Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Na co wydajecie pieniądze? Na co najczęsciej?

01.03.06, 10:42
    Obserwuj wątek
      • goldioo Re: Na co wydajecie pieniądze? Na co najczęsciej? 01.03.06, 10:57
        PERFUMY!!!3,4 x w miesiącu:)
        • jollyvonne Re: goldioo 01.03.06, 10:58
          Mydlo.
          Daj Bog abysmy sie nie spotkaly w autobusie ...
          • goldioo Re: goldioo 01.03.06, 11:03
            Ok.Mydło rózowy jeleń, pasta do zębów, proszek do prania, płyn do płukania, ,
            szampon do włosów, odzywka do włosów, krem niweja,płyn do higieny intymnej,
            produkty spożywcze, piasek dla kota. Starczy?Czy poczestujesz mnie nastepnym
            wysublimowanym epitetem?:))))))))
          • goldioo Re: goldioo 01.03.06, 11:04
            Nie jezdżę autobusem.
            Wigry 3 akurat moją miłościa jest.
          • apfel27 Re: goldioo 01.03.06, 17:14
            a co az tak sie pocisz? boisz sie, ze ktos moze zemdlec razony twoja wonia?
          • pump_it_up Re: goldioo 01.03.06, 21:11
            o co ci biega kuzwa. porzeciez wiadomo, ze najwiecej w polsce wydaje sie na
            zarcie, ale chyba nie o to chodzilo zalozycielce watku. a ty sie od razu
            przyczepiasz do bogu ducha winnej goldioo, ktora powiedziala, ze uwielbia
            perfumy. wyluzuj dziewko, bo sie zadlawisz wlasnym jadem.
            • pump_it_up Re: goldioo 01.03.06, 21:11
              co za wredne babsztlye. ZAQWSZE musza sie do czegos ku.. przypiedolic.
              • pump_it_up Re: goldioo 01.03.06, 21:13
                juz to widze, ze jo czy jak jej tam najwiecej wydaje na mydlo buahahahaha.
                wydajesz na nie okolo 1000 zl na miesiac? bo tyle mniej wiecej sie na zarcie
                wydaje.
              • apfel27 Re: goldioo 01.03.06, 21:34
                jakie babsztyle? ja grzecznie zapytalam jollyvonne czy dlatego wydaje wiecej na
                mydlo niz na cokolwiek bo sie za mocno poci np.
                • pump_it_up Re: goldioo 01.03.06, 21:40
                  a ja mowilam do jovy:)
                  • apfel27 Re: goldioo 01.03.06, 21:48
                    przepraszam, chyba jestem zmeczona.
            • goldioo Re: goldioo 02.03.06, 07:55
              Może chciała się pochwalić."Przecietny" Polak wydaje na środki do higieny
              ok.17zł/mies.
      • goldioo Re: Na co wydajecie pieniądze? Na co najczęsciej? 01.03.06, 10:59
        Acha, to F.moda:) - na bluzki i torebki(zbiór przekracza właśnie 40:), ale mimo
        tego...PERFUMY!!!!:)
        1.03.2006-zakochana w Pradzie:)
      • przemkowa.b Re: Na co wydajecie pieniądze? Na co najczęsciej? 01.03.06, 11:24
        Hm.
        Na jedzenie.
        • krtek7 Re: Na co wydajecie pieniądze? Na co najczęsciej? 01.03.06, 11:27
          Na samochody.
          • krtek7 PS 01.03.06, 11:28
            Oczywiście dla mojego trzylatka ;))))))))))))))
        • goldioo Re: Na co wydajecie pieniądze? Na co najczęsciej? 01.03.06, 11:28
          Zawsze modne
      • cioccolato_bianco Re: Na co wydajecie pieniądze? Na co najczęsciej? 01.03.06, 11:30
        na red bulla/kawe.
        • geene Re: Na co wydajecie pieniądze? Na co najczęsciej? 02.03.06, 09:13
          OOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!! Chociaż, sądząc po wypowiedziach mamy inny gust to
          tutaj jesteśmy baaardzo zgodne. Ja już doszłam do 2 RB dziennie ;-)
      • sumire Re: Na co wydajecie pieniądze? Na co najczęsciej? 01.03.06, 12:11
        Od mniej więcej pół roku najwięcej wydaję na urządzenie mieszkania, niestety.
        Zaszczytne drugie miejsce zajęły bilety kolejowe i lotnicze, których zużywam
        dużo, bo ciągle jeżdżę - czy mi się to podoba, czy nie :)
      • kathleen3 na kosmetyki... 01.03.06, 12:12
        • kielbasiana Re: ostatnio na buty :) 01.03.06, 12:16
      • lady.k Re: Na co wydajecie pieniądze? Na co najczęsciej? 01.03.06, 12:29
        na gazety i czasopisma, książki, jedzenie
      • annnyy Re: Na co wydajecie pieniądze? Na co najczęsciej? 01.03.06, 13:10
        chodziło mi o kosmetyki lub ciuchy

• shilla01 Re: Na co wydajecie pieniądze? Na co najczęsciej? 01.03.06, 13:21
          no na ciuchy chyba własnie , nie ?? Chodzi o konkretną rzecz?? chyba torebki :)
      • emila40 Re: Na co wydajecie pieniądze? Na co najczęsciej? 01.03.06, 13:40
        Zdecydowanie na ciuchy, a teraz to konkretnie ma małe sweterki, które są dobre
        do pracy zamiast żakietu i wystarczjąco przytulne na te niskie (ciągle)
        temperatury i torebki jeśli uda mi się jaką fajną znaleźć.
      • alex_koz Re: Na co wydajecie pieniądze? Na co najczęsciej? 01.03.06, 16:45
        najwiecej chyba na roznego rodzaju bluzki, od tshirtow po topy na wieksze
        wyjscia.
        • sabriel Re: Na co wydajecie pieniądze? Na co najczęsciej? 01.03.06, 17:17
          O mydle/dezodorancie wspominać nie będe bo to chyba oczywiste.

Ostatnio mi odbija na punkcie torebek.Kiedyś widziałam tylko czarne.
          W tej chwili na czarne w ogóle nie patrzę.I tak, w ciągu kilku miesięcy
          wzbogaciłam sie o dwie zielone torebki,jedną czerwoną,granatową i lada dzień
          bedę miałą jeszcze kremową :))
          No i wzrosło moje zainteresowanie butami-klapki(na płaskim
          obcasie),baleriny,mokasyny.
          Lubię kupować biżuterię,zwłaszcza kolczyki,bransoletki,z tym,że raczej
          takie "tandetne".
      • apfel27 Re: Na co wydajecie pieniądze? Na co najczęsciej? 01.03.06, 17:21
        wiekszosc pieniedzy na prozaiczne sprawy jak rachunki, jedzenie, nauke. z mniej
        przyziemnych lubie na ksiazki, sport, ubrania (szczegolnie torebki i bielizne)
        i podroze. niestety na podroze wolalabym duzo wiecej wydawac ale poki co moge
        sie zadowolic najwyzej dwoma wypadami w ciagu roku. glownie zwiedzam polske,
        niemcy, no i ukochana prage. po prostu musze tam byc przynajmniej raz w roku:)
      • misscraft Re: Bluzki, bluzeczki itp 01.03.06, 17:51
        pasuje na mnie rozmiar jakich jest najwięcej (narazie;)czyli L, wtedy kupuje bez
        namysłu i przymierzania,dlatego mam pełno bluzek, bo na dolną część ciała to już
        jest wyższa szkoła jazdy, żeby coś kupić.
      • obca1 Re: Na co wydajecie pieniądze? Na co najczęsciej? 01.03.06, 19:51
        na pewno najczęściej na kosmetyki.. a to żel do twarzy (strasznie szybko się kończy)..innym razem płyn do hig.intymnej.. raz na kilka miesięcy kremy..jakieś maseczki..balsam..żel do kąpieli.. błyszczyk i parę innych rzeczy :)

najdroższe na pewno są ciuchy.. jedna bluzeczka czy sweterek to często 30-90zł..nie mówiąć już o kurtce czy butach..

drogie są też perfumy..

• nadinka_nadinka Re: Na co wydajecie pieniądze? Na co najczęsciej? 01.03.06, 19:55
        najczesciej, praktycznie codziennie, bo uzalezniona jestem:
        jablka
        milky way minute
        arctic cytrynowa.
        a jezeli chodzi o ciuchy itp. to nie wiem. wszystko zalezy od tego, co mi
        aktualnie przyjdzie do glowy ;-)
      • wiktoryna25 Re: Na co wydajecie pieniądze? Na co najczęsciej? 01.03.06, 20:51
        z ciuchów to ostatnio na majtki ...dosłownie ogarnał mnie majtkowy zawrot
        głowy :)
      • gosiaqus Re: Na co wydajecie pieniądze? Na co najczęsciej? 01.03.06, 21:07
        na imprezy :) jedzenie- zwłaszcza soczki pysio i marsy batoniki, kosmetyki
        kupuję w ekonomicznych opakowaniach, więc mało wydaje, na bluzki, bluzeczki,
        topy itp
      • elwee Re: Na co wydajecie pieniądze? Na co najczęsciej? 01.03.06, 21:28
        na głupoty... Poważnie! Ale są to pożyteczne, choć nieprzemyślane, np książki,
        jakieś drobiazgi do domu, domowe niezbędniki - ręczniki pap., przybory
        higieniczne, kwiaty - ostatnio uwielbiam urozmaicać je nowymi fikuśnymi
        doniczkami, choć mam ich pełno...
        Lubię też kosmetyki - perfumy, błyszczyki i akcesoria do włosów.. Mam bardzo
        ciemne długie i mam co z nimi robić... Często kupuję obrazy, bo rodzinnie
        jestem "skazana" na obcowanie z nimi, z czego się cieszę :))
        Ale generalnie nie wiem dokąd płyną moje pieniądze, nie potrafię tego
        skontrolować...
        • edavenpo Re: Na co wydajecie pieniądze? Na co najczęsciej? 01.03.06, 21:55

Najczesciej? Na dobre jedzenie. Lubie lazic po restauracjach (szczegolnie
          tureckich i tajskich) wiec zamiast na drinka ze znajomymi zawsze ide cos zjesc.

W sprawach modowych niestety mam tendencje do nieprzemyslanych zakupow.

Najwiecej wydaje chyba na spodnie i kurtki wszelkiej masci bo mam slabosc do obu
          tych rzeczy.
      • rzesa20 Re: Na co wydajecie pieniądze? Na co najczęsciej? 01.03.06, 21:58
        bluzki, swetry, topy, tshirty, koszulki, żakiety itd...
      • trocineczka Re: Na co wydajecie pieniądze? Na co najczęsciej? 01.03.06, 22:15
        Mam totalnego fiola na punkcie bielizny :D Mnostwo wydaje tez na letnie
        bluzeczki i krotkie spodnice. Kolejne mnostwo na kolczyki. A, i jeszcze letnie
        buty. Chyba sie nigdy nie dorobie ;)
      • sweet_pea CIUCHY!!! (no i buty :)) 02.03.06, 00:26
        jestem uzależniona, przyznaje :)
      • kalinakalina Re: Na co wydajecie pieniądze? Na co najczęsciej? 02.03.06, 00:40
        najczesciej? pozywienie. a ze po drodze do spozywczaka intimissimi i drogeria
        to wlasnie : bielizna i kosmetyki no tak i ZOO sklep ze smakolykami dla psow
        • nastkaa77 Re: Na co wydajecie pieniądze? Na co najczęsciej? 02.03.06, 01:05
          ja mam ostatnio cos na majtki. mam ich juz multum i ciagle jak zobacze jakies
          fajne to kupie. poza tym to uwielbiam ksiazki kupowac. czesto trafiam na cos
          fajnego w charity shopach, korale, buty, torebki, uwielbiam drewniane figurki
          kotow. kosmetyki. niedlugo zainwestuje w hantelki male, twister oraz jakas
          maseczke.
      • doremisol Re: Na co wydajecie pieniądze? Na co najczęsciej? 02.03.06, 01:20
        buty! i to głównie szpilki z www.highheels.com.pl

ale takich jeszcze nie sprzedają, a szkoda
        img137.imagevenue.com/img.php?loc=loc100&image=31069VictoriaBeckham_08.jpg
      • pistacja5 Re: Na co wydajecie pieniądze? Na co najczęsciej? 02.03.06, 08:02
        Od 5 miesięcy żadnych ciuchów nie kupuje ,gdyż zbieram na własne autko :)
        Jak już skończy się mój "post" wrócę do namiętnego kupowania butów i kolorowej
        bielizny :)
        • yavanna86 Re: Na co wydajecie pieniądze? Na co najczęsciej? 02.03.06, 13:55
          na koraliki,bigle,druciki,linki itp :P
          • aniamorsa Re: Na co wydajecie pieniądze? Na co najczęsciej? 02.03.06, 14:06
            ostatnio wydałam dużo na perfumy. myślę że autorce wątka chodziło generalnie o
            ubrania. Z ubran najwięcej wydaję na bluzki, koszule, swetry... Ilościowo z
            kolei najwięcej mam chyba bielizny :)
      • zielonookakocica bla bla bla... 02.03.06, 18:40
        ciuchy, kosmetyki, gazety...i szkolne śniadanko :D
        • black_magic_women Re: bla bla bla... 04.03.06, 00:18
          gazety/dzienniki i magazyny/,"kawe"na miescie,orginalne ciuchy z lumpeksow....
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka