pump_it_up 05.03.06, 18:02 sa juz w sklepach jakies fajne?:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lestka Re: balerinki 05.03.06, 19:39 pewnie ja sobie zamowilam jedne z katalogu quelle przyszly tak ladne ze w szoku jestem :> Odpowiedz Link Zgłoś
askaa02 Re: balerinki 05.03.06, 20:28 a mozna wiedziec jakie zamowilas ? akurat tak sie sklada ze mam katalog w domu i za balerinkami tez przepadam :D Odpowiedz Link Zgłoś
gosiaqus Re: balerinki 05.03.06, 22:36 a ja balerinek nosic nie mogę :( bo stopa długa, a wąska, a buty zwykle robione proporcjonalnie, co daje przykry efekt przy wysocewysklepionej wąskiej stópce :/ dlatego teraz usilnie poszukuję takich miejskich pomykaczy zapinanych na pasek, bo wtedy szansa na minimalne zwężenie obuwia. Odpowiedz Link Zgłoś
pump_it_up Re: balerinki 05.03.06, 22:40 mam podobny problem, dlatego w zeszlym roku nachodzilam sie kupe czasu i w rezultacie nie kupilam butow. ja, nie dosc, ze mam waskie stopy, to jeszcze male 35,5/36:/. zreszta z ta numeracja jest problem, bo raz 35 byly dobre, ale za szerokie a innym razem 36 za male:/. dlatego tez teraz chce juz sie zaczac rozgladac, bo istnieje wieksza szansa na znalezienie odpowiedniego rozmiaru zanim wykupia:) Odpowiedz Link Zgłoś