hqpoznan 06.10.10, 12:30 Najbardziej mnie rozwalilo to to że nie można było picia wnieść... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Adam Re: Stadion: będą zmiany przy wejściach IP: *.man.poznan.pl 06.10.10, 15:05 yyyyy, a to coś nowego? ;o Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic lecha Re: Stadion: będą zmiany przy wejściach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.10, 21:50 peszko ..wyrzucic kapusia sprzeda kogos Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Stadion: będą zmiany przy wejściach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.10, 21:53 sławek p[edał]eszko wypie...j z lecha ino szkodzisz jestes zaslaby na ten klub ...,wwwooonnn.ku.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Stadion: będą zmiany przy wejściach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.10, 21:56 peszko k u r w a n e d z n a sypie kolegow , to taki lech .jak nie to wypie...ie tego gnoja ,kapusia sypnol zewlakowa i innych ciota jebana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Stadion: będą zmiany przy wejściach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.10, 22:02 PRZYNAJMIEJ W KLUBIE ..R..uchu cho..R..zów nimea takich swiatowych kaBLI . KABLE MIEDZIANE 6,35 sprzedajom kolegów naokrongło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KIBIC lecha poznan Re: Stadion: będą zmiany przy wejściach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.10, 22:06 CHYBA COŚ W TYM JEST SKORO PISZĄ O SŁAWKU PESZCE ŻE SYPIE PIŁKAŻY SWOJEJ DRUŻYNY TO NIECH MU HUJ DŻWI ŚCISNIE .WON Z TAKIM . TYLKO LECH POZNAŃ FOREVER LECH Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TYLKO L E C H P Re: Stadion: będą zmiany przy wejściach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.10, 22:13 NO SŁYSZAŁEM O TEJ ,,KURWIE,PESZCE .SPRZEDAWCZYKU CO TO W REPREZENTACJI CHODZI NAJEBANY I SYPIE KOLEGÓW Z REPREZENTACJI POLSKI ZEBY GO SMUDA POWOŁAŁ DO REPREZENTACJI POLSKI DLA KASY ...KURWA WSTYD. LODA NIECH MU ZROBI .DUPODAJEK JEBANY .KAPUŚ .KURWA SPRZEDAWCZYK.CWEL Z PODBITYMI OCZYMA . WYGLĄDA CHODZBY ROBIŁ NA KOPALNII. TAM TEŻ SYPIA .TYLKO WĘGIEL...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NIEBIESCY Re: Stadion: będą zmiany przy wejściach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.10, 22:21 REPREZENTACJO POLSKI BÓJCIE SIĘ ,,PESZKO NADCHODZI MACIE PrZEJEBANE ....... KAPUSIOM WWWWWWWWOOOOOOOOOONNNNNNN TYLKO C W E L E KAPUJĄ ... R U C H C H O R Z Ó W. PONAD WSZYSTKO.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Legia Warszawa Re: Stadion: będą zmiany przy wejściach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.10, 22:23 TAKI ŚMIEĆ ,,peszko,,w reprezentacji polski to wstyd . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: POLSKA Re: Stadion: będą zmiany przy wejściach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.10, 22:28 reprezentacja konfidentów ,, polska,, w dupsko wsadzić ,,swój sypie swojego dla pieniędzy,powołania ,,WSTYD. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Stadion: będą zmiany przy wejściach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.10, 22:30 W Y P I E R D A L A J !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PSYCHOFAN,S Re: Stadion: będą zmiany przy wejściach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.10, 22:38 jestem kibicem Ruchu ChoRzów. ten piłkarz mi nie zawinił . ale jak przeczytałem artykuł ,o tym jak sypie kolegów z reprezentacji polski . chodzący pod wpływem alkoholu i sypiącego ,swoich kolegów z reprezentacji to zastanawiam sie ,czy nie kibicować ,BOLIWII,tam przynajmniej nie sypią na swoich. K U R W Y . Odpowiedz Link Zgłoś