raafalek 08.02.06, 23:08 Czy w koszuli w paski można wyjść jeszcze do ludzi? ;-) Chodzi mi o takie mniej formalne, do jeansow... Czy może to już przebrzmiało i teraz na topie jest co innego Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
raafalek Re: męskie koszule w paski 08.02.06, 23:12 Aha, dodam, że mowa o paskach pionowych Odpowiedz Link Zgłoś
alex_koz Re: męskie koszule w paski 08.02.06, 23:16 nie, nie mozna, ludzie Cie zjedza i obsmieja za te paski;) Odpowiedz Link Zgłoś
beretzantenka Re: męskie koszule w paski 08.02.06, 23:18 Paski i paseczki to raczej klasyka czy do dzinsow to zalezy jaka koszula . Jesli typu luzna na wierzch to kazdy wzor jest dobry jesli to taka typowa do garnituru to raczej dzinsy do niej nie pasuja ale jak ci sie podoba to zakladaj . Odpowiedz Link Zgłoś
raafalek Re: męskie koszule w paski 08.02.06, 23:18 Żarty żartami, a ja pytam poważnie :-P Odpowiedz Link Zgłoś
beretzantenka Re: męskie koszule w paski 08.02.06, 23:24 powazne pytanie - powazna odpowiedz . O co ci jeszcze chodzi ? Odpowiedz Link Zgłoś
raafalek Re: męskie koszule w paski 08.02.06, 23:25 Po co te nerwy :-) to było do alex_koz i jego odp Odpowiedz Link Zgłoś
big2.munich Re: męskie koszule w paski 08.02.06, 23:36 Wejdz sobie tu i zobacz sam (sale - men - hemden - relaxed&sporty): www.esprit-online-shop.com/index_de.htm No i jak? Odpowiedz Link Zgłoś
big2.munich I jeszcze tu 08.02.06, 23:44 tiny.pl/m7ds tiny.pl/m7d6 tiny.pl/m7dv Chyba wystarczy by Cie przekonac, ze sa dalej bardzo na czasie. Odpowiedz Link Zgłoś
alex_koz Re: męskie koszule w paski 08.02.06, 23:57 nie bede juz zlosliwa, po prostu uwazam ze paski to klasyk i zawsze mozna w nich wyjsc do ludzi..., i stad taka zlosliwa odpowiedz;) mi osobiscie bardzo sie podobaja koszule w paski i dzinsy i uwazam, ze zawsze dobrze wyglada, zreszta jak koszula ladna to zawsze sie ladnie wyglada... Odpowiedz Link Zgłoś
beretzantenka Re: męskie koszule w paski 09.02.06, 00:03 A ja nie lubie dzinsow i eleganckiej koszuli . Wtedy to takie ni przypial ni przylatal , lepiej miec normalne spodnie . Ale do dzinsow sa fajne koszule na wierzch najlepiej flanelowe i inne grubsze . Odpowiedz Link Zgłoś
geene Re: męskie koszule w paski 09.02.06, 09:00 Jasne, moja połowa wygląda w takowych bardzo fajnie, np zobacz te: www.abercrombie.com/webapp/wcs/stores/servlet/product_10051_10901_263522_-1_12213 Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: męskie koszule w paski 09.02.06, 09:04 znam paru facetow, ktorzy twierdza, ze w koszuli w paski czuja sie jak w pizamie. a mi sie paski zawsze podobaly, zlaszcza do jeansow i na okazje typu wieczor w klubie:) uwazam, ze sa super.. w przeciwienstwie do kraty, ktora kojarzy mi sie z obrusem w kuchni:P ale do glowy by mi nie przyszlo smiac sie nawet z facetow, ktorzy przychodza na impreze w koszuli w groszki albo jakis kwiatowy wzor. ich sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
raafalek Re: męskie koszule w paski 09.02.06, 16:58 Kamień z serca <lol> ;-) bo nawiozłem sobie takich kilka z wakacji w "wielkim świecie" :-P i szkoda by było, co by je mole żarły w szafie Odpowiedz Link Zgłoś