maggi9 02.03.06, 11:40 wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,60935,3190796.html widać nie tylko forumki zastanawiaja się nad fenomenem krótkich kurtek Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
studentka83 Re: zobaczcie 02.03.06, 12:57 naszczescie za kilka lat im przejdzie,jak np.pojda na studia i zamiast na przyjemnosci beda wydawac na antybiotyki na zapalenie pecherza.jak mialam 16 lat to tez im krotsza bluzka tym lepsza teraz na szczescie zmadrzalam.Zreszta wyglada to zalosnie jak dziewczyna (a widzialam taka) przy -20 lata z golym brzuchem po dworze. Odpowiedz Link Zgłoś
nastkaa77 Re: zobaczcie 03.03.06, 23:30 glupie pindy. krotka kurtka owszem ale wczesna wiosna, kiedy juz sie cieplo robi. ja tam w kazdym razie ta mode mam dalko i przy polskiej zimie mam plaszcz przed kolana i moje nerki sie cieplo maja;) Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: zobaczcie 03.03.06, 23:41 jak ktos głupi to az milo.bez kitu jakim pustakiem trzeba byc zeby nosic takie kurtki bo to modne ?ijeszcze obfotografowywac sie w nich trahedia.przyjechaly panienki z kutna do stolicy i sie lansuja ,chociaz warszawianki w takich kurtkach tez gustuja.moge tylko zagwarantowac ze chore nerki to jest naprawde niewyobrazalny ból. Odpowiedz Link Zgłoś
nie-lubie-poniedzialkow Re: zobaczcie 04.03.06, 08:42 Gdybym w mroźny dzień zobaczyła na ulicy dziewczynę w kurtce odsłaniającej połowę brzucha, to albo by mnie wmurowało w podłoże, albo pękłabym ze śmiechu. :) Odpowiedz Link Zgłoś