Dodaj do ulubionych

Stadion: będą zmiany przy wejściach

06.10.10, 12:30
Najbardziej mnie rozwalilo to to że nie można było picia wnieść...
Obserwuj wątek
    • Gość: Adam Re: Stadion: będą zmiany przy wejściach IP: *.man.poznan.pl 06.10.10, 15:05
      yyyyy, a to coś nowego? ;o
    • Gość: kibic lecha Re: Stadion: będą zmiany przy wejściach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.10, 21:50
      peszko ..wyrzucic kapusia sprzeda kogos
    • Gość: kibic Re: Stadion: będą zmiany przy wejściach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.10, 21:53
      sławek p[edał]eszko wypie...j z lecha ino szkodzisz jestes zaslaby na ten klub ...,wwwooonnn.ku....
    • Gość: kibic Re: Stadion: będą zmiany przy wejściach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.10, 21:56
      peszko k u r w a n e d z n a sypie kolegow , to taki lech .jak nie to wypie...ie tego gnoja ,kapusia sypnol zewlakowa i innych ciota jebana.
    • Gość: kibic Re: Stadion: będą zmiany przy wejściach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.10, 22:02
      PRZYNAJMIEJ W KLUBIE ..R..uchu cho..R..zów nimea takich swiatowych kaBLI . KABLE MIEDZIANE 6,35 sprzedajom kolegów naokrongło.
    • Gość: KIBIC lecha poznan Re: Stadion: będą zmiany przy wejściach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.10, 22:06
      CHYBA COŚ W TYM JEST SKORO PISZĄ O SŁAWKU PESZCE ŻE SYPIE PIŁKAŻY SWOJEJ DRUŻYNY TO NIECH MU HUJ DŻWI ŚCISNIE .WON Z TAKIM . TYLKO LECH POZNAŃ FOREVER LECH
    • Gość: TYLKO L E C H P Re: Stadion: będą zmiany przy wejściach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.10, 22:13
      NO SŁYSZAŁEM O TEJ ,,KURWIE,PESZCE .SPRZEDAWCZYKU CO TO W REPREZENTACJI CHODZI NAJEBANY I SYPIE KOLEGÓW Z REPREZENTACJI POLSKI ZEBY GO SMUDA POWOŁAŁ DO REPREZENTACJI POLSKI DLA KASY ...KURWA WSTYD. LODA NIECH MU ZROBI .DUPODAJEK JEBANY .KAPUŚ .KURWA SPRZEDAWCZYK.CWEL Z PODBITYMI OCZYMA . WYGLĄDA CHODZBY ROBIŁ NA KOPALNII. TAM TEŻ SYPIA .TYLKO WĘGIEL......
    • Gość: NIEBIESCY Re: Stadion: będą zmiany przy wejściach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.10, 22:21
      REPREZENTACJO POLSKI BÓJCIE SIĘ ,,PESZKO NADCHODZI MACIE PrZEJEBANE ....... KAPUSIOM WWWWWWWWOOOOOOOOOONNNNNNN TYLKO C W E L E KAPUJĄ ... R U C H C H O R Z Ó W. PONAD WSZYSTKO..
    • Gość: Legia Warszawa Re: Stadion: będą zmiany przy wejściach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.10, 22:23
      TAKI ŚMIEĆ ,,peszko,,w reprezentacji polski to wstyd .
    • Gość: POLSKA Re: Stadion: będą zmiany przy wejściach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.10, 22:28
      reprezentacja konfidentów ,, polska,, w dupsko wsadzić ,,swój sypie swojego dla pieniędzy,powołania ,,WSTYD.
    • Gość: kibic Re: Stadion: będą zmiany przy wejściach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.10, 22:30
      W Y P I E R D A L A J !!!!!
    • Gość: PSYCHOFAN,S Re: Stadion: będą zmiany przy wejściach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.10, 22:38
      jestem kibicem Ruchu ChoRzów. ten piłkarz mi nie zawinił . ale jak przeczytałem artykuł ,o tym jak sypie kolegów z reprezentacji polski . chodzący pod wpływem alkoholu i sypiącego ,swoich kolegów z reprezentacji to zastanawiam sie ,czy nie kibicować ,BOLIWII,tam przynajmniej nie sypią na swoich. K U R W Y .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka