Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Najpiekniejsi Viva 2005

07.02.06, 21:02
    co sadzicie?;p
    Obserwuj wątek
      • mariola.plotkara Re: Najpiekniejsi Viva 2005 07.02.06, 21:11
        widziałam koncówke i chce jak najszybciej zapomniec:/
      • madinmadin Re: Najpiekniejsi Viva 2005 07.02.06, 21:12
        Dobry pomysl, jesli chodzi o prowadzacych, pieknie zaaranżowane piosenki.
        Najpiękniejsi: Kasia Cichopek do przewidzenia, Małaszyński - przystojniak z
        klasą.
        • ktosik102 Re: Najpiekniejsi Viva 2005 07.02.06, 21:13
          Co do Kasi to popieram, aczkolwiek zamiast Małaszyńskiego wolalabym
          Zakościelnego :)
          • madinmadin Re: Najpiekniejsi Viva 2005 07.02.06, 21:15
            A tutaj równie przyjemne zaskoczenie :) Daje głowę, że 80% publiczności
            stawiało na (też przystojnego) Zakościelnego...
        • inaa1 a kim ten gościu do cholerki jest?? 07.02.06, 21:30
          widziałam tylko końcówkę.
          i nie żałuję. chyba zbojkotuję abonament.
      • venilla Re: Najpiekniejsi Viva 2005 07.02.06, 21:20
        mnie okropnie drazni Torbicka.
        czy ona musi sie wszedzie wpychac ?
        • ktosik102 Re: Najpiekniejsi Viva 2005 07.02.06, 21:21
          hehe dobre spostrzezenie , wg mnie jest jej za duzo w TV. Juz sie wszystkim
          dawno znudzila.
        • nie-niebieska Re: Najpiekniejsi Viva 2005 12.02.06, 22:46
          dobrze, ze nie Mlynarska!!!!!!!
      • deczko Re: Najpiekniejsi Viva 2005 07.02.06, 21:20
        Mnie sie bardzo podobala naczelna Vivy, taka wyluzowana babka. Chodz jej
        kreacja, hmm troche sie gryzla z jej figura, to np. fryz i makjaz, miala
        rewelacyjny.

Cichopek- nosi bardzo podobne do siebie fasony sukienek, tylko kolory sie
        zmieniaja...
        • nihan1 Re: Najpiekniejsi Viva 2005 07.02.06, 21:25
          naczelna vivy chyba jest w ciazy, a jak na kobiete w ciazy zle nie wygladala
          • niebieska_m Re: Najpiekniejsi Viva 2005 07.02.06, 21:32
            Małaszyński- super trafny wybór;
            Cichopek- no cóż... mogło być gorzej.
            PS.;Zauważyłyście, że Mucha się nawet nawet ubrała...
        • cioccolato_bianco Re: Najpiekniejsi Viva 2005 07.02.06, 21:31
          naczelna miala swietna fryzure, fakt. na te pyze cichopek to ja mam alergie,
          wiec sie nie bede wypowiadac. a ten pan najpiekniejszy - kto to?;)
          • inaa1 też się nad tym zastanawiam n/t 07.02.06, 21:34
          • niebieska_m Re: Najpiekniejsi Viva 2005 07.02.06, 21:35
            cioccolato_bianco napisała:
            a ten pan najpiekniejszy - kto to?;)
            Paweł Małaszyński- Grał Piotra w "Magdzie M" i kogośtam jeszcze w "Oficerze"
            (nie wiem kogo bo nie oglądałam)
            • mariola.plotkara Re: Najpiekniejsi Viva 2005 07.02.06, 21:48
              małaszyński grał też w m jak miłosc dawnego chłopaka hanki-wszystko jasne-kto
              gra w mjm jest gwiazdą bez dwóch zdan:/
              • ktosik102 Re: Najpiekniejsi Viva 2005 07.02.06, 21:49
                cale szczescie ze kozuchowskiej nie wybrali :)
            • cioccolato_bianco Re: Najpiekniejsi Viva 2005 07.02.06, 21:50
              o, to calkiem niezle ciacho z niego;)
              • sumire Re: Najpiekniejsi Viva 2005 08.02.06, 08:09
                A i owszem, tylko urok prysł, kiedy się odezwał. No ale ciacha nie muszą błyszczeć intelektem, nie taka ich rola :)
            • tennen Re: Najpiekniejsi Viva 2005 08.02.06, 23:53
              jeśli dobrze kojarzę to grał też młodego księdza w "białej sukience", wg mnie
              ma coś w sobie
              a co do pań to stawiałam na a.m. jopek- kobieta ładna, z klasą i talentem...
              • inez_22 Re: Najpiekniejsi Viva 2005 14.02.06, 14:26
                Ja też miałam nadzieję że w końcu ludzie zmądrzeją i wybiorą kogoś mądrego - a
                taką osoba jest niewątpliwie Pani Jopek. I do tego b. ładną, z klasą. Ale..ktoś
                tu dobrze ujął - tylko ten, kto gra w "M..." jest 'gwiazdą'. Cichopek pewnie
                jeszcze ze 2-3 lata będzie 'robić za gwiazdę', a później słuch po niej zaginie.
      • ana_01 znowu cichopek:/ 07.02.06, 21:34
        o matulo..znowu ona..Juz mi sie przejadla ze tak powiem..zreszta jak Torbicka:)
        Cala gala bez sensu, zenada, tandeta itd..nie wiem po co jest ta cala gala i
        dla kogo..bo nic madrego nie wnosi..
      • przemkowa.b Re: Najpiekniejsi Viva 2005 07.02.06, 21:38
        Cichopek to jest ta najpiękniejsza? I może najlepsza tancerka?:)
        Zarówno teraz, jak i po finałach Tańca z gwiazdami zaskoczenie i niesmak. Wtedy
        uważałam, że powinna wygrać Foremniak i jej partner - Gośka strasznie zdolna
        baba jest i to było widać, miała po prostu warsztatową miażdżącą przewagę...ale
        głosowanie było smsowe, a młodzież smsująca głosowała na
        równieśniczkę...Foremniak to już przecież dla nich nad gorbem stoi
        prawie:)))))))))))))))))
        A co do teraz: no ładną buzię ma dziewczyna, no ładną, ale czy klasycznie
        piękna jest i najpiękniesza w Polsce, to już bym się spierała...:)
      • convalya Re: Najpiekniejsi Viva 2005 07.02.06, 21:40
        Oglądałam tylko ogłoszenie wyników.
        Cichopek niedługo wyskoczy z mojej lodówki.
        A Małaszyński bardzo przyjemny wizualnie, czego nie zepsuło nawet
        jego "yyyyy..." przy podziękowaniach.
        • cammel2 Re: Najpiekniejsi Viva 2005 07.02.06, 21:53
          heh zgadzam sie Cichopek tez mi sie znudziła...uwazam ze tytuł najpiekniejszej
          powinna otrzymac Magda Mołek od niej to dopiero bije blask inteligencji urody
          talentu pasji a zarazem skromnosc....nie znam najpiekniejszego 2005 ale cóz
          miał w sobie cos co mnie urzekło :)
          • mariola.plotkara Re: Najpiekniejsi Viva 2005 07.02.06, 21:59
            jakbyś tak napisała o mołek na forum tv to...az strach pomyslec:)tam pani
            mołkowa jest znienawidzona
      • ana258 Re: Najpiekniejsi Viva 2005 07.02.06, 21:49
        Wybór Najpiękniejszego trafiony, co do Najpiekniejszej...hmm myśle, ze nie
        chodzilo tu o wybranie aktorki o najpiekniejszym wygladzie zewnętrznym, tak to
        tez bylo rok temu. Tak samo się liczyło piekno wewnętrzne. No i cóż..Cichopek
        jest dla mnie jeszcze zbyt młoda, aby dostac taki tytuł.a tak pozatym to media
        sie niestety przyczyniły do tego, ze wiele osob ma jej juz dosyc. Ja tez. Wedlug
        mnie nie wyroznia sie na tyle jakims wyjatkowym talentem, lub wygladem, zeby ja
        tak promowac.
      • bteresa Re: Najpiekniejsi Viva 2005 07.02.06, 21:53
        a co sądzicie o naszych "gwiazdach" śpiewających z playbacku w czasie gali?czy to nie jest żenada?zauważam, że w naszym kraju staje się to normą...
      • cioccolato_bianco a kto byl nominowany? nt 07.02.06, 21:55
        • ktosik102 Re: a kto byl nominowany? nt 07.02.06, 21:58
          nominowanych bylo 50 osob :P

Wolszczak kilka razy sie dala złapac ze spiewa z playbaku
          • cioccolato_bianco Re: a kto byl nominowany? nt 07.02.06, 22:04
            haha, wsrod 50 osob nie bylo nikogo fajniejszego?:) no coz, ze wiekszosc tak
            zadecydowala, nie znaczy, ze ma racje....
        • kiku.san Re: a kto byl nominowany? nt 07.02.06, 22:00
          Dziewczyny - załamujecie mnie - Kasia Cichopek - pyza?
          • mariola.plotkara Re: a kto byl nominowany? nt 07.02.06, 22:02
            kasia cichopek jest super,gra w superprodukcji mjm,tanczyła z gwiazdami,i jest
            na kazdej okładce kolorowych magazynów czyli osiągnięcia ma znaczące wiec sie
            juz jej nie czepiajcie;)
            • ana258 Re: a kto byl nominowany? nt 07.02.06, 22:05
              na kazdej okladce kolorowych magazynow jest tez mandaryna i doda. i co z tego?
              • mariola.plotkara Re: a kto byl nominowany? nt 07.02.06, 22:07
                to była aluzja:)
          • cioccolato_bianco Re: a kto byl nominowany? nt 07.02.06, 22:03
            niska i pyza. juz chyba wole od niej weronike rosati;) przynajmniej nie jest
            taka przeslodzona, chociaz tez nie grzeszy szczegolnie ladna buzia, stylem i
            figura (wszystko to rzecz gustu, prosze sie nie obrazac:) )
            • f_natalia najpiekniesi VIVA 2005 10.02.06, 13:53
      • venilla Re: Najpiekniejsi Viva 2005 07.02.06, 22:08
        rosatti jest żałosna :D
        poza tym racja. dobrze ze kozuchowska nie wygrala
        bo jeszcze troche i popadnie w samozachwyt
        od tych nagrod.
        potem jej odbija
        i strzela sobie jakies koki na łbie.
        a ta pani z vivy
        sympatyczna =)
        • ktosik102 Re: Najpiekniejsi Viva 2005 07.02.06, 22:11
          wg mnie cichopek byla najlepsza z tych wszytskich nominowanych wsrod ktorych
          byla np. dygant, figura itp.itd.
      • inaa1 cóż, czas pokaże 07.02.06, 22:12
        kto z tych ,,gwiazd" będzie pamiętany za 50 lat.
      • elutka_111 Re: Najpiekniejsi Viva 2005 07.02.06, 22:23
        Eeee Cichopek i Cichopek, ładna jest owszem, ale wszędzie jej pełno! Dobrze że
        nie wygrała:
        - Mołkowa - jakaś taka sztuczna i sztywna
        - Kożuchowska - co za dużo to nie zdrowo :P
        - Rossati - no niby nie znam a nie dzierże ...]
        Ja liczyłam na Różdżkę, młoda, zdolna ... no i przede wszystkim ładna:-)

Co do faceta to wybów w 100% odpowiada moim typowaniom ;-)
        • gaja102 Re: Najpiekniejsi Viva 2005 07.02.06, 22:31
          I Figura była nominowana,bez włosów wygląd drecha,a na karku wałek,piękniejsza
          od Cichopek?
          • elutka_111 Re: Najpiekniejsi Viva 2005 07.02.06, 22:37
            Zastanawiam sie ile Figura dostała za opitolenie się na zero ... musiało si
            opłacać ... z II strony szkoda, że musi juz aż do tkich metod się posówać, żeby
            jeszcze ja gdzieś brali :/
            • magdzik1 Re: Najpiekniejsi Viva 2005 08.02.06, 11:11
              Kasia Figura zgoliła głowę na potrzeby sztuki teatralnej, w której obecnie
              występuje, a nie po to, aby ją zapraszali na różne gale...
          • alex_koz Re: Najpiekniejsi Viva 2005 07.02.06, 23:07
            mi sie tam Figura podoba, podoba mi sie w ogole to, ze wyglada i zachowuje sie
            tak jak chce, a nie jak jej wypada..., plusy dla niej!
      • paul_ina Re: Najpiekniejsi Viva 2005 07.02.06, 22:33
        Drogie Panie, a ja mimo wszystko mając w pamięci najpiękniejszą Otylię z lat ubiegłych, uważam że źle nie było. Kasia Cichopek - ukłon w stronę kobiecości. Małaszyński to taki miły, skromny chłopak. Dla mnie jest OK.
        • opuszczona macie foty??? 07.02.06, 23:06
          a sa gdzies zdjecia? ja nie widzialam:(((
      • alex_koz Re: Najpiekniejsi Viva 2005 07.02.06, 23:06
        a ja widzialam tylko Muche przez ulamek sekundy w kadrze i byla nawet normalnie
        ubrana, Rosati tez widzialam i pod jej wplywem zaczne zaraz watek jak sie ubrac
        by wygladac na starsza, jak sie ma starszego faceta;)

a ze Chochol dostal za Najpiekniejsza to w ogole szok, bozsz gdzie mi przyszlo
        zyc!

a prowadzacy malo smieszni!
      • elutka_111 Najlepiej wyglądał MAJEWSKI !!!! 07.02.06, 23:19

• choinka333 Re: Najpiekniejsi Viva 2005 07.02.06, 23:23
        z Cichopek to juz przesada,jest ładna ale nie piękna. Głosowałabym na
        Mołek.Znajomy mi powiedział,że ma twarz jak swinka,heeh.
        • alex_koz Re: Najpiekniejsi Viva 2005 07.02.06, 23:26
          ja zupelnie nie rozumiem, ale Cichopek jest teraz wybitnie na topie, co mnie
          dziwi i jakis fenomen w skali swiata to chyba jest...
        • rzesa20 Re: Najpiekniejsi Viva 2005 07.02.06, 23:27
          hmm a może wybrana w tamtym roku otylia była piękna ?!
          • magdaksp Re: Najpiekniejsi Viva 2005 07.02.06, 23:46
            w sumie to przeciez nie chodzi \wtym konkursie tylko o wyglad,no bo faktycznie
            otylia za piekna nie jest.liczylam ze wygra sebastian karpiel,ale pawel tez
            ok.cala sytuacja z cichopek mnie wkurza bo nie lubie gdy przecietna aktoreczka
            nagle jest na wszystkich okladkach ,w tv i wszedzie.smieje sie ze nie dlugo
            otworze lodówke i tez bedzie tam cichopek.aprawda jest taka ze wylansowala sie
            przez program taniec cos tam.bo aktorka to zniej srednia.ale widac w polsce nie
            trzeba wiele zrobic by byc popularnym.ps.wogole to na scenie brakowalo mi na
            koniec tylko steczkowskiej bo dwie moje "ulubione"piosenkareczki byly obecne
            (gorniak i kukulska)
            • alex_koz Re: Najpiekniejsi Viva 2005 07.02.06, 23:48
              magdaksp napisała:

> nagle jest na wszystkich okladkach ,w tv i wszedzie.smieje sie ze nie dlugo
              > otworze lodówke i tez bedzie tam cichopek

dokladnie o tym samym pomyslalam, ze niedlugo strach bedzie lodowke otworzyc!!

ech;*
      • mroofka2 Re: Najpiekniejsi Viva 2005 08.02.06, 00:14
        boszzz...co za wybór:/ obciach!!
        • kosmodrom1 Re: Najpiekniejsi Viva 2005 08.02.06, 08:49
          A ja myslę, że po prostu przemawia zazdrość przez was - Sama impreza średnio
          udana. Cichopek wygrała bo jest na topie, po drugie ma coś w sobie. W
          przeciwieństwie do Mołkowej jest sypatyczna i otwarta na ludzi. Mołkowa to
          zimna, wyrachowana babka, nawet nie wiem czy umie się uśmiechać szczerze.
          Co do Małaszyńskiego -cieszę sie że to on wygrał. Gdyby wygrał Zakościelny to
          byłoby to samo co z Cichopek- zaglądał by do nas nawet z lodówki.
          • mag-ia1 Re: Najpiekniejsi Viva 2005 08.02.06, 09:17
            nie wiem co przez was przemawia ,ale zgadzam się z poprzedniczka, niezależnie
            kto zostałby wybrany i tak można by powiedzieć,że jest go wszędzie pełno -
            G.Wolszczak,A.Mucha,Kożuchowska,Dygant,Brodzik,Różczka,Foremniak itp. tak to
            jest,że osoby medialne są osobami popularnymi i żeby "nie wypaść z gry" musza
            się pokazywać,udzielać wywiadow.

O tym kto wygral zdecydowali czytelnicy vivy i napewno nie bez znaczenia jest
            pozytywna rola Cichopep w serialu MJM, a do tego jest ładna,mila,naturalna i
            przede wszystkim szczera, czego brakuje Foremniak lub Mołek.

a tak na marginesie,czy ktoraś z was oddała swoj glos na kogokolwek????????
          • cioccolato_bianco Re: Najpiekniejsi Viva 2005 08.02.06, 10:02
            zazdrosc odnosnie kogo i czego? owszem, sa kobiety ktorym zazdroszcze urody -
            to ludzi odruch w koncu, ale kasia cichopek do nich z pewnoscia nie nalezy!:)
            • alex_koz Re: Najpiekniejsi Viva 2005 08.02.06, 11:02
              mnie po prostu zadziwia fenmomen Cichopek, ktora zaczela jako aktoreczka w
              serialu, potem serial stal sie coraz bardziej popularny a ona razem z Nim,
              dziwie sie i tyle, a zazdroscic nie mam czego bo ona rownie szybko zgasnie jak
              wyplynela,

a ja glosowalam na A.M. Jopek!
              • fyde Re: Najpiekniejsi Viva 2005 08.02.06, 11:15
                Cichopek jest milutka i skromniutka a ten konkurs to nie wybory miss a osobowości. Zakościelny jest zupełnie bez wyrazu zewnętrznie a Małaszyński jest świetny i pod kopułką ma poukładane. Zakościelnego pod tym względem nie znam.
      • taniacos Re: Najpiekniejsi Viva 2005 08.02.06, 11:42
        Nie oglądałam,ale według mnie ludzią sie okropnie nudzi jak wymyslaja takie
        konkursy.
      • skarb111 Re: Najpiekniejsi Viva 2005 08.02.06, 12:31
        Hmm, nie czytuje Vivy. Obejrzalam wczoraj 2 minuty tego przedstawienia i
        pomyslałam że to nie może być madre pismo - skoro wymyśla takie bzdury. Nagrode
        mozna dać za twórczość, za dobry pomysł, za coś co człowiek zrobił. Za to że sie
        jest pieknym? Od tego są konkursy piękności. Wiekszej bzdury niż ten konkurs nie
        widziałam. Zaprawde.
      • tatiana123 Re: Najpiekniejsi Viva 2005 08.02.06, 12:42
        według mnie ten konkurs to tragedia tragedii!i ten pleybek(hahahahah)powiedział
        prosiaczek i rzucił sie w przepasc!tragedia
      • madinmadin Re: Najpiekniejsi Viva 2005 08.02.06, 12:48
        Coz, to impreza wysoce skomercjalizowana (słuzy przede wszystkim reklamie
        pisma)..
        Kasia Cichopek ma swoje 5 min. To nie jej wina, ze media uganiaja sie za nia
        juz od dłuzszego czasu. Nie pozwala sobie na kaprysy i jawne znuzenie rola
        gwiazdy, a to sie ceni.
        Malaszynski mial role idealnego mezczyzny (w wersji harlequinowej) w Magdzie
        M., a kobiety za takimi szaleja, czyz nie?
        Kasia Figura - pozostaje niezmiennie soba (doskonaly monolog przed lustrem) i
        moim zdaniem nalezy jej sie nagroda za osobowosc!
      • nombrilek Re: Najpiekniejsi Viva 2005 08.02.06, 13:32
        jak dla mnie super ! Małaszynski jest cudowny i Kasia Cichopek tez :)najlepszy
        wybór
      • emila40 Re: Najpiekniejsi Viva 2005 08.02.06, 13:39
        A moim zdaniem E. Górniak wyglądała po prostu zjawiskowo, ciąża i urodzenie
        dziecka sprawiły, że wygląda jeszcze lepiej niż przedtem, bardziej kobieco i ta
        śliczna zielona suknia, super.Torbicka też miał ładną sukienkę, ale już też mam
        jej przesyt. Widziałam ją 7 może 8 lat temu na woronicza, i juz wtedy twarz
        miała przezroczyście bladą i pomarszczoną, ale cóż telewizja robi swoje.
        Rzeczywiście ta naczelna Vivy fajnie się zaprezentowała, a już fryzurę to miała
        świetną
        • scarlett_o_hara Re: Najpiekniejsi Viva 2005 08.02.06, 14:52
          A ja uważam, że Górniak wyglądała wczoraj bardzo dobrze, właśnie dlatego, że
          WRESZCIE schudła po ciąży. W trakcie ciąży i przez jakieś 1,5 roku po niej
          wyglądała dużo gorzej niż przed - dodatkowe kilogramy wcale nie dodawały jej
          uroku.
          • alex_koz Re: Najpiekniejsi Viva 2005 08.02.06, 14:57
            owszem Gorniak naprawde dobrze wyglada, ja jej nie lubie ale to jej musze
            przyznac;
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka