hirpi Re: tego koloru nie ma w mojej szafie! 09.01.06, 15:52 blekitny, rozowy ( skarpetki i majtki sie nie licza :), brazowy ( mam 1 bluzke w odcieniu gorzkiej czekolady, sakramencko mi sie podobala a nie bylo innych opcji ) Odpowiedz Link Zgłoś
ciak1 Re: tego koloru nie ma w mojej szafie! 09.01.06, 16:14 W mojej szafie nie ma dosłownie nic: - zielonego - różowego (za wyjatkiem aplikacji na czerwonej piżamce) Nie noszę: - fioletu (zostało jakieś ciuchy sprzed kilku lat) - beżu (jedne bardzo stare spodnie na dnie szafy) Odpowiedz Link Zgłoś
vermeerka Re: tego koloru nie ma w mojej szafie! 09.01.06, 18:49 pomaranczowego czerwieni zółtego i jeszcze chciałabym napisac ze karmelowego bo go nie znosze,ale w przypływie amoku chyba zakupiłam bluzke,spodnie,sweterek i teraz strasznie załuje bo upycham je coraz głebiej w szafie... Odpowiedz Link Zgłoś
miumiu75 Re: tego koloru nie ma w mojej szafie! 09.01.06, 19:02 Latwiej byloby mi wymienic te, ktore mam:) Odpowiedz Link Zgłoś
aniabe13 Re: tego koloru nie ma w mojej szafie! 09.01.06, 19:10 Granatu, niebieskiego, szarości i żółtego Odpowiedz Link Zgłoś
maggi9 Re: tego koloru nie ma w mojej szafie! 09.01.06, 19:11 hmm nie myślałam w sumie nigdy o tym.Ale tak się przyjżałam i nie ma u mnie: -Pasteli.Nie znosze,wyglądam w nich nijako i to są wogóle nijakie kolory -tak modnych w tym sezonie brązów.Szczególnie czekoladki. -zieleni.W sumie nie wiem dlaczego -bieli.Choć piękna i mi się bardzo podoba to jest szalenie niepraktyczna i chyba dlatego nigdy nie kupuje nic w tym kolorze -i wszelkich kolorów niezdecydowanych Za to u mnie w szafie króluje czerń,czerwień,fuksja i fiolet Odpowiedz Link Zgłoś
nadinka_nadinka Re: tego koloru nie ma w mojej szafie! 09.01.06, 20:46 pastele granatowy, niebieski braz [wyjatek: jedna sukienka wizytowa, pasowala do lnianego garnituru mojego absztyfikanta ;-)] turkus musztardowy srebrny, zloty majtkowy roz bezowy Odpowiedz Link Zgłoś
ak_ka Re: tego koloru nie ma w mojej szafie! 09.01.06, 23:20 W mojej szafie nie ma żadnych kolorów "jesiennych" ani żadnych pasteli - mam typ urody "lato" i po prostu mi w nich nie do twarzy. Choć nie do końca - nigdy nie miałm nic w brązach, a ostatnio kupiłam czekoladowy garniturek, który w zestawieniu z bluzkami w moim ulubionym błękitno-morskim odcieniu wygląda prześlicznie :)WIęc może niektóre kolory są "względne"... choć np. dla kolorku różowego żadnego usprawiedliwienia nie znajdę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
nancy_callahan Re: tego koloru nie ma w mojej szafie! 10.01.06, 11:42 Zastanawiałam się bardzo długo i doszłam do wniosku, że chyba musę być niezwykle kolorowa, bo jedyny kolor, ajkiego nie mam (a moge sobie o nim przypomnieć) to żółty 9wydaje mi się, że w żółtym wyglądałabym fatalnie. Aha! I jeszcze nie cierpię granatu (więc w tym kolorze uznaję jedynie dżinsy). Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: tego koloru nie ma w mojej szafie! 10.01.06, 13:15 nie ma różowego pastelowego bo fuksja wystepuje na jednym sweterku:)wogole pastelowych kolorow nie nosze,mam awersje do różu gdy widze kto nosi ten kolor na warsaeaskich ulicach Odpowiedz Link Zgłoś
deczko Re: tego koloru nie ma w mojej szafie! 10.01.06, 14:32 Pomarańcz!! Czerwien- bardzo rzadko!! Do zieleni powoli, ale sie przekonuje... Odpowiedz Link Zgłoś
karoola0 Re: tego koloru nie ma w mojej szafie! 12.01.06, 16:39 fioletu brak i zoltego pomaranczowego i rozu... najwiecej niebieskiego czarnego i zielonego Odpowiedz Link Zgłoś
rekordzistka Re: tego koloru nie ma w mojej szafie! 13.01.06, 11:05 Najmniej mam ciemnej zieleni nie mam ciepłych odcieni wszystkich kolorów /ze względu na typ urody "lato"/ i tzw. kolorów nijakich, ścierkowatych Kocham granat nie lubię czerni chociaż mam ale tylko spodnie i spódnicę byle nie przy twarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
a.polonia Re: tego koloru nie ma w mojej szafie! 13.01.06, 13:48 rozowego (a, przepraszam, z jedna pizamowa koszulka sie znajdzie, blady roz), fioletu, zoltego, zlota i srebra i prawie zadnych pastelowych kolorow Odpowiedz Link Zgłoś
niebieski_plomien Re: tego koloru nie ma w mojej szafie! 13.01.06, 16:44 swiadomie brazu, zolci i rozu, a przez przypadek (wlasnie to do mnie dotarlo) zieleni, ktora strasznie lubie i chyba musze pomyslec o czyms w tym kolorze. ale podstawe mojej szafy stanowia: czern, szarosc i czerwien zima i biel, pomarancz i turkus latem :o) Odpowiedz Link Zgłoś
gossip_girl1 Re: tego koloru nie ma w mojej szafie! 13.01.06, 19:41 Granatowy Czarny Odpowiedz Link Zgłoś
kaja5013 Re: tego koloru nie ma w mojej szafie! 14.01.06, 13:55 w mojej szafie nie ma:zielonego,zoltego,brazowego,czerwonego. Odpowiedz Link Zgłoś
17lipiec1976 Re: tego koloru nie ma w mojej szafie! 14.01.06, 14:12 pomaranczowego, fioletowego, turkusowego, niebieskiego Odpowiedz Link Zgłoś
shirl Re: tego koloru nie ma w mojej szafie! 14.01.06, 14:36 Właśnie przeglądam szafę i chyba tylko żółtego. Poza tym nie mam żadnych ograniczeń kolorystycznych:) Odpowiedz Link Zgłoś
dariaaa1 Re: tego koloru nie ma w mojej szafie! 14.01.06, 19:16 chyba podobnie jak Shirl..nawet zółty znalazłam :P Odpowiedz Link Zgłoś
pump_it_up Re: żółtego... 15.01.06, 13:44 chyba wszystkie sa, nawet blekitny, lososiowy, zolty... i pomaranczowy. co nie znaczy, ze lubie te kolory hehe. Odpowiedz Link Zgłoś
pump_it_up Re: żółtego... 15.01.06, 13:46 aa sorry, zlotego nie ma, chociaz mi sie podoba:) Odpowiedz Link Zgłoś
doda1983 Re: żółtego... 15.01.06, 14:24 złotego srebrnego pomarańczowego mocnego żółtego (bo jeden blado żółty - słomkowy top mam) łososiowego brązowego (nie licząc jednej zamszowaj torebki) Nie lubię takich ciepłych "kolorów ziemi", zdecydowanie lepiej wyglądam w raczej chłodnych barwach, stąd w mojej szafie dużo czerni, błekitu, granatu (dżins), jasnego różu, fioletu, turkusu, trochę beżu. Odpowiedz Link Zgłoś
elunia201 Re: tego koloru nie ma w mojej szafie! 15.01.06, 17:53 Na pewno nigdy nie będzie: - błękitnego, - żółtego, - fioletu...-tych nie cierpię!! Po sprawdzeniu stwierdzamze nie mam tez różu ani zieleni... Odpowiedz Link Zgłoś
gosiaqus Re: tego koloru nie ma w mojej szafie! 15.01.06, 20:45 są wszystkie- ale niektóre w ilościach śladowych- pomarańczowy, żółty, trawiasta zieleń, turkus tylko w dodatkach Odpowiedz Link Zgłoś
asia-fb Re: tego koloru nie ma w mojej szafie! 15.01.06, 21:10 Różowego, złotego, błękitnego :> Odpowiedz Link Zgłoś
tzrybka Re: tego koloru nie ma w mojej szafie! 19.01.06, 03:48 szarego nie mam, bo niknę w nim, pomaranczowego też nie, żółtego też nie, ale ostatnio sporo przybyło bordowego i czarnego :) Odpowiedz Link Zgłoś
be-me Re: tego koloru nie ma w mojej szafie! 03.02.06, 22:32 W mojej szafie nie ma zdecydowanie koloru czerwonego,różowego,żółtego,pomarańczowego i brązowego.Mało jest też czarnego,chociaż bardzo lubię ten kolor. Odpowiedz Link Zgłoś