perennou 09.01.06, 18:58 warto się wybrać? można upolować coś ciekawego? (najlepiej info ze śląska) pozdr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tralalumpek Re: Cubus i Promod - przeceny 09.01.06, 18:59 rusz 4litery i bedziesz miec wlasne zdanie i nie zakladaj durnych watkow Odpowiedz Link Zgłoś
vermeerka Re: Cubus i Promod - przeceny 09.01.06, 19:01 w cubusie 50%, w promodzie tez sie cos znajdzie:) a agresywne odpowiedzi są chyba niepotrzebne... Odpowiedz Link Zgłoś
batutka Re: Cubus i Promod - przeceny 09.01.06, 20:39 Oj, o tralalumpku do dzis mialm inne zdanie, ale po tych postach wyzej zmienilam zdanie o 180 stopni. Jak kogos denerwuja takie watki, to niech po prostu nie czyta, a nie psuje atmosfere glupimi i chamskimi odpowiedziami nie na temat. Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: Cubus i Promod - przeceny 09.01.06, 21:06 bardzo milo ze masz zdanie.... chamskie odpowiedzi piszesz! hmmmmm aja mam dosc glupoty na forum moda i tez moge powiedziec jak sie tobie nie podoba to nie czytaj ani moich wpisow ani forum moda z moda forum to ma szczegolnie w ostatnimm czasie malo wspolnego ja pisze od lat i tez nie musze tolerowac pewnych zachowan niektorzy zrobili sobie forum towarzyskie , inni aukcje allegro, jeszcze inni... ale co to ma wszystko z moda wspolnego Odpowiedz Link Zgłoś
batutka Re: Cubus i Promod - przeceny 09.01.06, 21:22 nic widac nie zrozumials z mojej wypowiedzi..trudno - dalej nie bede dyskutowac Odpowiedz Link Zgłoś
batutka Re: Cubus i Promod - przeceny 09.01.06, 21:25 Poza tym perennou zalozyla watek jak najbardziej zwiazany z moda. Dziewczyna sie grzecznie pyta i prosi o pomoc, a jak dostaje sie dostaje takie odpowiedzi, to przeciez nikomu nie byloby przyjemnie. Zawsze lepiej przemilczec jak takie watki draznia (choc nie wiem czemu), a jeszcze lepiej pomoc i doradzic:-). Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
przyjaciolka_tral Re: Cubus i Promod - przeceny 10.01.06, 12:52 a juz bylo tak pieknie, juz mialas spadac z tego forum i z forum w ogole:) szkoda, ze sie rozmyslilas... tral miala kryzys forumowy. za duzo watkow na temat brzydoty jej ciuszkow powstalo:) no i czula sie zdradzona przez kolezanki. chciala przestac pisac, ale jej niestety przeszlo. wiecie jak to jest, trzeba byc czlowiekiem, byla smutna wiec wszystkie ja pocieszalysmy i namawialysmy do zmiany decyzji. Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: Cubus i Promod - przeceny 10.01.06, 15:39 po prostu pieprzysz, czytaj dziecko ze zrozumiemiem a potem pisz Odpowiedz Link Zgłoś
przyjaciolka_tral Re: Cubus i Promod - przeceny 10.01.06, 16:05 >po prostu pieprzysz niestety nie:) haha Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: Cubus i Promod - przeceny 10.01.06, 16:12 oprocz zalosnego krzyku twojego na puszczy proponuje jeszcze raz jezeli juz wtykasz nos tam gdzie cie nie prosza czyli podgladasz przez dziurke od klucza to przynajmniej czytaj ze zrozumieniem chcesz sensacji tym wpisem? jak widzisz mnie to fruwa Odpowiedz Link Zgłoś
przyjaciolka_tral Re: Cubus i Promod - przeceny 11.01.06, 08:28 bla bla bla czytam ze zrozumieniem i nie potrzebuje dziurki od klucza:) Odpowiedz Link Zgłoś
hiii Re: Cubus i Promod - przeceny 09.01.06, 21:31 byłam dzisiaj w "trzech stawach" - w promodzie dużo rzeczy jest przecenionych, ale te które akurat mi się podobają niestety nadal 100% ceny :] no ale może cos znajdziesz. w cubusie nic mi się nie podobało, ale tez poprzeceniane dużo. W ogóle teraz jest taki okres, że we wszystkich sklepach chyba są przeceny, więc najlepiej zrobisz, jak pojedziesz i się przekonasz sama. pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
monika_rostkowska Re: Cubus i Promod - przeceny 09.01.06, 21:37 niestety z tymi przecenami to jest tak, ze najczesciej przecenione sa rzeczy, ktore albo mi sie nie podobaja, albo sa w wielkich rozmiarach. W Promodzie sa duze przeceny - ostatni widzialam na przyklad fajne plaszczyki za ok 150zl, a wczesniej kosztowaky gdzies ok 350zl. W cubusie nic ciekawego jak dla mnie - w ogole nie przepadam za tym sklepem - duzo badziewia:-) Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: Cubus i Promod - przeceny 11.01.06, 09:37 o znowu sie przyszlo do pracy, wreszcie komputer!!!! i dostep do internetu! ale bedzie zabawa .... dopoki ktos nie pogoni Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek do mojej przyjaciolki 11.01.06, 09:38 tralalumpek napisała: > o znowu sie przyszlo do pracy, wreszcie komputer!!!! i dostep do internetu! > > ale bedzie zabawa .... dopoki ktos nie pogoni Odpowiedz Link Zgłoś
przyjaciolka_tral Re: do mojej przyjaciolki 11.01.06, 17:14 tralalumpek napisała: > tralalumpek napisała: > o znowu sie przyszlo do pracy, wreszcie komputer!!!! i dostep do internet > u! > ale bedzie zabawa .... dopoki ktos nie pogoni Wow! zycze wiec dobrej zabawy i tego aby nikt cie nie pogonil dzisiaj:) Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: do mojej przyjaciolki 11.01.06, 17:55 moja przyjaqciolko dokup sobie prosze z jedna kostke pamieci bo ci nie starcza bajtow do normalnej rozmowy Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: do mojej przyjaciolki 12.01.06, 09:05 rostka28 napisała: > a co to za klotnie? to nie klotnia, przyczepil sie jakis psychol cwiercmozgowy , ot i tyle, pewnie jakas zmartwychwstala aneksa, ale koncze konwersacje bo mnie nudzi to stworzenie :) Odpowiedz Link Zgłoś
przyjaciolka_tral Re: do mojej przyjaciolki 12.01.06, 08:43 normalna rozmowa z toba...? to niemozliwe i jak pogonil cie ktos od komputera? jesli tak to przykro mi:) Odpowiedz Link Zgłoś
przyjaciolka_tral Re: do mojej przyjaciolki 12.01.06, 09:05 wydaje cie sie, ze dostep do internetu w domu to jakis luksus? zal mi ciebie w takim razie:) gdybym tak jak ty miala sie codziennie denerwowac tym, ze ktos mnie przegoni od komputera w pracy chyba bym zwariowala. zaczynam teraz rozumiec twoja zgryzliwosc. ty jestes po prostu zestresowana ta sytuacja. napiecie ktore odczuwasz piszac na forum musisz jakos wyladowac i dlatego tak czesto zachowujesz sie jak pieprznieta. Odpowiedz Link Zgłoś
hiii do tralalumpka 14.01.06, 13:07 tralalumpek napisała: > o znowu sie przyszlo do pracy, wreszcie komputer!!!! i dostep do internetu! > > ale bedzie zabawa .... dopoki ktos nie pogoni z drzewka wynika, że to post do mnie. otóż spieszę donieść, że piszę z domu Odpowiedz Link Zgłoś
batutka Re: Cubus i Promod - przeceny 09.01.06, 21:41 w promodzie fajne przeceny na przyklad na bluzki - jest duzo za ponad 20, 30 zl., a w cubusie nic ciekawego. Odpowiedz Link Zgłoś
vermeerka Re: Cubus i Promod - przeceny 09.01.06, 21:56 w cubusie ostatnimi czasy wszystko błyszczy cekinowo..okropnosc..ale niektore rzeczy maja naprawde swietne,zreszta kiedys nabyłam sliczna aksamitna bluzke w chabrowym kolorze,i zawsze tam zagladam licząc na poprawe Odpowiedz Link Zgłoś
eirenne Re: Cubus i Promod - przeceny 09.01.06, 22:13 A to ciekawe, bo ja od dłuższego czasu uskuteczniam w Cubusie najlepsze zakupy i nie widzę tam za wiele cekinów. Z tego wynika, że słuchanie wirtualnych porad "czy warto iść" jest po prostu bez sensu i naprawde nie rozumiem, po co pytać się na forum, zamiast po prostu iść do miasta i rozejrzeć się samodzielnie... Odpowiedz Link Zgłoś
kasiap51 Re: Cubus i Promod - przeceny 09.01.06, 21:58 W Promodzie są fajne ciuszki na przecenie , ale trudno trafić swój rozmiar. Ja noszę s i raczej nie mogłam nic znaleźć z rzeczy, które mi się podobały. Ze sklepu wyszłam z koralami. Odpowiedz Link Zgłoś
e-info Re: Cubus i Promod - przeceny 11.01.06, 08:11 Byłam w Promodzie w poniedziałek we Wrocławiu. Niespecjalne te przeceny, większość ubrań ma metkę z ceną powyżej 79 zł i generalnie nie ma na czym oka zawiesić. Zastanawiałam się cały czas gdzie podziały się te piękne ubrania, które tam widziałam jeszcze w okolicach świąt. Zawiodłam się. Podobnie w Zarze. Same pustki. Wydawało mi się, że wyprzedaże dopiero się zaczęły... Odpowiedz Link Zgłoś
malgoniak Re: Cubus i Promod - przeceny 11.01.06, 10:03 ja też się zawiodłam i straciłamochotę najakiekolwiek zakupy, też byłam w poniedziałek w zara, promod itp. i nic ciekawego nie ma, zara w ogóle jakaś mało ciekawa teraz mi się wydaje, spodnie za długie, spódnice marne, swetry, bluzki takie sobie; promod wydaje mi się ciekawszy, ale faktycznie same szmatki już zostały:(( do re jak zwykle weszłam z czystej ciekawości co ci ludzie widzą w tym sklepie i czym prędzej wyszłam,w esprit fajne jeansy i nic poza tym jak dla mnie; nie byłam jeszczee w tatuum i cubus, bo w ogóle wszystkiego mi się odechciało, może te wyprzedaże są dostępne tylko dla wybrańców, a dla normalnych konsumentów zostają ochłapy, dość mam tego całego zamieszania z wyprzedażami Odpowiedz Link Zgłoś
sweet_pea Promod (wwa) 09.01.06, 23:38 wydaje mi sie ze do Promodu to warto isc na samym początku przecen, jak są najciekawsze ciuchy i mniejsze rozmiary. Ja byłam w pierwszym dniu podwójnej przeceny i był TŁUM, teraz może byc trudno cos znalezc. a w Cubusie co prawda nie robie zakupow ale widzialam ze mieli duzo identycznych ciuchow przecenionych (np jednokolorowe bluzy i sweterki) wiec pewnie bedzie latwiej znalezc rozmiar. Odpowiedz Link Zgłoś
batutka Re: Promod (wwa) 09.01.06, 23:42 ostatniu w cubusie widzialam sweterki z dziurami. Uwazam osobiscie iz w tym sklepie nie ma dobrych gatunkowo rzeczy, na dodatek sweterki rodem z pgr-u, a dzinsy...:-(szkoda gadac. Ale to tylko moje subiektywne zdanie:-) Odpowiedz Link Zgłoś
eirenne Re: Promod (wwa) 09.01.06, 23:43 A która marka ma ciuchy dobre jakościowo? Odpowiedz Link Zgłoś
monika_rostkowska Re: Promod (wwa) 10.01.06, 00:27 No, ale zeby lezaly z dziurami na polkach sklepowych? jak dla mnie nie do pomyslenia. Poza tym zwyczajnie mi sie nie podobaja w Cubusie ciuchy....chociaz...oczywiscie czasem znajduje jakas perelke:-) Wydaje mi sie, ze tatuum ma dobre jakosciowo ubrania, camaieu tez, promod, zara - w kazdym razie lepsze od cubusa i np. h&m. Odpowiedz Link Zgłoś
eirenne Re: Promod (wwa) 10.01.06, 13:11 Nie widzę większej różnicy między Promodem, Zarą i Cubusem. H&M owszem, trochę odstaje. Odpowiedz Link Zgłoś
jollyvonne Re: H&M 10.01.06, 16:17 Eirenne, H&M owszem moze i odstaje, ale chyba w innym kierunku niz ten przez Ciebie sugerowany. Osobiscie widzialam w H&M w Sz-nie produkcje na wschodni rynek, top bodajze z Bulgarii, rozlatywal sie w rekach juz od samego patrzenia ... ----- Bogactwo jest stanem duszy a nie kieszeni ... Odpowiedz Link Zgłoś
eirenne Re: H&M 11.01.06, 12:30 O rany:) A skąd wiesz, że była to produkcja na rynek wschodni? Odpowiedz Link Zgłoś
jollyvonne Re: H&M 11.01.06, 12:36 Wniosek wlasny. H&M ma ceny na kilka krajow, np skandynawskie i kilka innych (czesto rowniez cena w zlotowkach). Tamta metka miala ceny w PLN i kilku innych walutach, ale wylacznie krajow Europy Wschodniej. Nie pamietam jakie bo to juz dwa lata temu bylo, w kazdym razie te bulgarskie leje czy jak-im-tam mi sie majacza ... Odpowiedz Link Zgłoś
eirenne Re: H&M 11.01.06, 12:49 Hehe, aż poleciałam do szafy oglądać metki w nowym golfie. A tu zonk, cena jedynie w SEKach;( No dobra, przyznaję się bez bicia, chciałam obalić Twoją teorię, ale w sumie miałam marne szanse- musiałabym upaść na głowę, żeby kupić rozwalające się ciuchy;-D Czyli H&M dla Europy środkowowschodniej obniża jakość? A przy okazji... Przeczytałam, kto jest wynalazcą dostosowywania swojej oferty (czyli np obniżania jakości hehe) do potrzeb lokalnego rynku- sam Christian Dior! :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
jollyvonne Re: H&M 11.01.06, 12:58 Na potrzeby H&M tak sie dostosowal ze az obrzydzenie bralo ... Odpowiedz Link Zgłoś
jollyvonne Re: H&M 11.01.06, 13:00 ... dostosowali ... mialo byc, w liczbie mnogiej, o obojgu wielkich kreatorach wystawiajacych swoja produkcje w H&M. Odpowiedz Link Zgłoś
sweet_pea Jakość ciuchów a sklep 10.01.06, 13:25 a ja widze duże różnice w jakości ciuchów, moim zdaniem np. Promod ma dobrą jakość, Camieu i Zara złą a H&M to totalna loteria- mam z tego sklepu ciuchy które sie zniszczyły po pierwszym praniu i takie, które noszę od lat. Odpowiedz Link Zgłoś
nie-niebieska Re: Promod (wwa) 11.01.06, 16:49 mexx i mexx, czasem zara, promod roznie Odpowiedz Link Zgłoś
vermeerka Re: Promod (wwa) 10.01.06, 22:24 a ja byłam dop dzis!!! i jednak upolowałam przecudna zielona aksamitną sukienkę,wbrew moim obawom ze juz nic nie bedzie..warto zaryzykowac czasem;) Odpowiedz Link Zgłoś
jo-asiunka Re: Promod (wwa) 11.01.06, 17:36 a w którym sklepie taka cudna sukienka była? Odpowiedz Link Zgłoś
jo-asiunka Re: Promod (wwa) 12.01.06, 15:37 O matko, naprawde? Nie widziałam, a marzy mi się taka. Masz fotkę? Albo link ze strony promodu? Odpowiedz Link Zgłoś
malgoniak Re: Cubus i Promod - przeceny 10.01.06, 09:42 gdybym miała jechać specjalnie do promodu z innego miasta, nie warto, byłam wczoraj w wp i co ciekawsze ubrania mocno przebrane i brak 36 i 38, same wielkoludy 40,42 pozostawały, wyszłam smutna i z pełnym portfelem; cubus - nie wiem, bo nie chodzę Odpowiedz Link Zgłoś
malgoniak Re: Cubus i Promod - przeceny 11.01.06, 19:23 jakosć to najlepsza jest chyba w esprit, jackpot, tatuum, promod ma niezłą, zara już gorszą, h/m to jakieś marne mi się wydaje i nie kupuję, re tragedia- już na półkach leżą podarte ciuchy robiłam dziś drugie podejście do promodu i jak się ma duuuuuuuuużo czasu to mozna jeszcze coś znależc, ale ciekawych spódnic już nie ma, raczej bluzki i swetry, chociaż bardzo przebrane; spodnie 40, 42 można znależć; duzo natomiast płaszczy i żakietów Odpowiedz Link Zgłoś
batutka Re: Cubus i Promod - przeceny 12.01.06, 01:25 no wlasnie, wszystko przebrane - je nie mam cierpliwosci, aby chodzic po wyprzedazach na ich poczatku - za duzy tlum, no a potem wszystko za duze:-) Odpowiedz Link Zgłoś
perennou Re: Cubus i Promod - przeceny 14.01.06, 11:14 byłam i czuję się zobowiązana napisać :) "3 Stawy": Cubus - można kupić tani podkoszulek :), Promod - niby rzeczy dużo, jeszcze jakoś tak się towar trzyma - o dziwo kilka rzeczy w rozmiarze S; dużo zwłaszcza dodatków, zresztą o to głownie mi chodziło, tylko że jakoś duużo lepiej prezentują się na zdjęciach na promod.com :( a pytałam nie dlatego, że "nie chce mi sie ruszyć 4liter" (tak apropos pewnej Pani..), po prostu mam daleko do najbliższych sklepów tych marek jednak za wszystkie bez wyjątku odpowiedzi dziękuję ślicznie i pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś