gwiaazda 17.02.06, 10:01 co sadzicie o sklepie "PROMOD"? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cioccolato_bianco Re: promod 17.02.06, 10:05 lubie. nie wszystkie rzeczy mi sie podobaja, ale jest wiele fajnych - zwlaszcza zestawy spodnia/spodnie + zakiet, plaszcze oraz wszelkie dodatki. Odpowiedz Link Zgłoś
gwiaazda Re: promod 17.02.06, 10:08 tez bardzo lubie ten sklep,ale ceny maja z kosmosu:),wiec zawsze kupuje na przecenach:) Odpowiedz Link Zgłoś
jo-asiunka Re: promod 17.02.06, 10:14 to jeden z moich ulubionych sklepów, często tam kupuję, głównie spódnice i topy, chociaż mam też spodnie, szale, marynarkę... Ceny moim zdaniem nie są zaporowe. Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: promod 17.02.06, 10:45 to akurat rzecz wzgledna. dla mnie maja ceny OK.. Odpowiedz Link Zgłoś
alex_koz Re: promod 17.02.06, 10:19 lubie, najbardziej spodnice i dodatki, mam tez kilka szalikow...., poki co moje ciuszki sie dobrze nosza i nie mam powodow do narzekania... Odpowiedz Link Zgłoś
gwiaazda Re: promod 17.02.06, 10:21 moim zdaniem ciuszki ze sklepu PROMOD dziela sie na lepsze gatunkowo i gorszea,a ceny sa takie same Odpowiedz Link Zgłoś
asineczka Re: promod 17.02.06, 10:24 lubię:)) mam dużo ubrań z tego sklepu, zwłaszcza z kolekcji zimowej-3/4 spódnice, swetry-kardigany, spodnie, żakiet, płaszcz, kilka golfów i bluzek, ze wszystkiego jestem bardzo zadowolona, plusem jest też to, że te wszystkie rzeczy do siebie pasują i mozna je fajnie zestawiać, chociaż mam i ciuchy innych marek, lubię łączyć ubrania promodu z klasycznymi lub sportowymi rzeczmi-tatuum, benetton, esprit, pepe jeans, żeby nie było tak całkiem sztampowo sto razy wolę promod niż przereklamowaną zarę czy mango, to mój jedyny wyskokowy sklep, bo tak to raczej kupuje spokojne klasyczne lub sportowe ubrania; ceny faktycznie bywają wysokie, ale nie zawsze; jak sie czeka do wyprzedaży to się można przeliczyć, bo co ciekawsze ubrania szybko znikają Odpowiedz Link Zgłoś
gwiaazda Re: promod 17.02.06, 10:29 fakt,ale jak sie trafi w odpowiednim momencie na przeceny to mozna tez kupic bardzo duzo fajnych ciuszkow:) Odpowiedz Link Zgłoś
mag-ia1 Re: promod 17.02.06, 10:33 lubię i w zasadzie,za kazdym razem będac w tym sklepie byłabym w stanie wybrać coś fajnego dla siebie /w przeciwieństwie do wielu innych sklepów/ Odpowiedz Link Zgłoś
mrowkojad2 Re: promod 17.02.06, 10:35 Wydaje mi się, że ostatnio Promod się pogorszył. Kiedyś były tam, przynajmniej moim zdaniem, fajniejsze rzeczy. Mam super spódnicę z tego sklepu, ma chyba ze 3 lata, trochę mi się znudziła, ale nadal jak gdzies w niej wyskoczę, to dziewczyny mnie pytają, gdzie kupiłam i mówią, że fajna. W ogóle tak 2-3lata temu były tam super ciuchy, a teraz jakieś pstrokate, falbaniaste łachy. Swetry mają nadal dosyc fajne, ale spódnice i bluzki do kitu, a dodatki fajne, ale w torbie bardzo szybko pękła skórzana rączka. Odpowiedz Link Zgłoś
gwiaazda Re: promod 17.02.06, 10:49 w PROMODZIE kupilam bardzo ladny plaszcz na przecenie z 399 na 199zl,jestem bardzo z niego zadowolaona,wszystkim znajomym tez sie bardzo podoba,jest niepowtazalny:)) Odpowiedz Link Zgłoś
asineczka Re: promod 17.02.06, 10:56 a jaki ten płaszcz? bo ja mam hopla na punkcie płaszczy i najchętniej zostałabym ich kolekcjonerką:)) Odpowiedz Link Zgłoś
sabriel Re: promod 17.02.06, 10:57 Bardzo lubię,mój ulubiony sklep.Obsługa też wspaniała. Podobają mi się dodatki,zwłaszcza kolczyki. Lubię ich spodnie.Mniej torebki choć mam jedną z nowej kolekcji. Ceny wysokie(jak dla mnie),ale coż.Czasami można sobie coś kupić. Odpowiedz Link Zgłoś
gwiaazda Re: promod 17.02.06, 11:00 plaszcz jest czarny,dopasowany w tali,dlugosc do kolana,asymetrycznie zapinany na boku,na przodzie ma bialy chaft i na jednym rekawie taki sam:) Odpowiedz Link Zgłoś
daggy4 Re: promod 17.02.06, 13:46 to nie sklep sie zepsul tylko w tej zimy byla moda bohemian style i romantic vintage itd.... skad ty sie urwalas? Odpowiedz Link Zgłoś
mrowkojad2 Re: promod 17.02.06, 16:01 to nie sklep sie zepsul tylko w tej zimy byla moda bohemian style i romantic > vintage itd.... skad ty sie urwalas Co???? No jakoś w innych sklepach ten bohemian style i romantic vinatge nie był tak badziewny. Moge raczej zapytac skąd ty się urawałas, że łykasz wszystko, co w Avanto napiszą. Romantic vintage, ło matko. Odpowiedz Link Zgłoś
daggy4 Re: promod 17.02.06, 16:42 w jakim avanto? ja we wroclawiu nie bylam od 2lat i tylko ci tylko co sie generalnie sprzedaje w miejscach gdzie naprawde mozna kupic modne ciuchy a nie jakies tandety z promod Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: promod 17.02.06, 10:58 Bardzo lubię za spódnice, chociaż mam niezbite wrażenie, że ostatnio się powtarzają. Ceny mnie po kieszeni nie biją, co nie zmienia faktu, że czasami są trochę za bardzo nadmuchane. Odpowiedz Link Zgłoś
amlutka Re: promod 17.02.06, 11:06 Ciekawe ciuszki ale z jakością różnie - wspomnę chociażby o kurtce zimowej z podpinką od której odpadły mi wszystkie guziki - nie wiem jak oni to zrobili ale pętelki przy guzikach podpinki były jakby poprzecinane... Odpowiedz Link Zgłoś
gwiaazda Re: promod 17.02.06, 11:09 ja ogolnie jestem zadowolona ze wszystkich zakupow w PROMODZIE,chociaz z jednych spodni niebardzo,byly czarne a po jednym praniu zrobily sie prawie szare:))ale to stara historia:) Odpowiedz Link Zgłoś
patyska Re: promod 17.02.06, 11:26 ciezko mi cos tam wybrac ;) ale wiem, ze ogolnie ich rzeczy sie dziewczynom podobaja. ja, jak je ogladam to mam pewne zastrzezenia co do jakosci. Odpowiedz Link Zgłoś
daggy4 Re: promod 17.02.06, 13:42 ja czesto kupuje ciuchy z promod do pracy, bo tu gdzie mieszkam to najtanszy sklep... oczywiscie na wyjscia te rzeczy sie zupelnie nie nadaja... mam naprawde duzo ich bluzek koszulowych do biura i nie sa zle gatunkowo, ale musze zaznaczyc ze nie kupuje nigdy ich rzeczy z "lureksu" i innych sztucznych swinstw od jakich pelno w promod.. Odpowiedz Link Zgłoś
przemkowa.b Re: promod 17.02.06, 13:49 mam stamtąd jedne spodnie lniane khaki. Ogólnie drogo. Odpowiedz Link Zgłoś
kadoro1969 Re: promod 17.02.06, 14:51 A ja mam lekkiego bzika na punkcie ubrań z tego sklepu:)Bardzo lubię ich spódnice, one naprawde się nie "starzeją" i zawsze budzą zainteresowanie wszystkich. Lubię też bluzki, płaszcze... Wlasciwie to większośc rzeczy mam z Promodu. Obsługa fajna, zawsze doradzą i służą pomocą. Swego czasu i 2000 potrafiłam za jednym wejściem do tego sklepu tam zostawić:)Szkoda tylko, że dla stałych klientów nie mają jakiejś bonifikaty albo kart. Jedynie jak kupowałam za sumę przekraczającą 1000 zł to mogłam jedną rzecz wybrać za ok.60 zł za darmo, ale nie we wszystkich sklepach Promodu tak bywa. Odpowiedz Link Zgłoś
n_nicky Re: promod 17.02.06, 14:56 Nie lubię Promodu. Większość kobiet się z tym nie zgodzi, ale dla mnie ich ubrania to typowe bezgustne i drogie szmaty a'la Jacqueline Riu. Odpowiedz Link Zgłoś
maadz Re: promod 17.02.06, 15:16 jakosc powiedzmy taka sobie, poza tym denerwuje mnie fakt, ze w tych sklepach rzeczy sa poupychane na wieszakach na maxa przez co zwykle nie chce mi sie przez nie przebijac by cos obejrzec ;P ale mają fajne dodatki i to w tym sklepie lubię- mam stamtad chusty, szal, torebki i buty ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kadoro1969 Re: promod 17.02.06, 16:09 To prawda, sa poupychane, ale wystarczy tylko powiedziec, jakie rzeczy nas interesują i panie zaraz przynoszą. Naprawdę, dobierają dodatki, radzą,co pasowałoby do czego. tak więc, ja zazwyczaj biore jedna czy dwie rzeczy z wieszaków, a resztę pani z obsługi donosi. Tylko mówię, co by mi się podobało , z jakich materiałów, jakie fasony itp. Przeważnie idę tam po obejrzeniu kolekcji na stronach Promodu, więc mam już lekkie wyobrażenie, czego szukam:) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
asineczka Re: promod 17.02.06, 16:12 ich strona internetowa to dla mnie wielki plus, bo nie mam czasu na długie szukanie i myslenie, a tak wpadam do sklepu, mierzę to co mi się spodobało i kupuje albo i nie Odpowiedz Link Zgłoś
kadoro1969 Re: promod 17.02.06, 16:19 To tak jak ja:)szkoda tylko, że polskiej strony nie mają. Może dałoby się kupic wtedy taniej jeżeli wysyłkowo. Odpowiedz Link Zgłoś
asineczka Re: promod 17.02.06, 16:08 n_nicky napisała: > Nie lubię Promodu. Większość kobiet się z tym nie zgodzi, ale dla mnie ich > ubrania to typowe bezgustne i drogie szmaty a'la Jacqueline Riu. eeeeee porównanie promodu do j. riu to lekka przesada, tam to już faktycznie lekki folklor i ubrania dla starszych pań, a promod ma ciuchy dla raczej młodych kobiet i nastolatek; jasne, że tak jak w innych sklepach bywa szmatławo, nie kupuję sztucznych materiałów, poliestrów, zbyt falbaniastych, wzorzystych i krzyczących ubrań, więc wyglądają ok; a spódnice promodu faktycznie robią furrorę, zwłaszcza w miastach gdzie nie ma tego sklepu, ani świadomości, że oprócz jeansowych spódnic, prosych czarnych i trapezowych sztruksowych itp. nie nosi się już nic innego;)) Odpowiedz Link Zgłoś
n_nicky Re: promod 17.02.06, 17:50 Nie porównałam Promodu do J.Riu bezpodstawnie-wczoraj byłam w obu sklepach(które w Galerii Dominikańskiej we Wrocławiu są dokładnie naprzeciwko siebie) i naprawdę to, co wisiało na wieszakach niewiele się od siebie różniło. A nawiasem mówiąc, we wszystkich sklepach nuda, nuda, nuda... Odpowiedz Link Zgłoś
alex_koz Re: promod 17.02.06, 15:22 aaa, przypomnialo mi sie ze kupilam sobie swego czasu buty w promodzie (sportowe) i sie dosc szybko rozpadly.., niestety, ale to wyjatek..., moja mama uwielbia promod! Odpowiedz Link Zgłoś
maire333 Re: promod 17.02.06, 16:15 butow rzeczywiscie w Promodzie nie polecam... natomiast spodnie sa swietne, w kazdym razie fantastycznie sie piora i rzadko wymagaja prasowania, mam dwie pary czarnych i zakladam je na zmiane na wazniejsze wyjscia w polskim Promodzie kupuje z przyjemnoscia, poniewaz w porownaniu do Promodu w Niemczech da sie tu przynajmniej odetchnac! Promod w Niemczech to sklep bynajmniej nie luksusowy, w ktorym to ubrania rzdko kiedy wisza na wieszakach tylko pietrza sie na stolach i w ogole jest straszny balagan Odpowiedz Link Zgłoś
asineczka Re: promod 17.02.06, 16:14 mam pytanie czy kupowałybyście ubrania promodu przez net, gdyby była taka możliwość jak we Francji - zamawiać na ich stronie; tyle,ze przesyłka wg cennika poczty polskiej? Odpowiedz Link Zgłoś
kadoro1969 Re: promod 17.02.06, 16:21 No ja bym kupowała na pewno, pisałam o tym wyżej. Ogromne ułatwienie, na pewno taniej. Znam ich rozmiarówkę, wiem co na mnie pasuje, więc nie miałabym wątpliwości w sprawie rozmiarów. Odpowiedz Link Zgłoś
maire333 Re: promod 17.02.06, 16:22 strona promod dostepna jest w trzech jezykach: angielskim, fancuskim i niemieckim, poza tym jest wersja strony dla panstw unii (angielska) gdzie mozna wybrac kraj z ktorego zamawiamy - Polske podejrzewam jednak, ze ceny beda zdecydowanie wyzsze niz w sklepie, mimo darmowych kosztow wysylki przy zamowieniu wiekszym niz 30 $ Odpowiedz Link Zgłoś
kadoro1969 Re: promod 17.02.06, 16:35 Na pewno wyższe i dlatego szkoda, że nie ma polskiej strony. Przydałaby się. Odpowiedz Link Zgłoś
de-brie Re: promod 18.02.06, 07:50 Niekoniecznie wyższe. Dżinsy, ktore kupiłam ostatnio za dwie stówki na stronie są za 40 dolarów. Odpowiedz Link Zgłoś
koza5554 Re: promod 17.02.06, 18:56 dla mnie za drogo :( ale czasem można znaleźć coś fajnego Odpowiedz Link Zgłoś
searena Re: promod 18.02.06, 01:03 Dużo w nim widzę dla siebie :) Ale na dużo mnie nie stac :( Bardzo fajne ciuchy, kobiece są dlatego mi się podobają. Ostatnio kupiłam sobie fajną bluzeczkę, sexi, brązowa w kwiatuszki wykończona czerwona lamówką z dekoldem i wiązana na wstążkę z boku. Ale zwykle jesli coś w nim kupuję to na wyprzedażach. Odpowiedz Link Zgłoś
hiolka Re: promod 18.02.06, 21:08 Jakos nie moge sie wstrzelic w ich rozmiarowke, spodnice na mnie powisaja, koszule sa za ciasne... Jedna rzecz mnie ostatnio wkurzyla - widzialam u nich ciekawe korale, cena hmm do przelkniecia - 59 PLN. Ale na nieszczescie spod polskiej ceny przebijala europejska 11,90 Euro... Mimo ze korale mi sie podobaly, nie kupilam ich, bo wkurzyl mnie ten grubo naciagany przelicznik - wg jakiego kursu obliczyli polska cene?? Odpowiedz Link Zgłoś
de-brie Re: promod 26.02.06, 18:18 Moje nowe dżinsy z Promod, którymi się tu chwaliłam farbują jak ....brrr nie wiem, co farbuje najbardziej na świecie. Po TRZECH już praniach sytuacja w ogóle się nie poprawia. W ciagu godziny od założenia mam sinoniebieskie nogi, i niestety także sinoniebieskie dłonie. Nie sądziłam, że tak dużo dotykam nóg w ciągu dnia. Przyjrzałam się tym spodniom dokładnie i odkryłam też, że jedna nogawka jest nieco dłuższa od drugiej. Czy wspomniałam już, że mam też sinoniebieskie fotele w pracy i samochodzie? NIE POLECAM. Odpowiedz Link Zgłoś
elwee Re: promod 26.02.06, 18:26 Lubię ich ubranka, ale ceny są dla mnie zbyt wysokie... Odpowiedz Link Zgłoś
spa76 Re: promod 28.02.06, 15:24 nie będe komentowac dizajnu ciuszków, bo powiedzmy, że to zalezy od trendów, ale jakość, jakość. mam spodnie, spódnice z promodu, które maja z 5 lat i są w naprawdę dobrym stanie i ciagle pozytywnie zwracaja uwagę. od jakichs 2 lat obserwuje, że część rzeczy szmatławi się po pierwszym praniu. jeżeli tak ma byc, to wole kupowac równie złej jakości, ale jednak tańsze rzeczy z h&m czy reserved - tutaj przynajmniej nie mam złudzeń. denerwujące rzeczywiście, że strasznie dużo rzeczy naćkane na wieszakach i trudno sie je ogląda, ale obsługa bardzo sie stara. w arkadii jest bardzo miła pani, która pomaga (a przynajmniej próbuje) w dobraniu dodatków czy innych elementów stroju. Odpowiedz Link Zgłoś