goldioo Re: Na co wydajecie pieniądze? Na co najczęsciej? 01.03.06, 10:57 PERFUMY!!!3,4 x w miesiącu:) Odpowiedz Link Zgłoś
jollyvonne Re: goldioo 01.03.06, 10:58 Mydlo. Daj Bog abysmy sie nie spotkaly w autobusie ... Odpowiedz Link Zgłoś
goldioo Re: goldioo 01.03.06, 11:03 Ok.Mydło rózowy jeleń, pasta do zębów, proszek do prania, płyn do płukania, , szampon do włosów, odzywka do włosów, krem niweja,płyn do higieny intymnej, produkty spożywcze, piasek dla kota. Starczy?Czy poczestujesz mnie nastepnym wysublimowanym epitetem?:)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
goldioo Re: goldioo 01.03.06, 11:04 Nie jezdżę autobusem. Wigry 3 akurat moją miłościa jest. Odpowiedz Link Zgłoś
apfel27 Re: goldioo 01.03.06, 17:14 a co az tak sie pocisz? boisz sie, ze ktos moze zemdlec razony twoja wonia? Odpowiedz Link Zgłoś
pump_it_up Re: goldioo 01.03.06, 21:11 o co ci biega kuzwa. porzeciez wiadomo, ze najwiecej w polsce wydaje sie na zarcie, ale chyba nie o to chodzilo zalozycielce watku. a ty sie od razu przyczepiasz do bogu ducha winnej goldioo, ktora powiedziala, ze uwielbia perfumy. wyluzuj dziewko, bo sie zadlawisz wlasnym jadem. Odpowiedz Link Zgłoś
pump_it_up Re: goldioo 01.03.06, 21:11 co za wredne babsztlye. ZAQWSZE musza sie do czegos ku.. przypiedolic. Odpowiedz Link Zgłoś
pump_it_up Re: goldioo 01.03.06, 21:13 juz to widze, ze jo czy jak jej tam najwiecej wydaje na mydlo buahahahaha. wydajesz na nie okolo 1000 zl na miesiac? bo tyle mniej wiecej sie na zarcie wydaje. Odpowiedz Link Zgłoś
apfel27 Re: goldioo 01.03.06, 21:34 jakie babsztyle? ja grzecznie zapytalam jollyvonne czy dlatego wydaje wiecej na mydlo niz na cokolwiek bo sie za mocno poci np. Odpowiedz Link Zgłoś
goldioo Re: goldioo 02.03.06, 07:55 Może chciała się pochwalić."Przecietny" Polak wydaje na środki do higieny ok.17zł/mies. Odpowiedz Link Zgłoś
goldioo Re: Na co wydajecie pieniądze? Na co najczęsciej? 01.03.06, 10:59 Acha, to F.moda:) - na bluzki i torebki(zbiór przekracza właśnie 40:), ale mimo tego...PERFUMY!!!!:) 1.03.2006-zakochana w Pradzie:) Odpowiedz Link Zgłoś
przemkowa.b Re: Na co wydajecie pieniądze? Na co najczęsciej? 01.03.06, 11:24 Hm. Na jedzenie. Odpowiedz Link Zgłoś
krtek7 Re: Na co wydajecie pieniądze? Na co najczęsciej? 01.03.06, 11:27 Na samochody. Odpowiedz Link Zgłoś
goldioo Re: Na co wydajecie pieniądze? Na co najczęsciej? 01.03.06, 11:28 Zawsze modne Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: Na co wydajecie pieniądze? Na co najczęsciej? 01.03.06, 11:30 na red bulla/kawe. Odpowiedz Link Zgłoś
geene Re: Na co wydajecie pieniądze? Na co najczęsciej? 02.03.06, 09:13 OOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!! Chociaż, sądząc po wypowiedziach mamy inny gust to tutaj jesteśmy baaardzo zgodne. Ja już doszłam do 2 RB dziennie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: Na co wydajecie pieniądze? Na co najczęsciej? 01.03.06, 12:11 Od mniej więcej pół roku najwięcej wydaję na urządzenie mieszkania, niestety. Zaszczytne drugie miejsce zajęły bilety kolejowe i lotnicze, których zużywam dużo, bo ciągle jeżdżę - czy mi się to podoba, czy nie :) Odpowiedz Link Zgłoś
lady.k Re: Na co wydajecie pieniądze? Na co najczęsciej? 01.03.06, 12:29 na gazety i czasopisma, książki, jedzenie Odpowiedz Link Zgłoś
annnyy Re: Na co wydajecie pieniądze? Na co najczęsciej? 01.03.06, 13:10 chodziło mi o kosmetyki lub ciuchy Odpowiedz Link Zgłoś
shilla01 Re: Na co wydajecie pieniądze? Na co najczęsciej? 01.03.06, 13:21 no na ciuchy chyba własnie , nie ?? Chodzi o konkretną rzecz?? chyba torebki :) Odpowiedz Link Zgłoś
emila40 Re: Na co wydajecie pieniądze? Na co najczęsciej? 01.03.06, 13:40 Zdecydowanie na ciuchy, a teraz to konkretnie ma małe sweterki, które są dobre do pracy zamiast żakietu i wystarczjąco przytulne na te niskie (ciągle) temperatury i torebki jeśli uda mi się jaką fajną znaleźć. Odpowiedz Link Zgłoś
alex_koz Re: Na co wydajecie pieniądze? Na co najczęsciej? 01.03.06, 16:45 najwiecej chyba na roznego rodzaju bluzki, od tshirtow po topy na wieksze wyjscia. Odpowiedz Link Zgłoś
sabriel Re: Na co wydajecie pieniądze? Na co najczęsciej? 01.03.06, 17:17 O mydle/dezodorancie wspominać nie będe bo to chyba oczywiste. Ostatnio mi odbija na punkcie torebek.Kiedyś widziałam tylko czarne. W tej chwili na czarne w ogóle nie patrzę.I tak, w ciągu kilku miesięcy wzbogaciłam sie o dwie zielone torebki,jedną czerwoną,granatową i lada dzień bedę miałą jeszcze kremową :)) No i wzrosło moje zainteresowanie butami-klapki(na płaskim obcasie),baleriny,mokasyny. Lubię kupować biżuterię,zwłaszcza kolczyki,bransoletki,z tym,że raczej takie "tandetne". Odpowiedz Link Zgłoś
apfel27 Re: Na co wydajecie pieniądze? Na co najczęsciej? 01.03.06, 17:21 wiekszosc pieniedzy na prozaiczne sprawy jak rachunki, jedzenie, nauke. z mniej przyziemnych lubie na ksiazki, sport, ubrania (szczegolnie torebki i bielizne) i podroze. niestety na podroze wolalabym duzo wiecej wydawac ale poki co moge sie zadowolic najwyzej dwoma wypadami w ciagu roku. glownie zwiedzam polske, niemcy, no i ukochana prage. po prostu musze tam byc przynajmniej raz w roku:) Odpowiedz Link Zgłoś
misscraft Re: Bluzki, bluzeczki itp 01.03.06, 17:51 pasuje na mnie rozmiar jakich jest najwięcej (narazie;)czyli L, wtedy kupuje bez namysłu i przymierzania,dlatego mam pełno bluzek, bo na dolną część ciała to już jest wyższa szkoła jazdy, żeby coś kupić. Odpowiedz Link Zgłoś
obca1 Re: Na co wydajecie pieniądze? Na co najczęsciej? 01.03.06, 19:51 na pewno najczęściej na kosmetyki.. a to żel do twarzy (strasznie szybko się kończy)..innym razem płyn do hig.intymnej.. raz na kilka miesięcy kremy..jakieś maseczki..balsam..żel do kąpieli.. błyszczyk i parę innych rzeczy :) najdroższe na pewno są ciuchy.. jedna bluzeczka czy sweterek to często 30-90zł..nie mówiąć już o kurtce czy butach.. drogie są też perfumy.. Odpowiedz Link Zgłoś
nadinka_nadinka Re: Na co wydajecie pieniądze? Na co najczęsciej? 01.03.06, 19:55 najczesciej, praktycznie codziennie, bo uzalezniona jestem: jablka milky way minute arctic cytrynowa. a jezeli chodzi o ciuchy itp. to nie wiem. wszystko zalezy od tego, co mi aktualnie przyjdzie do glowy ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
wiktoryna25 Re: Na co wydajecie pieniądze? Na co najczęsciej? 01.03.06, 20:51 z ciuchów to ostatnio na majtki ...dosłownie ogarnał mnie majtkowy zawrot głowy :) Odpowiedz Link Zgłoś
gosiaqus Re: Na co wydajecie pieniądze? Na co najczęsciej? 01.03.06, 21:07 na imprezy :) jedzenie- zwłaszcza soczki pysio i marsy batoniki, kosmetyki kupuję w ekonomicznych opakowaniach, więc mało wydaje, na bluzki, bluzeczki, topy itp Odpowiedz Link Zgłoś
elwee Re: Na co wydajecie pieniądze? Na co najczęsciej? 01.03.06, 21:28 na głupoty... Poważnie! Ale są to pożyteczne, choć nieprzemyślane, np książki, jakieś drobiazgi do domu, domowe niezbędniki - ręczniki pap., przybory higieniczne, kwiaty - ostatnio uwielbiam urozmaicać je nowymi fikuśnymi doniczkami, choć mam ich pełno... Lubię też kosmetyki - perfumy, błyszczyki i akcesoria do włosów.. Mam bardzo ciemne długie i mam co z nimi robić... Często kupuję obrazy, bo rodzinnie jestem "skazana" na obcowanie z nimi, z czego się cieszę :)) Ale generalnie nie wiem dokąd płyną moje pieniądze, nie potrafię tego skontrolować... Odpowiedz Link Zgłoś
edavenpo Re: Na co wydajecie pieniądze? Na co najczęsciej? 01.03.06, 21:55 Najczesciej? Na dobre jedzenie. Lubie lazic po restauracjach (szczegolnie tureckich i tajskich) wiec zamiast na drinka ze znajomymi zawsze ide cos zjesc. W sprawach modowych niestety mam tendencje do nieprzemyslanych zakupow. Najwiecej wydaje chyba na spodnie i kurtki wszelkiej masci bo mam slabosc do obu tych rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
rzesa20 Re: Na co wydajecie pieniądze? Na co najczęsciej? 01.03.06, 21:58 bluzki, swetry, topy, tshirty, koszulki, żakiety itd... Odpowiedz Link Zgłoś
trocineczka Re: Na co wydajecie pieniądze? Na co najczęsciej? 01.03.06, 22:15 Mam totalnego fiola na punkcie bielizny :D Mnostwo wydaje tez na letnie bluzeczki i krotkie spodnice. Kolejne mnostwo na kolczyki. A, i jeszcze letnie buty. Chyba sie nigdy nie dorobie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sweet_pea CIUCHY!!! (no i buty :)) 02.03.06, 00:26 jestem uzależniona, przyznaje :) Odpowiedz Link Zgłoś
kalinakalina Re: Na co wydajecie pieniądze? Na co najczęsciej? 02.03.06, 00:40 najczesciej? pozywienie. a ze po drodze do spozywczaka intimissimi i drogeria to wlasnie : bielizna i kosmetyki no tak i ZOO sklep ze smakolykami dla psow Odpowiedz Link Zgłoś
nastkaa77 Re: Na co wydajecie pieniądze? Na co najczęsciej? 02.03.06, 01:05 ja mam ostatnio cos na majtki. mam ich juz multum i ciagle jak zobacze jakies fajne to kupie. poza tym to uwielbiam ksiazki kupowac. czesto trafiam na cos fajnego w charity shopach, korale, buty, torebki, uwielbiam drewniane figurki kotow. kosmetyki. niedlugo zainwestuje w hantelki male, twister oraz jakas maseczke. Odpowiedz Link Zgłoś
doremisol Re: Na co wydajecie pieniądze? Na co najczęsciej? 02.03.06, 01:20 buty! i to głównie szpilki z www.highheels.com.pl ale takich jeszcze nie sprzedają, a szkoda img137.imagevenue.com/img.php?loc=loc100&image=31069VictoriaBeckham_08.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
pistacja5 Re: Na co wydajecie pieniądze? Na co najczęsciej? 02.03.06, 08:02 Od 5 miesięcy żadnych ciuchów nie kupuje ,gdyż zbieram na własne autko :) Jak już skończy się mój "post" wrócę do namiętnego kupowania butów i kolorowej bielizny :) Odpowiedz Link Zgłoś
yavanna86 Re: Na co wydajecie pieniądze? Na co najczęsciej? 02.03.06, 13:55 na koraliki,bigle,druciki,linki itp :P Odpowiedz Link Zgłoś
aniamorsa Re: Na co wydajecie pieniądze? Na co najczęsciej? 02.03.06, 14:06 ostatnio wydałam dużo na perfumy. myślę że autorce wątka chodziło generalnie o ubrania. Z ubran najwięcej wydaję na bluzki, koszule, swetry... Ilościowo z kolei najwięcej mam chyba bielizny :) Odpowiedz Link Zgłoś
zielonookakocica bla bla bla... 02.03.06, 18:40 ciuchy, kosmetyki, gazety...i szkolne śniadanko :D Odpowiedz Link Zgłoś
black_magic_women Re: bla bla bla... 04.03.06, 00:18 gazety/dzienniki i magazyny/,"kawe"na miescie,orginalne ciuchy z lumpeksow.... Odpowiedz Link Zgłoś