Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

tvn Style - Musisz to mieć - znów obciach

22.02.06, 08:19
    Oglądałam przed chwilą - znowu przebrali kobietę: w żakiet przewiązany pod
    biustem dość szerokim ciemnym paskiem, co zamiast ukryć jeszcze podkreśliło
    wady figury, poza tym te warstwowe wyciągnięte niedbale kolorowe sweterki spod
    spodu jakoś nie dodają elegancji. Chyba jestem zbyt konserwatywna. Czy wam się
    to podoba?

Wg mnie super porady dla każdego można znaleźć w kanale Club, program chyba
    "Terapia szokowa". Prowadzi blondynka, stylistka, która zna się na rzeczy.
    Nie robi z nikogo stracha na wróble.
    Obserwuj wątek
      • goldioo Re: tvn Style - Musisz to mieć - znów obciach 22.02.06, 08:28
        Tragedia, kobieta zrobiła się 2 x szersza i "ciotkowata", ale może taki miał
        być efekt:).Stylistka przychylniej nastawiona niż Boski Jacyków, ale ubrania po
        prostu....do dupy;)
      • czekoladka_84 Re: tvn Style - Musisz to mieć - znów obciach 22.02.06, 08:36
        Ten pasek był tragiczny. Nie dość, że kobieta nie miała wcięcia w tali, to na
        dodatek strasznie ją pogrubił.
        • ural100 własnie 22.02.06, 08:50
          zawsze się spotykałam z radą, że jeśli ktos nie ma talii, nie powinien
          podkreślać jej paskiem, i to bardzo widocznym.. Tu niby pasek był powyżej ale i
          tak nic to nie poprawiło. Poza tym pasek powyżej i na żakiecie wygląda
          dziwacznie, niewygodnie, jakby pętał ciało. Porażka.
          Ubiór fragmentami mi się zresztą podobał, żakiet, rajstopy, buty. Spódnica
          szersza w drobny wzorek- ok, ale liliowa halka wystająca spod spodu zrobiła
          efekt "wieś tańczy i śpiewa". Może to dlatego, że wyobrażam sobie dziewczynę w
          tym w pracy, na ulicy. To przebranie dobre na jakieś party, imprezę z jajami.
          Ewentualnie...
      • minkair Re: tvn Style - Musisz to mieć - znów obciach 22.02.06, 09:04
        Tak się składa,że oglądałam ten odcinek w niedziele.
        "Zrobienie" dziewczyny średnio mi się podobało.Ale chcę zwrócić uwagę,że wg mnie miała ona bardzo "trudną" figurę do stylizacji.Nie chodzi nawet o jakieś zbędne kilogramy , poprostu jakaś taka "klockowata" była...Bluzeczki wystające spod żakietu mogą być..ale ten pasek w tym przypadku był zbędny..i dołożony ni w pięć ni w piętnaście..Kolorystyka może być.Najbardziej zdziwiłam się ochami i achami koleżanek tej dziewczyny nad spódnicą...zachowywały się tak jakby pierwszy raz widziały spódnicę na oczy..a spódnica bez jakiś specjalnych rewelacji..Chociaż uważam,że lepiej było tej pani w spódnicy niż w dzinsach ;-)
        Wogóle program kiepski i nie żałuję,że tylko czasami uda mi się obejrzeć..
        • ural100 a ja myślę, że trudna figura nie usprawiedliwia 22.02.06, 09:14
          dziewczyna miała ładny biust :), szczupłe nogi, a to już coś.
          Dobry fachowiec zrobi tak, że każdy wygląda piękniej.
          Podobała mi się fryzura - moim zdaniem pan fryzjer się świetnie sprawdził -i
          makijaż też .
        • lambish Re: tvn Style - Musisz to mieć - znów obciach 27.02.06, 17:56
          ten pasek rzeczywiście wygladał dziwacznie, być może lepiej wyglądałby jakiś
          inny, bardziej subtelny, może z tkaniny, chociaż i tak nie jestem przekonana do
          pomysłu cięcia się w tym miejscu z pomocą czego innego niż gotowa empirowana
          góra.
      • pistacja5 Re: tvn Style - Musisz to mieć - znów obciach 22.02.06, 09:28
        Zgadzam się z ural100, "Terapia szokowa" na clubie jest duzo ciekawsza,
        stylistka dopasowuje ciuchy do kobiety i jej sylwetki, a w "Musisz to mieć" w
        każdym odcinku dziewczyny wyglądają tak samo..
      • barbie26 Re: tvn Style - Musisz to mieć - znów obciach 22.02.06, 09:32
        W większości przypadków nie podobają mi się te metamorfozy. I dziwię się,że
        żadna z uczestniczek nie skrzywiła się jeszcze na widok swojego odbicia w
        lustrze.Ja bym nie potrafiła zachować się tak dyplomatycznie i powiedziałabym co
        o tym myślę.
      • sweet_pea pasek w talii... pomocy! :) 22.02.06, 10:14
        ja trochę nie na temat ale proszę o radę... czy mogę dla urozmaicenia założyc
        pasek w talii do czarnego, dwurzędowego płaszczu? jakiego koloru powinien być
        pasek?

dzięki.
        • kasia79 Re: pasek w talii... pomocy! :) 22.02.06, 10:42
          A w które dni, i o której godzinie jest ta "Terapia szokowa" na Clubie??
          • ural100 podaję link 22.02.06, 11:24
            www.club-channel.pl/index.php?s=0
            za chwilę teraz Terapia szokowa.. będę oglądać - Polecam. Znajdziesz na stronie
            www godziny emisji. Program jest dobrze robiony. Może nie wszystko mi się super
            podoba, co proponuje stylistka, ale w sumie baaardzo przydatne informacje!
            Oglądaj - warto.
            • gaggi Re: podaję link 22.02.06, 11:27
              w jakiej sieci kablowej to macie? bo ja jakos nie moge znalezc:(
              • ural100 sieć asta-net, Piła 22.02.06, 11:40
                to opis ze strony internetowej
                Terapia szokowa
                Program Terapia Szokowa zatrudnia stylistkę Ally Fraser, aby sprawdzić czy
                potrafi ona zmienić życie uczestników zmieniając zawartość ich szafy. Nie każdy
                może wziąć udział w przemianie programu Terapia Szokowa. Uczestnicy muszą być
                gotowi poświęcić kilka rzeczy. Zanim będą mogli otworzyć szafę z ciuchami
                wartymi 1500 funtów, muszą wybrać swoje 3 ulubione stare stroje i wyrzucić je do
                kosza!

Dodam, że program zaczyna się od obejrzenia w lustrze całej sylwetki -
                krytycznie i krytycznego zlustrowania zawartości szafy. Polecam.
      • dosia.21 Re: tvn Style - Musisz to mieć - znów obciach 22.02.06, 10:39
        masz święta rację ta stylistka z Terapii szokowej zna sę na rzeczy a nawet
        czasami dziwne ciuchy wygladają na bohaterach programu rewelacyjnie .
        jej rady maja prawo bytu nawet dla pensjii Polek
        pozdrówki
        • irenka82 Re: tvn Style - Musisz to mieć - znów obciach 22.02.06, 11:02
          mi sie nie podobala jasna spodnica i ciemne rajstopy,nie ma nikogo kto by w tym
          wygladal ladnie.pasek pod biustem fatalny.poza tym wcale nie jest prawda ze
          dziewczyna miala "trudna" figure, wystarczylo dac jej dluzszy zakiet z wcieciem,
          inna spodnice,i buty na nieco subtelniejszym obcasie i z noskiem,typu
          szpilka.nie wierze ze ta pani wyjdzie tak na ulice,nawet jesli sie wyroznia (do
          czego tak usilnie dazyla pani stylistka) to niestety wyroznia sie w zlym
          stylu,wygladala jak chochol. a poza tym dla stylisty nie ma "trudnych"
          sylwetek,po to wymyslono ten zawod,zeby wlasnie takie sylwetki optycznie poprawic.
      • matylda.fm Re: tvn Style - Musisz to mieć - znów obciach 22.02.06, 11:00
        Ze 2 razy widziałam ten program i w bu przypadkach prowadzący bardzo się
        postarali żeby wyeksponowac wszystkoe wady sylwetki dziewczyn. Spódniczka
        skracająca krótkie nogi czy poszerzająca szerokie biodra.
        Dla mnie ich działania to koszmarek.
      • sabriel Re: tvn Style - Musisz to mieć - znów obciach 22.02.06, 11:00
        Też nie podobała mi się stylizacja tej dziewczyny.No kto to widział aby pasek
        nosić pod biustem? Ogólnie wszystko robiło wrażenie zbyt
        ciężkiego,przytłaczało,zwłaszcza ten pasek kuł w oczy.Za to fryzura w porządku.
        Ja też się dziwię, że żadna z tych dziewuch nie protestuje,może faktycznie im
        się te zmiany podobają i czują się "modne"?
        Stylistka z terapii szokowej to Ali Fraser.Faktycznie ona ubiera,a nie
        przebiera.
        • agentione po prostu kicha 22.02.06, 11:41
          Faktem jest że nieraz ale tylko nieraz uda się któremuś styliscie odwalić dobrą
          robotę . Ale w większości przypadków to śmiać mi się chce jak widze efekty tej
          ich mozolnej pracy nad tym ,aby z jakiejś szarej mysi zrobić seks bombę
          ,tryskającą świeżością i emanująca kobiecością... po prostu dech mi zapiera. A
          swoją drogą to BOski Jacykow może i nie przebierał w słowach i był zbyt dosadny
          ale przynajmniej nieco lepiej stroił . No i miał niekiepskie teksy w stylu "...
          ona ma duże przedsięwzięcie i pośladki jak gdańska szafa trzydrzwiowa z
          wyjściem na ogród....." słyszałyście jego komentarze?
          • sabriel Re: po prostu kicha 22.02.06, 12:01
            Niestety słynie z prostackich tekstów.Chyba na więcej go nie stać.
            Żadna nie chciała by usłyszeć, że ma duże przedsięwzięcie czy dupę jak szafa
            trzydrzwiowa.
            Dobrze, że już zniknął z ekranu bo chwilami nie można było na tego pajaca i
            patrzeć i słuchać.
            O ironio, że bierze się za przebieranie innych jak sam wymaga pomocy w tej
            kwestii.
            • joasia.sadowska Re: po prostu kicha 22.02.06, 13:14
              no, ale jezeli to prawda, ze ma sie duzy tylek???? to lepiej tak uslyszec i
              miec zwale z siebie samego niz cos na ksztal: tak troche za duzo w biodrach
              masz. bo to brzmi zalosnie wtedy.
              ja tam jacykowa lubie i bardzo zaluje, ze to nie on stylizuje.
              tylko ten wymoczek i panna, ktora ostanio faktycznie ubrala babke tak, ze
              powinno sie ja ukarac :)

a Ally F. faktycznie rewelacja :)
              ...granice cial to dla nas przeszlosc, a ty i ja zamienia sie w jedno...
              • mpaulk Re: po prostu kicha 22.02.06, 15:34
                nie przepadam za jacykowem.

trudno zaufac czlowiekowi, ktory stylizuje innych, a sam tak wyglada.
                "tak" - znaczy sie tak, jakby albo nigdy sie nie przegladal w lustrze, albo
                nigdy nie zdejmowal okularow przeciwslonecznych, by sie przejrzec.
                pzdr,
                p.
              • pufflet Re: po prostu kicha 22.02.06, 16:13
                Dla Jacykowa wszystko miało duży tyłek. Nie było ani jednej kobiety, może oprócz
                dziewczynki majacej 84 w biodrach, która nei miałaby za dużego tyłka.Jak jest
                się gejem, to ma sie swoje kanony męskich tyłków, nei? Problem w tym, że baba to
                nie chłop i to 84 w biodrach zemści się na porodówce..
                • mpaulk Re: po prostu kicha 22.02.06, 17:31
                  tym bardziej, ze sam pan jacykow do najszczuplejszych nie nalezy.
                  ;)
                  pzdr,
                  p.
              • sabriel Re: po prostu kicha 22.02.06, 23:39
                Chciałabyś Joasiu aby cię pokazali jak idziesz jakąś Chmielną i komentowali:
                ta to ma wielgachną dupę i solidne przedsięwzięcie więc czegoś tam nie powinna
                nosić? Co innego dawać ogólne wskazówki jak się nie należy ubierać,a co innego
                szukać sobie przypadkowych "ofiar" i za plecami w sposób mało kulturalny je
                obgadywać.
                • joasia.sadowska do pufflet i sabriel 23.02.06, 08:28
                  pufflet: raczej nasz drogi taktowny wymoczek ma problem z tylkami kobiecymi. bo
                  to dla niego dziewczyna 173 z dobra figura jest za GRUBA.
                  ja cenie pana "chamska odzywka" za to, ze owszem mowil, ze ktos ma duzy tylek,
                  ale zawsze dodawal: do tego rozmiaru, rozmiar mniej i byloby doskonale albo
                  fajnie wyglada, ale nie moze nosic takich spodni bo ma za duzy tylek.
                  cos zlego w tym?/ nie, mowil prawde, a ze przekazywal ja troche w obcesowy
                  sposob? coz, czasami tak trzeba.

sabriel- ta czesc programu jest glupia i dziwe sie, ze nikt ich jeszcze nie
                  pozwal do sadu :), ale to robil/ą nie tylko pan. j, ale i wymoczek i pannica :).
                  ja wogole nie do konca rozumiem cale to zamieszanie wokol " wielkiego
                  przedwziecia", przeciez jak ktos ma duzy tylek to o tym wie! wiec o co chodzi?
                  aty myslisz, ze malolaty to nie komentuja wygladu kobiet na ulicy? ja nie raz
                  slyszalam za plecami, ze mam duzy tylek. i co mam sie tym przejmowac?? chyba
                  bym musiala zglupiec:)
                  ...granice cial to dla nas przeszlosc, a ty i ja zamienia sie w jedno...
                  • mpaulk Re: do pufflet i sabriel 23.02.06, 15:47

coz, rozumiem Twoj punkt widzenia, ale wciaz uwazam, ze obgadywanie kogos za
                    jego plecami (i to doslownie w tym wypadku) jest chamskie i zupelnie nie na
                    miejscu. panowie (i pani) chca zapewne zrobic polska wersje What Not To Wear,
                    ale zapomnieli najwidocznej, ze owszem, kobiety prowadzace WNTW sa megazlosliwe
                    i komentuja, ale po pierwsze: zaczynaja od siebie, po drugie: nie mowia o zlej
                    figurze, tylko o zlych ubraniach, po trzecie: osoba oceniana slyszy to na
                    wlasne uszy (i moze nawet zrezygnowac z udzialu w programie, w przeciwienstwie
                    do kobiet lapanych na ulicy i arogancko ocenianych).

tak, trzeba mowic prawde, ale gdy slysze, jak utyty kolo, ktory ubiera sie jak
                    clown, komentuje kobiety na ulicy, to noz mi sie w kieszeni otwiera. poza tym,
                    co to jest? jesli prawde, to prosto w oczy, a nie za plecami.
                    nie ogladam tego programu z wielu powodow - nudny, chamski mometami, etc, ale
                    najwazniejsze jest to, ze wole oryginal - czyli What not to wear. Tak jak nie
                    kupuje podrabianych torebek czy ubran, nie "kupuje" tez podrabianych programow
                    tv. BBC sprzedaje przeciez licencje - ale "musisz to miec" to raczej podrabiany
                    towar, na dodatek drugiej swiezosci.

pzdr,
                    p.
                    • pufflet Re: do pufflet i sabriel 23.02.06, 15:53
                      Ale to nawet nei chodzi o obgadywanie , tylko calościowo program jest bez sensu
                      - przychodzi kobieta - myszka, pracująca w księgowości i mówi, że chcialaby
                      miec jakieś kobiece ciuchy z pazurem,ale takie, żeby nadawały się do pracy. I po
                      10 minutach widzę tę samą kobietę przerobioną na punka...no litości, moze guru
                      Jacyków tak może łazić po ulicy, ale ta kobieta nie pracuje w agencji reklamowej
                      wlepek , tylko jest księgową.
                      • mpaulk Re: do pufflet i sabriel 23.02.06, 16:05
                        masz racje (moj poprezdni post odnosil sie jednak nie do Twojego postu).
                        dlatego slawie tak WhatNotToWear. Bo te kobiety potrafia ubrac i nastolatke i
                        babcie wnukom. Stosownie, modnie i przede wszystkim LEPIEJ.
                        pzdr
                        p.
                        • joasia.sadowska Re: do pufflet i sabriel 24.02.06, 22:51
                          mpaulk napisała:

> masz racje (moj poprezdni post odnosil sie jednak nie do Twojego postu).
                          > dlatego slawie tak WhatNotToWear. Bo te kobiety potrafia ubrac i nastolatke i
                          > babcie wnukom. Stosownie, modnie i przede wszystkim LEPIEJ.
                          > pzdr
                          > p.
                          to duza sztuka :) i pan "tak obrazajac slowami" to potrafil :)
                      • joasia.sadowska Re: do pufflet i sabriel 24.02.06, 22:50
                        coz nie wiem czy zauwazylas, ale pan j. juz w tym programie nie stylizuje :)
          • myszka_333 Re: po prostu kicha 22.02.06, 12:01
            Ten wysoko zapięty pasek był totaną pomyłka.Ale jeszcze bardziej nie podobał mi
            sie stój pani stylistki.
      • heidiblondi Re: tvn Style - Musisz to mieć - znów obciach 22.02.06, 12:39
        przed chwilą oglądałam. Mnie się też w ogóle nie podobało. Tak się zastanawiam:
        czemu mają służyć te ubrania? Po co te kobiety tam się zgłaszają? Żeby mieć
        stroj na wiosenną randkę? Bo teraz nie wyobrażam sobie iść w tej spódniczce i
        pantofelkach gdziekolwiek. W tych warstwach sweterków i marynarce przewiązanej
        paskiem wyglądała jak bezdomna. Takie było moje pierwsze skojarzenie.
        • magdaksp Re: tvn Style - Musisz to mieć - znów obciach 22.02.06, 13:17
          mialam takie same odczucia.na jaka cholere ten pesek wygladalo to tragicznie.
      • la.vita.e.molto.di.piu Re: tvn Style - Musisz to mieć - znów obciach 22.02.06, 13:19
        Zdjęłabym tej dziewczynie pasek i pochowałabym te sweterki wystające spod
        marynarki. Dalej , rajstopy, jaśniejsze.
        I uszłaby w tłumie.
        A żeby wyglądała tak jak chciała "kobieco i z pazurem"... zmieniłabym wszystko.
        A stylistkę na ciężkie roboty w kamieniołomach za to co odstawiła!
        • madana Re: tvn Style - Musisz to mieć - znów obciach 22.02.06, 13:36
          Pasek rzeczywiście szpecił dziewczynę (już myślałam,że tylko ja nie znam się na modzie:)) miała za to ładny makijaż i fryzurę.
      • liselle Re: tvn Style - Musisz to mieć - znów obciach 22.02.06, 13:39
        Też oglądałam:) Moje wrazenia sa następujące:

na pewno wyglądała lepiej niz w tych spodenkach i sweterzyku w którym przyszła,
        także zaproponowałąbym jej nieco dłuższy żakiecik z wcięciem w talii coby ja wysmukliło,
        dwie nałożone na siebie bluzeczki plus spódniczka wyglądały niezgorzej i ładnie dobrane kolorystycznie,
        buty-absolutnie jak dla mnie nie do chodzenia, już wystarczyło na nie popatrzeć żeby wiedziec że muszą być cholernie niewygodne, stała na nich jak na szczudłach
        fryzurka spoks i makijaż także ładny ( ale to akurat nie zasługa stylistki:))

ogólnie kobieta wyglądała krępo i sądząc po minie jakoś specjalnie zachwycona nie była.

co do stylistki i pani prowadzącej, również zgadzam się że ubrane były jakoś dziwnie. owszem zgoda, nie sztampowo, ale jednak brak sztampy nie zawsze chyba znaczy udane połączenie ciuchów.

No, to tyle:)
        Pozdrawiam
      • sara_87 Re: tvn Style - Musisz to mieć - znów obciach 22.02.06, 14:23
        nawet moja młodsza siostra, która ma 12lat (dla niej modne znaczy tyle co
        kupione na bazarku i to co nosi 90% dziewczynek w jej wieku - czyli róż, róż,
        róż - pewnie z tego wyrośnie, wybaczam jej :) stwierdziła, że pasek wcale nie
        wyszczupla kobiety, stylistka sama wygląda jaj stara ciotka, a z całego
        programu tylko prowadząca wygląda ładnie - lepiej od stylistki
      • mpaulk Re: tvn Style - Musisz to mieć - znów obciach 22.02.06, 15:54
        uwielbiam what not to wear (produkcja bbc).
        mam wrazenie, ze wszystkie inne programy to slaba kopia.
        triny i susannah sa rewelacyjne. sa megazlosliwe i surowe, ale przede wszytskim
        maja wyczucie, potrafia dobrac garderobe, pomagaja kobietom (i facetom) znalezc
        cos odpowiedniego dla siebie.
        na dodatek sa tak samo surowe i zlosliwe wobec siebie.

swietny program.
        pzdr,
        p.
        • lullaby22 Re: tvn Style - Musisz to mieć - znów obciach 22.02.06, 17:12
          mpaulk napisała:

> uwielbiam what not to wear (produkcja bbc).
          > mam wrazenie, ze wszystkie inne programy to slaba kopia.
          > triny i susannah sa rewelacyjne. sa megazlosliwe i surowe, ale przede
          wszytskim
          >
          > maja wyczucie, potrafia dobrac garderobe, pomagaja kobietom (i facetom)
          znalezc
          >
          > cos odpowiedniego dla siebie.
          > na dodatek sa tak samo surowe i zlosliwe wobec siebie.

Zgadzam się, uwielbiam te babki.
          >
      • takizarcik Re: tvn Style - Musisz to mieć - znów obciach 22.02.06, 17:10
        Nie było takie złe, ta stylistka ma dobre oko. Ale i tak najlepszy jest Tomek.
        Teraz ten program taki bez ikry...:(
      • patama Re: tvn Style - Musisz to mieć - znów obciach 22.02.06, 20:43
        oj tak ten pasek to była pomyłka, podkreślił fakt że żakiet się nie dopinał ;)
        • amikeo Re: tvn Style - Musisz to mieć - znów obciach 22.02.06, 22:28
          Ogladałam rózne odcinki tego programu. We wszystkich dziewczyny ubiera sie
          podobnie-wiecznie te sweterki wsytajace spod czegos tam i paski te same, i
          kryjące ciemne rajstopy do jasnych letnich spódniczek. No i te buty: czy ma
          150cm czy 190 cm muszą mieć niebotyczne obcasy. Fryzury tez czasem tak żeby na
          siłę coś wymyslić (raz dziewczyna miała cieżką grzywkę na pół twarzy i nie
          wygladała na zachwyconą). Zdecydowanie na Clubie takie bardziej dla ludzi te
          stroje i porady, do chodzenia nie na pokaz. I fryzurki proste do pielęgnacji.
          I rady Alli przydadza się każdej z nas!
      • kinia336 Re: fatalni ci stylisci 23.02.06, 01:13
        wczoraj równiez ogladalam ten program,jestem tego samego zdania,kiszka,ta
        kobitka biedna stała w tym koszmarnym przebraniu i widac bylo ze byla
        sztucznie zadowolona, smialam sie z tego jak ja ubrali co niemiara,smiech na
        sali
        • ural100 komentarze figury 23.02.06, 07:34
          to własnie w tym programie dziouchy moim zdaniem szczuplutkie otrzymywały
          komentarze - masz trochę za bardzo rozbudowane biodra i musisz je jakoś ukryć.
          Coś mi się zdaje, że ci ludzie na co dzień pracują z tyczkami-modelkami, dlatego
          każdej "normalnej" dziewczynie mówią o dużej pupie i prawie każdej też dają
          wysokie obcasy. Ogólnie jest to wszystko mało praktyczne i mało życiowe.
          • iluminacja256 Re: komentarze figury 23.02.06, 11:46
            Też mi się tak wydaje..Oni po prostu na co dzień ubierają androgyniczne modelki,
            które wszystko mają do granic wychudzone i jak przychodzi ubrać kobietę , która
            wygląda jak 90% kobiet, to jest problem...Ale co to za stylista, ktory umie
            ubrac tylko modelke ? To jakaś porażka, bo modelke to i gazetę mozna ubrać, to
            jej się na kosciach ładnie rozłozy. Mam wrażenie, że im przeszkadza, że kobieta
            nie wygląda tak żeby ich wizja dyrdymałowata na neij lezala...porazka i tyle.
            • sabriel Re: komentarze figury 23.02.06, 12:07
              No właśnie,też jestem zdania, że ubieranie modelek nie jest żadnym wyzwaniem to
              tak samo jak ubieranie manekina-jemu we wszystkim dobrze.
              Poza tym odnoszę wrażenie że na komentarze odnośnie kobiecej,zaokrąglonej
              figury wpływają też ich upodobania do męskich sylwetek :))
              Nie raz zdarzało się panom "stylistom" skomentować, że jakaś kobieta do
              szczupłych nie należy,a było zupełnie odwrotnie.

• aniaczarna7 Re: tvn Style - Musisz to mieć - znów obciach 23.02.06, 13:36
        styliści z tego praoramu przebierają te dziewczyny za Krysie-Marysie , jedyni
        fryzjer ma fajne pomysły.
      • leenka21 Re: tvn Style - Musisz to mieć - znów obciach 23.02.06, 13:38
        Ehh standard jeśli chodzi o ten program. Nie oglądam, nie mam czasu. Nawet
        jakbym miała wolną chwilę na tego typu głupoty, też bym się nie skusiła.
      • mena122 Re: tvn Style - Musisz to mieć - znów obciach 23.02.06, 16:02
        też wolę ten program na CLubie
        • madziq81 Re: tvn Style - Musisz to mieć - znów obciach 23.02.06, 18:13
          Oglądalam powtórkę przed chwilą...
          Tragedia...
          I ten przykrótki żakiecik dla Pani o takich gabarytach- no comments...
      • piwnooka_81 Re: tvn Style - Musisz to mieć - znów obciach 23.02.06, 19:10
        zgadzam sie z wami w 100% , ta laska wygladala naprawde paskudnie i grubo.....
        ten program schodzi na psy.... MASAKRA
        • sigrun Re: tvn Style - Musisz to mieć - znów obciach 23.02.06, 22:54
          Pasek niczym obręcz na beczce tylko podkreślał wady sylwetki. Tak naprawdę miał
          on bardzo praktyczną fukcję - trzymał razem poły żakietu, który się nie dopinał
          ;-P Może należałoby sięgnąć po większy rozmiar ;-)
          • ural100 też pomyślałam o takiej funkcji paska 24.02.06, 10:10
            :)) Dobre to. Żakiet jej rzeczywiście dali jakiś mały. Masakra.
            Ale przeciez nie chodzi mi, żeby tu się jakoś wyśmiewać z tej przebranej osoby,
            bo moim zdaniem dziewczyna była ładna, atrakcyjna i można ją było zrobić na
            bóstwo, nowocześnie, kobieco.
            • irenka82 Re: też pomyślałam o takiej funkcji paska 24.02.06, 10:43
              no,ale przebranej dziewczynie odpowiadaly dekolDy:)
            • sabriel Re: też pomyślałam o takiej funkcji paska 24.02.06, 10:47
              Nikt nie krytykuje dziewczyny,bo co ona tutaj winna.
              Czepiamy się tylko jej stylizacji.
      • deczko Re: tvn Style - Musisz to mieć - znów obciach 24.02.06, 11:20
        Ogladalam ten program i musze przyznac Wam racje. Nie rozumiem zachwytow nad
        spodnica, bo moim zdaniem, cienka byla i te kwiatki...
        Buty byly odjazdowe, fakt nie do chodzenia, nawet nie dobrane do ubioru, ale
        byly niesamowite.

Sama stylistka, przebrala sie (?) za pania z dobrego domu, ale ona wyglada
        raczej na typ luzaczki niz elegantki. I sorry, ale ta jasna spodnica i ciemny
        zakiecik, nie pasowala do jej anorkettcznej figury, chociaz powinna. Wygladala
        jak potluczona.

Prowadzaca- ja juz sama nie wiem, co ona nie zalozy, to i tak wyglada wiesniacko.
        • setorika Re: tvn Style - Musisz to mieć - znów obciach 24.02.06, 17:40
          Zapraszam na forum TVN STYLE:

forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=36131
      • dieselka Re: tvn Style - Musisz to mieć - znów obciach 25.02.06, 22:24
        a dzis ktos ogladał jak przebrali panne w królową śniegu czy cos??? i do tego
        te oprawki aaaaaaaaaaaaaaaaa i na deser brazowe rajstopy do bialej kiecki
        aaaaaaaaaaaaaaaa
        • zloty_delfin Re: tvn Style - Musisz to mieć - znów obciach 25.02.06, 22:32
          To prawda, zdarza się, że podobają mi się stylizacje Marcina, ale dziś to
          prawdziwa makabra była...
      • parapluie Re: tvn Style - Musisz to mieć - znów obciach 25.02.06, 22:54
        no cóż,w programie "Terapia szokowa" stylistka potrafi dobrać ubrania do
        sylwetki,miejsca pracy,osobowości.A to,co oglądamy w TVN style to
        przebieranki,byleby modnie i z okreslonych sklepów.Wszystkie dziewczyny
        wyglądają tak samo.No i te komentarze-laska 36 rozmiar i "no szerokie
        biodra".Grr...
        • patama Re: tvn Style - Musisz to mieć - znów obciach 26.02.06, 07:07
          oprawki mi się nie podobały ich kształt owszem ale ja bym wybrała druciane lżej
          wyglądają
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka