nianaa 10.02.06, 21:09 ... zyciegwiazd.onet.pl/25322,1,4,w_zmyslowej_czerwieni,galerie.html Nie chce być złośliwa, ale twarz to ma nieładną jak na modelke:) Oczy podpuchnięte. Hmm? Ciekawe... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wojtow Re: To jest modelka?... 10.02.06, 21:10 wygląda na anorektyczkę u modelek bardziej liczy się figura niż twarz, to przecież chodzące wieszaki Odpowiedz Link Zgłoś
nianaa Re: To jest modelka?... 10.02.06, 21:13 Ale twarz często "oszpeca" ubranie:) Więc raczej modelka powinno mieć twarz modelki. Hehehe:):) Zresztą sama już nie wiem:P Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: To jest modelka?... 10.02.06, 21:11 teraz modelki tak wygladaja. niestety.. Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: To jest modelka?... 10.02.06, 21:12 Niech ją ktoś nakarmi... Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco btw - ladne te czerwienie:) 10.02.06, 21:14 zyciegwiazd.onet.pl/25322,0,5,w_zmyslowej_czerwieni,galerie.html zyciegwiazd.onet.pl/25322,1,6,w_zmyslowej_czerwieni,galerie.html zyciegwiazd.onet.pl/25322,0,2,w_zmyslowej_czerwieni,galerie.html Odpowiedz Link Zgłoś
nianaa Re: btw - ladne te czerwienie:) 10.02.06, 21:15 Owszem. Chyba z myślą o Walentynkach:) Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: To jest modelka?... 10.02.06, 21:19 a co do tych: zyciegwiazd.onet.pl/25987,2,5,seksownie_w_walentynki,galerie.html zyciegwiazd.onet.pl/25987,1,6,seksownie_w_walentynki,galerie.html to nawet, mimo ze chude dziewczyny mi sie raczej podobaja, uwazam za przesade. jesli to nie jest retusz, to swiat zmierza jednak w zlym kierunku;)) Odpowiedz Link Zgłoś
nianaa Re: To jest modelka?... 10.02.06, 21:25 Jedna z furomowiczek miała problem z kośćmi ramion i właśnie widzimy jak to wygląda. No cóż. Trzeba sie ograniczyć i nie nosić bardzo wyciętych sukienek:) Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: To jest modelka?... 10.02.06, 21:28 zeby to tylko chodzilo o ramiona. jakie one maja raczki i biodra... jestem pod wrazeniem. przy nich kate moss jest grubasem;) Odpowiedz Link Zgłoś
nianaa Re: To jest modelka?... 10.02.06, 21:31 Hehehe.. Pomyśleć, że gdy byłam nastolatką za wszelką cenę chciałam zostać modelką. Dobrze, że mi przeszło:P Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: To jest modelka?... 10.02.06, 21:34 wiesz, modelki na stronie victorias secret sa sliczne, szczuplutkie, zgrabne.. ale nie tak jak te kosciotrupy. nic dziwnego, ze oczy takie podkrazone. ciekawe ile dziennie jedza - naprawde tylko listek salaty i 4 plasterki ogorka?;) Odpowiedz Link Zgłoś
nianaa Re: To jest modelka?... 10.02.06, 21:35 A jaka jest strona Victorii Secret? Jak powiedziałaś o sałacie i ogórku to mi się nie dobrze zrobiło:) Masz rację:) Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: To jest modelka?... 10.02.06, 21:41 www.victoriassecret.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: To jest modelka?... 10.02.06, 21:31 modelki robia sie od paru lat coraz brzydsze i zaczyna to wygladac na jakis nowy trend - ladna twarz, na jaka przyjemnie popatrzec, jest po prostu niemodna i nie tylko modelki z wybiegow, prezentujace super mode - w jednej z burd jest zdjecie tak paskudnej modelki, ze zakleilam jej twarz, bo ten zeszyt zawiera duzo ciekawych modeli i ile razy chcialam go ponownie przewertowac widok tego paskudztwa psul mi cala przyjemnosc tak powtarzam, twarz - nie to ze chuda, ale to ze ma takie male swinskie oczka, odstajace uszy, wargi wystajace na kilometr, nos jak kartofel... pfuj, skad oni toto wzieli Odpowiedz Link Zgłoś
miumiu75 Re: To jest modelka?... 10.02.06, 21:59 Taka moda nastala, ze one nie maja byc ladne, ale maja byc "edgy". Nie wiem jak to przetlumaczyc:/ Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: To jest modelka?... 11.02.06, 04:26 moze "ostre", bo doslownie przetlumaczyc to fakt glupio wychodzi Odpowiedz Link Zgłoś
aire1 Re: pewnie prochy łyka... 10.02.06, 23:44 Bo ma podpuchniete oczy? ja też takie miewam a jak byłam w ich wieku też byłam taka chuda choc zawsze jadłam normalnie. Niektórym to się nie mieści w głowie, że można być zdrowym i chudym? Odpowiedz Link Zgłoś
fergie18 Re: pewnie prochy łyka... 10.02.06, 23:49 JAK SIE MA PODPUCHNIETE OCZY TO NA PEWNO NIE JEST SIE W 100% ZDROWYM.... Odpowiedz Link Zgłoś
aire1 Re: pewnie prochy łyka... 11.02.06, 00:09 Fergie 18, czasem wystarczy zarwać noc. Odpowiedz Link Zgłoś
fergie18 Re: pewnie prochy łyka... 11.02.06, 00:13 ale wtedy organizm takze nie jest w stanie rownowagi+nie jest w pelni zdrowy Odpowiedz Link Zgłoś
sabriel Re: pewnie prochy łyka... 11.02.06, 14:50 Fergie co ty za bzdury wypisujesz.Ja też mam podpuchnięte oczy(może nie tak jak ta modelka),ale u mnie w rodzinie to jest dziedziczne. Kiedyś modelki były bardziej kobiece,czasy Christy,Cindy,Lindy,Heleny. Teraz te modelki, które lansują są okropne,zero kobiecości,zwłaszcza te Rosjanki takie babochłopy. Odpowiedz Link Zgłoś
fergie18 Re: pewnie prochy łyka... 13.02.06, 22:21 nie powiedzialam przeciez, ze to nie moze byc dziedziczne, najczesciej jedak jest wynikiem niezdrowego trybu zycia a nawet zlej diety Odpowiedz Link Zgłoś
kalinakalina Re: To jest modelka?... 10.02.06, 23:56 mnie sie akurat podoba.... since pod oczami lubie nie wiem dlaczego.... podpuchniete ma ewa szykulska tez i oczu oderwac nie moge od niej Odpowiedz Link Zgłoś
aniabos Re: To jest modelka?... 11.02.06, 00:39 nianaa napisała: > ...zyciegwiazd.onet.pl/25322,1,4,w_zmyslowej_czerwieni,galerie.html > Nie chce być złośliwa, ale twarz to ma nieładną jak na modelke:) Oczy > podpuchnięte. Hmm? Ciekawe... To jest Gemma Ward, jedna z najbardziej wzietych ostatnio modelek. Podpuchniete oczy sa jej znakiem rozpoznawczym ;-). www.style.com/peopleparties/modelsearch/thumb/person1001 Odpowiedz Link Zgłoś
myszka_333 Re: To jest modelka?... 11.02.06, 12:30 aniabos napisała: > To jest Gemma Ward, jedna z najbardziej wzietych ostatnio modelek. Podpuchniete > oczy sa jej znakiem rozpoznawczym ;-). > www.style.com/peopleparties/modelsearch/thumb/person1001 To nie jest Gemma Ward tylko Sasha Pivovarova . www.style.com/peopleparties/modelsearch/thumb/person2365 Odpowiedz Link Zgłoś
aniabos Re: To jest modelka?... 11.02.06, 20:51 myszka_333 napisała: > To nie jest Gemma Ward tylko Sasha Pivovarova . Wiesz, chyba masz racje... Usprawiedliwia mnie to, ze one sa do siebie bardzo podobne, ale krzaczaste brwi i chudosc rzeczywiscie wskazuja na Sasze :-). IMHO, ona jest brzydsza od Gemmy, ale w podobnym typie, wiec cala dyskusja zachowuje ten sam sens. Odpowiedz Link Zgłoś
kora3 Re: To jest modelka?... 11.02.06, 01:26 mnie się ta dziewczyna nie podoba, faktycznie ma podpuchniete oczy i to ją szpeci :( Moze to jej znak 'firmowy" i moze i jest wzięta, ale nie w moim guście i raczej wole już swoje zapewne nie bedące znakiem rozpoznawczym, ale nie podpuchniete oczy. Co do ysów twarzy - rzecz gustu. Natomiast co do chudości to faktycznie - obłed. Sama jestem szczupła, w zeszłym roku bylam wrecz chuda (ale nie na granicy "obozu zaglądy" tak sadzę patrząc na te kobiety) i to co one odkrywaja (np. te nieszczesne ramonia z koscmi) starałam sie UKRYĆ. Dla mnie sa nieapetyczne i odstreczające, przywozdi mi to na myśl biedę (skrajną) i chorobe , a nie standard piekna :( Moze sie nie znam i tyle ... Niemniej ciekawe, ze pomimo, ze już od paru dobrych lat lekarze i psychologowie bija na alarm w kwestii prezentowania takich wwłasnie standardów piekna kobiet i wszyscy zgodnie mówią, jak to moda ma być dla zwyzcajnie zbudowanych kobiet, a takie coś powoduje śmierć z ygłodzenai nastolatek nadal na wybiegach królują kobiety NIE SZCZUPŁE nawet , ale CHUDE... Tyle już było prób ze strony projektantów w asymilowaniu an wybiegi puszystych babek, i owszem pojawiają sie, ale na marginesie, jak paraolimpiada przy olipiadzie, a na wybiegach nadal widzimy nienaturalną chudość, dlaczego? Pzreciez taka chudość podobnie jak otyłośc to patologia... Odpowiedz Link Zgłoś
hyacinth.bucket Re: To jest modelka?... 11.02.06, 04:57 Co wy od niej chcecie ? Twarz typowo slowianska i oryginalna : Trojkatna twarz z oczami w szerokim odstepie , wydatne usta ... artystyczna twarz Slowianki do tego blond wlosy . chyba ktos ja wybral wedle tych kryteriow ? Nie lubie slowianskich twarzy ale ta jest wyjatkowo piekna jak na ten typ urody . Prawda , ze worki pod oczami to nie pasuje i przypomina Marjsjanina w calosci ale mysle , ze to jest nieprawidlowo zrobione zdjecie . A nawet dodam , ze bardzo nieprofesjonalnie bo takie rzeczy powinno sie tuszowac . Odpowiedz Link Zgłoś
aniabos Re: To jest modelka?... 11.02.06, 05:05 hyacinth.bucket napisała: > Prawda , ze worki pod oczami to nie pasuje i przypomina Marjsjanina w calosci > ale mysle , ze to jest nieprawidlowo zrobione zdjecie . > A nawet dodam , ze bardzo nieprofesjonalnie bo takie rzeczy > powinno sie tuszowac . To zobacz sobie jej inne zdjecia. Na wszystkich ma takie oczy. Tak ma byc. A tu jest ze swoja przyjaciolka, tez bardzo wzieta modelka, Lily Cole. Nie wiadomo, w ktora strone patrzec: tinyurl.com/7zzcw A tu rzeczona Lily Cole na pokazie Diora tinyurl.com/bazks tinyurl.com/77kab Jak dla mnie, troche za bardzo "edgy". Odpowiedz Link Zgłoś
hyacinth.bucket Re: To jest modelka?... 11.02.06, 05:14 Zgadzam sie ,ze jest dziwna a ta jej kolezanka wrecz paskudna . Ale czasem zdarza sie lansowac dziwny typ urody pamieta ktos taka aktorke z przezroczystymi oczami ? Biale teczowki i tylko dzieki nim aktorka zdobyla slawe bo byla charakterystyczna . Czasem wybiera sie cos niespotykanego bo zwykla pieknosc to dzisiaj zwykly standard . Nie bronie jej po obejrzeniu innych zdjec tylko nadal sadze , ze oryginalnoscia przyciaga uwage i chyba o to chodzilo tworcom . W kazdym razie nie jest to moj typ urody . Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: To jest modelka?... 11.02.06, 06:06 brzydoty jest za duzo aby uznac ja za cos oryginalnego wydaje mi sie ze te modelki sa modne wlasnie dlatego zeby brzydka wiekszosc mogla sie z nimi identyfikowac Odpowiedz Link Zgłoś
18_lipcowa ja bym jej dała dużo pizzy, kebaba 11.02.06, 11:53 i tak gdzieś przez pół roku codziennie Odpowiedz Link Zgłoś
yavanna86 Re: ja bym jej dała dużo pizzy, kebaba 11.02.06, 12:30 ale ~"brzydka większość" jest grubsza,co najmniej dwukrotnie! i dobrze:P Odpowiedz Link Zgłoś
trocineczka Re: To jest modelka?... 11.02.06, 12:53 Eee...a od kiedy to modelka musi byc ladna? Ja nie wiem skad sie wzielo przekonanie o ladnych twrzach modelek, no naprawde. Co innego fotomodelka. Ale modelka powinna miec urode interesujaca i 'plastyczna', jak to niektorzy okreslaja. Modelka ma byc tlem dla ubrania, ktore prezentuje, wiec sila rzeczy nie moze byc kobieta o zniewalajacej urodzie. To od ubrania mamy oczu nie odrywac, nie od modelki ;) Dzisiejszy trend idzie raczej w kierunku niesamowicie chuda o jakiejs tam twarzy. Co nie oznacza oczywiscie, ze w ogole nie ma pieknych modelek, a jedynie, ze nie nalezy sie dziwic takim z roznymi 'niedoskonalosciami' urody, bo to jednak wiekszosc w dzisijeszym swiecie mody. Zreszta.. jak wychudzone kobiety maja byc piekne? Przeciez po przekroczeniu pewnej granicy cera przybiera cudny szroziemisty kolor, oczy sa bez wyrazu, podpuchniete, wlosy zaczynaja wypadac garsciami, pzanokcie sie lamac itp. Nie wszystko da sie 'podratowac' kosmetykami. Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: To jest modelka?... 11.02.06, 15:02 Modelka ma byc tlem dla ubrania, ktore prezentuje, wiec sila rzeczy > nie moze byc kobieta o zniewalajacej urodzie. To od ubrania mamy oczu nie > odrywac, nie od modelki przesadna brzydota ma to do siebie ze przyciaga nasza uwage kosztem innych elementow obrazu, np. ubrania - ZAMIAST na ubranie patrzymy na te okropna twarz i zle sie czujemy, bo to taki wstretny widok z tym ze naprawde dziewczyn o brzydkich twarzach jest ogromnie duzo, wiec one wlasnie powinny czuc sie lepiej widzac takie paskudztwa, bo w koncu wybor tego typu urody na modelke w jakis sposob sankcjonuje brzydote Odpowiedz Link Zgłoś
charade Jezu...... 11.02.06, 19:35 Ze zdjęć wynika, że obecnie ogrom brzydoty na wybiegach jest po prostu porażający. O tego typu "modelkach" wypowiedziałam się kiedyś na forum, że najprawdopodobniej przeżyły w szkole ciężkie chwile z powodu swojej pokraczności i teraz tym bardziej podtrzymuję swoją opinię. Po zobaczeniu zdjęć Lily Cole po prostu się boję, że będę miała koszmary nocne... Odpowiedz Link Zgłoś