nosze je do
        kozaków, ale juz nie moge sie doczekac, az sie zrobi cieplej i naloze do
        polbutow, i do tego jakies fajne rajstopki - koronkowe :):):) Lepsze nawet niz
        kruciutka mini, a nogi tez widac. Sliczniutkie takie spodenki, a Zara ma teraz
        w nowej kolekcji duuuuuzy wybor, i duzo roznych wariantow taki wlasnie
        spodni :):):)
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka