aniav244 13.01.06, 10:03 ostatnio zakupiłam takie spodnie i mam dylemat.... jakie buty do tego dopasowac? odpadają wysokie obcasy bo nie umiem sie w takowych poruszac.doradźcie cos prosze... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
miska_malcova Re: spodnie w kancik 13.01.06, 10:06 ja do takich zakładam eleganckie mokasyny na niskim obcasie i wygląda to nieźle Odpowiedz Link Zgłoś
borri Re: spodnie w kancik 13.01.06, 10:59 Moze kozaczki skorzane, ja do spodni na kancki wlasnie takowe nosze, z czubkami troche kawdratowymi, na 2 cm obcasie (jesli mozna to nazwac obcasem :) ). Wygodnie i dosc elegancko to wyglada. Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
patyska Re: spodnie w kancik 13.01.06, 11:11 to zalezy od tego jak ogolnie sie ubierzesz - moja kolezanka potrafi cudownie polaczyc kanty z butami sportowymi (ale nie stricte), koszula i kamizelka na przyklad. ja lubie do kantow wlozyc okragle czubki z kokardka ale to pewnie tylko ja ;) poza tym dobrze i bezpieczni wygladaja wszelkie buty podobne meskim polbutom. mnie osobiscie czuby w ogole sie nie podobaja a zwlaszcza do kantow. wiec nie ma mowy o obcasach ;) Odpowiedz Link Zgłoś
aniav244 Re: spodnie w kancik 13.01.06, 11:16 własnie zastanawiałam sie czy moge założyc baleriny? bez obcasa. nie ubieram sie elegancko. nie posiadam zadnych zakietów ani marynarek w swojej garderobie. do takich spodni planuje założyc sweterek, tunike lub w ostateczności koszulę:-) Odpowiedz Link Zgłoś
jaleo Re: spodnie w kancik 13.01.06, 22:07 aniav244 napisała: > własnie zastanawiałam sie czy moge założyc baleriny? bez obcasa. nie ubieram > sie elegancko. nie posiadam zadnych zakietów ani marynarek w swojej garderobie. > > do takich spodni planuje założyc sweterek, tunike lub w ostateczności koszulę:- > ) Jak spodnie maja waskie nogawki to klasyczne baleriny beda wygladaly OK. Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: spodnie w kancik 13.01.06, 22:45 www.allegro.pl/show_item.php?item=79639323#photo www.allegro.pl/show_item.php?item=80174833#photo www.allegro.pl/show_item.php?item=79718945#photo www.allegro.pl/show_item.php?item=80825047#photo www.allegro.pl/show_item.php?item=80967977#photo www.allegro.pl/show_item.php?item=81061996#photo www.allegro.pl/show_item.php?item=81235366#photo Odpowiedz Link Zgłoś