Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Cubus i Promod - przeceny

09.01.06, 18:58
    warto się wybrać?
    można upolować coś ciekawego?
    (najlepiej info ze śląska)

pozdr
    Obserwuj wątek
      • tralalumpek Re: Cubus i Promod - przeceny 09.01.06, 18:59
        rusz 4litery i bedziesz miec wlasne zdanie i nie zakladaj durnych watkow
      • vermeerka Re: Cubus i Promod - przeceny 09.01.06, 19:01
        w cubusie 50%, w promodzie tez sie cos znajdzie:) a agresywne odpowiedzi są
        chyba niepotrzebne...
        • tralalumpek Re: Cubus i Promod - przeceny 09.01.06, 19:03
          agresja? nie
          • batutka Re: Cubus i Promod - przeceny 09.01.06, 20:39
            Oj, o tralalumpku do dzis mialm inne zdanie, ale po tych postach wyzej zmienilam
            zdanie o 180 stopni. Jak kogos denerwuja takie watki, to niech po prostu nie
            czyta, a nie psuje atmosfere glupimi i chamskimi odpowiedziami nie na temat.
            • tralalumpek Re: Cubus i Promod - przeceny 09.01.06, 21:06
              bardzo milo ze masz zdanie....
              chamskie odpowiedzi piszesz! hmmmmm aja mam dosc glupoty na forum moda
              i tez moge powiedziec jak sie tobie nie podoba to nie czytaj ani moich wpisow
              ani forum moda
              z moda forum to ma szczegolnie w ostatnimm czasie malo wspolnego
              ja pisze od lat i tez nie musze tolerowac pewnych zachowan
              niektorzy zrobili sobie forum towarzyskie , inni aukcje allegro, jeszcze
              inni... ale co to ma wszystko z moda wspolnego
              • batutka Re: Cubus i Promod - przeceny 09.01.06, 21:22
                nic widac nie zrozumials z mojej wypowiedzi..trudno - dalej nie bede dyskutowac
                • batutka Re: Cubus i Promod - przeceny 09.01.06, 21:25
                  Poza tym perennou zalozyla watek jak najbardziej zwiazany z moda. Dziewczyna sie
                  grzecznie pyta i prosi o pomoc, a jak dostaje sie dostaje takie odpowiedzi, to
                  przeciez nikomu nie byloby przyjemnie. Zawsze lepiej przemilczec jak takie watki
                  draznia (choc nie wiem czemu), a jeszcze lepiej pomoc i doradzic:-). Pozdrawiam
              • przyjaciolka_tral Re: Cubus i Promod - przeceny 10.01.06, 12:52
                a juz bylo tak pieknie, juz mialas spadac z tego forum i z forum w ogole:)
                szkoda, ze sie rozmyslilas...
                tral miala kryzys forumowy. za duzo watkow na temat brzydoty jej ciuszkow
                powstalo:) no i czula sie zdradzona przez kolezanki. chciala przestac pisac,
                ale jej niestety przeszlo.
                wiecie jak to jest, trzeba byc czlowiekiem, byla smutna wiec wszystkie ja
                pocieszalysmy i namawialysmy do zmiany decyzji.
                • tralalumpek Re: Cubus i Promod - przeceny 10.01.06, 15:39
                  po prostu pieprzysz, czytaj dziecko ze zrozumiemiem a potem pisz
                  • przyjaciolka_tral Re: Cubus i Promod - przeceny 10.01.06, 16:05
                    >po prostu pieprzysz

niestety nie:) haha
                    • tralalumpek Re: Cubus i Promod - przeceny 10.01.06, 16:12
                      oprocz zalosnego krzyku twojego na puszczy proponuje jeszcze raz jezeli juz
                      wtykasz nos tam gdzie cie nie prosza czyli podgladasz przez dziurke od klucza
                      to przynajmniej czytaj ze zrozumieniem
                      chcesz sensacji tym wpisem? jak widzisz mnie to fruwa
                      • przyjaciolka_tral Re: Cubus i Promod - przeceny 11.01.06, 08:28
                        bla bla bla
                        czytam ze zrozumieniem i nie potrzebuje dziurki od klucza:)
      • hiii Re: Cubus i Promod - przeceny 09.01.06, 21:31
        byłam dzisiaj w "trzech stawach" - w promodzie dużo rzeczy jest przecenionych,
        ale te które akurat mi się podobają niestety nadal 100% ceny :] no ale może cos
        znajdziesz.
        w cubusie nic mi się nie podobało, ale tez poprzeceniane dużo. W ogóle teraz
        jest taki okres, że we wszystkich sklepach chyba są przeceny, więc najlepiej
        zrobisz, jak pojedziesz i się przekonasz sama.
        pozdr
        • monika_rostkowska Re: Cubus i Promod - przeceny 09.01.06, 21:37
          niestety z tymi przecenami to jest tak, ze najczesciej przecenione sa rzeczy,
          ktore albo mi sie nie podobaja, albo sa w wielkich rozmiarach. W Promodzie sa
          duze przeceny - ostatni widzialam na przyklad fajne plaszczyki za ok 150zl, a
          wczesniej kosztowaky gdzies ok 350zl. W cubusie nic ciekawego jak dla mnie - w
          ogole nie przepadam za tym sklepem - duzo badziewia:-)
        • tralalumpek Re: Cubus i Promod - przeceny 11.01.06, 09:37
          o znowu sie przyszlo do pracy, wreszcie komputer!!!! i dostep do internetu!

ale bedzie zabawa .... dopoki ktos nie pogoni
          • tralalumpek do mojej przyjaciolki 11.01.06, 09:38
            tralalumpek napisała:

> o znowu sie przyszlo do pracy, wreszcie komputer!!!! i dostep do internetu!
            >
            > ale bedzie zabawa .... dopoki ktos nie pogoni

• przyjaciolka_tral Re: do mojej przyjaciolki 11.01.06, 17:14
              tralalumpek napisała:
              > tralalumpek napisała:
              > o znowu sie przyszlo do pracy, wreszcie komputer!!!! i dostep do internet
              > u!

Wow! zycze wiec dobrej zabawy i tego aby nikt cie nie pogonil dzisiaj:)
              • tralalumpek Re: do mojej przyjaciolki 11.01.06, 17:55
                moja przyjaqciolko dokup sobie prosze z jedna kostke pamieci bo ci nie starcza
                bajtow do normalnej rozmowy
                • rostka28 Re: do mojej przyjaciolki 12.01.06, 03:02
                  a co to za klotnie?
                  • tralalumpek Re: do mojej przyjaciolki 12.01.06, 09:05
                    rostka28 napisała:

> a co to za klotnie?

to nie klotnia, przyczepil sie jakis psychol cwiercmozgowy , ot i tyle, pewnie
                    jakas zmartwychwstala aneksa,
                    ale koncze konwersacje bo mnie nudzi to stworzenie :)
                • przyjaciolka_tral Re: do mojej przyjaciolki 12.01.06, 08:43
                  normalna rozmowa z toba...? to niemozliwe
                  i jak pogonil cie ktos od komputera? jesli tak to przykro mi:)
                • przyjaciolka_tral Re: do mojej przyjaciolki 12.01.06, 09:05
                  wydaje cie sie, ze dostep do internetu w domu to jakis luksus?
                  zal mi ciebie w takim razie:)
                  gdybym tak jak ty miala sie codziennie denerwowac tym, ze ktos mnie przegoni od
                  komputera w pracy chyba bym zwariowala. zaczynam teraz rozumiec twoja
                  zgryzliwosc. ty jestes po prostu zestresowana ta sytuacja. napiecie ktore
                  odczuwasz piszac na forum musisz jakos wyladowac i dlatego tak czesto
                  zachowujesz sie jak pieprznieta.
          • hiii do tralalumpka 14.01.06, 13:07
            tralalumpek napisała:

> o znowu sie przyszlo do pracy, wreszcie komputer!!!! i dostep do internetu!
            >

z drzewka wynika, że to post do mnie. otóż spieszę donieść, że piszę z domu
      • batutka Re: Cubus i Promod - przeceny 09.01.06, 21:41
        w promodzie fajne przeceny na przyklad na bluzki - jest duzo za ponad 20, 30
        zl., a w cubusie nic ciekawego.
        • vermeerka Re: Cubus i Promod - przeceny 09.01.06, 21:56
          w cubusie ostatnimi czasy wszystko błyszczy cekinowo..okropnosc..ale niektore
          rzeczy maja naprawde swietne,zreszta kiedys nabyłam sliczna aksamitna bluzke w
          chabrowym kolorze,i zawsze tam zagladam licząc na poprawe
          • eirenne Re: Cubus i Promod - przeceny 09.01.06, 22:13
            A to ciekawe, bo ja od dłuższego czasu uskuteczniam w Cubusie najlepsze zakupy i
            nie widzę tam za wiele cekinów.
            Z tego wynika, że słuchanie wirtualnych porad "czy warto iść" jest po prostu bez
            sensu i naprawde nie rozumiem, po co pytać się na forum, zamiast po prostu iść
            do miasta i rozejrzeć się samodzielnie...
        • kasiap51 Re: Cubus i Promod - przeceny 09.01.06, 21:58
          W Promodzie są fajne ciuszki na przecenie , ale trudno trafić swój rozmiar. Ja
          noszę s i raczej nie mogłam nic znaleźć z rzeczy, które mi się podobały. Ze
          sklepu wyszłam z koralami.
        • e-info Re: Cubus i Promod - przeceny 11.01.06, 08:11
          Byłam w Promodzie w poniedziałek we Wrocławiu. Niespecjalne te przeceny,
          większość ubrań ma metkę z ceną powyżej 79 zł i generalnie nie ma na czym oka
          zawiesić. Zastanawiałam się cały czas gdzie podziały się te piękne ubrania,
          które tam widziałam jeszcze w okolicach świąt. Zawiodłam się.
          Podobnie w Zarze. Same pustki. Wydawało mi się, że wyprzedaże dopiero się
          zaczęły...
          • malgoniak Re: Cubus i Promod - przeceny 11.01.06, 10:03
            ja też się zawiodłam i straciłamochotę najakiekolwiek zakupy, też byłam w
            poniedziałek w zara, promod itp. i nic ciekawego nie ma, zara w ogóle jakaś mało
            ciekawa teraz mi się wydaje, spodnie za długie, spódnice marne, swetry, bluzki
            takie sobie; promod wydaje mi się ciekawszy, ale faktycznie same szmatki już
            zostały:((

do re jak zwykle weszłam z czystej ciekawości co ci ludzie widzą w tym sklepie i
            czym prędzej wyszłam,w esprit fajne jeansy i nic poza tym jak dla mnie; nie
            byłam jeszczee w tatuum i cubus, bo w ogóle wszystkiego mi się odechciało, może
            te wyprzedaże są dostępne tylko dla wybrańców, a dla normalnych konsumentów
            zostają ochłapy, dość mam tego całego zamieszania z wyprzedażami
      • sweet_pea Promod (wwa) 09.01.06, 23:38
        wydaje mi sie ze do Promodu to warto isc na samym początku przecen, jak są
        najciekawsze ciuchy i mniejsze rozmiary. Ja byłam w pierwszym dniu podwójnej
        przeceny i był TŁUM, teraz może byc trudno cos znalezc.

a w Cubusie co prawda nie robie zakupow ale widzialam ze mieli duzo
        identycznych ciuchow przecenionych (np jednokolorowe bluzy i sweterki) wiec
        pewnie bedzie latwiej znalezc rozmiar.
        • batutka Re: Promod (wwa) 09.01.06, 23:42
          ostatniu w cubusie widzialam sweterki z dziurami. Uwazam osobiscie iz w tym
          sklepie nie ma dobrych gatunkowo rzeczy, na dodatek sweterki rodem z pgr-u, a
          dzinsy...:-(szkoda gadac. Ale to tylko moje subiektywne zdanie:-)
          • eirenne Re: Promod (wwa) 09.01.06, 23:43
            A która marka ma ciuchy dobre jakościowo?
            • monika_rostkowska Re: Promod (wwa) 10.01.06, 00:27
              No, ale zeby lezaly z dziurami na polkach sklepowych? jak dla mnie nie do
              pomyslenia. Poza tym zwyczajnie mi sie nie podobaja w Cubusie
              ciuchy....chociaz...oczywiscie czasem znajduje jakas perelke:-)
              Wydaje mi sie, ze tatuum ma dobre jakosciowo ubrania, camaieu tez, promod, zara
              - w kazdym razie lepsze od cubusa i np. h&m.
              • eirenne Re: Promod (wwa) 10.01.06, 13:11
                Nie widzę większej różnicy między Promodem, Zarą i Cubusem. H&M owszem, trochę
                odstaje.
                • jollyvonne Re: H&M 10.01.06, 16:17
                  Eirenne, H&M owszem moze i odstaje, ale chyba w innym kierunku niz ten przez
                  Ciebie sugerowany. Osobiscie widzialam w H&M w Sz-nie produkcje na wschodni
                  rynek, top bodajze z Bulgarii, rozlatywal sie w rekach juz od samego patrzenia ...

-----
                  Bogactwo jest stanem duszy a nie kieszeni ...
                  • eirenne Re: H&M 11.01.06, 12:30
                    O rany:) A skąd wiesz, że była to produkcja na rynek wschodni?
                    • jollyvonne Re: H&M 11.01.06, 12:36
                      Wniosek wlasny. H&M ma ceny na kilka krajow, np skandynawskie i kilka innych
                      (czesto rowniez cena w zlotowkach). Tamta metka miala ceny w PLN i kilku innych
                      walutach, ale wylacznie krajow Europy Wschodniej. Nie pamietam jakie bo to juz
                      dwa lata temu bylo, w kazdym razie te bulgarskie leje czy jak-im-tam mi sie
                      majacza ...
                      • eirenne Re: H&M 11.01.06, 12:49
                        Hehe, aż poleciałam do szafy oglądać metki w nowym golfie. A tu zonk, cena
                        jedynie w SEKach;( No dobra, przyznaję się bez bicia, chciałam obalić Twoją
                        teorię, ale w sumie miałam marne szanse- musiałabym upaść na głowę, żeby kupić
                        rozwalające się ciuchy;-D
                        Czyli H&M dla Europy środkowowschodniej obniża jakość?
                        A przy okazji... Przeczytałam, kto jest wynalazcą dostosowywania swojej oferty
                        (czyli np obniżania jakości hehe) do potrzeb lokalnego rynku- sam Christian
                        Dior! :-)))
                        • jollyvonne Re: H&M 11.01.06, 12:58
                          Na potrzeby H&M tak sie dostosowal ze az obrzydzenie bralo ...
                          • jollyvonne Re: H&M 11.01.06, 13:00
                            ... dostosowali ... mialo byc, w liczbie mnogiej, o obojgu wielkich kreatorach
                            wystawiajacych swoja produkcje w H&M.
            • sweet_pea Jakość ciuchów a sklep 10.01.06, 13:25
              a ja widze duże różnice w jakości ciuchów, moim zdaniem np. Promod ma dobrą
              jakość, Camieu i Zara złą a H&M to totalna loteria- mam z tego sklepu ciuchy
              które sie zniszczyły po pierwszym praniu i takie, które noszę od lat.
            • nie-niebieska Re: Promod (wwa) 11.01.06, 16:49
              mexx i mexx, czasem zara, promod roznie
        • vermeerka Re: Promod (wwa) 10.01.06, 22:24
          a ja byłam dop dzis!!! i jednak upolowałam przecudna zielona aksamitną
          sukienkę,wbrew moim obawom ze juz nic nie bedzie..warto zaryzykowac czasem;)
          • jo-asiunka Re: Promod (wwa) 11.01.06, 17:36
            a w którym sklepie taka cudna sukienka była?
            • vermeerka Re: Promod (wwa) 12.01.06, 12:50
              w promodzie:)
              • jo-asiunka Re: Promod (wwa) 12.01.06, 15:37
                O matko, naprawde? Nie widziałam, a marzy mi się taka. Masz fotkę? Albo link ze
                strony promodu?
      • malgoniak Re: Cubus i Promod - przeceny 10.01.06, 09:42
        gdybym miała jechać specjalnie do promodu z innego miasta, nie warto, byłam
        wczoraj w wp i co ciekawsze ubrania mocno przebrane i brak 36 i 38, same
        wielkoludy 40,42 pozostawały, wyszłam smutna i z pełnym portfelem; cubus - nie
        wiem, bo nie chodzę
      • malgoniak Re: Cubus i Promod - przeceny 11.01.06, 19:23
        jakosć to najlepsza jest chyba w esprit, jackpot, tatuum, promod ma niezłą, zara
        już gorszą, h/m to jakieś marne mi się wydaje i nie kupuję, re tragedia- już na
        półkach leżą podarte ciuchy

robiłam dziś drugie podejście do promodu i jak się ma duuuuuuuuużo czasu to
        mozna jeszcze coś znależc, ale ciekawych spódnic już nie ma, raczej bluzki i
        swetry, chociaż bardzo przebrane; spodnie 40, 42 można znależć; duzo natomiast
        płaszczy i żakietów
        • batutka Re: Cubus i Promod - przeceny 12.01.06, 01:25
          no wlasnie, wszystko przebrane - je nie mam cierpliwosci, aby chodzic po
          wyprzedazach na ich poczatku - za duzy tlum, no a potem wszystko za duze:-)
      • perennou Re: Cubus i Promod - przeceny 14.01.06, 11:14
        byłam i czuję się zobowiązana napisać :)

"3 Stawy": Cubus - można kupić tani podkoszulek :), Promod - niby rzeczy dużo,
        jeszcze jakoś tak się towar trzyma - o dziwo kilka rzeczy w rozmiarze S; dużo
        zwłaszcza dodatków, zresztą o to głownie mi chodziło, tylko że jakoś duużo
        lepiej prezentują się na zdjęciach na promod.com :(

a pytałam nie dlatego, że "nie chce mi sie ruszyć 4liter" (tak apropos pewnej
        Pani..), po prostu mam daleko do najbliższych sklepów tych marek

jednak za wszystkie bez wyjątku odpowiedzi dziękuję ślicznie i pozdrawiam
        :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka