mocca8 10.03.06, 21:23 Potrzebuje do przedstawienia teatralnego złoty biustonosz, a właściwie złoto - cielisty, taki połyskujący. Dziewczyny pomóżcie, gdzie moge cos takiego znależć? to bardzo pilne.. dziękuje z góry Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alex_koz Re: złoty stanik 10.03.06, 21:25 moze kup zwykly cielisty i farba zlota w sprayu go potraktuj. Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: złoty stanik 10.03.06, 21:28 byl taki w kolekcji zimowej w intimissimi.. Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: złoty stanik 11.03.06, 01:31 albo farba (ja tak na złoto ostatnio superstary pomalowałam inspiracje czerpiąc z klipu eryki badu:))albo cekiny przyszyte do stanika takie na sznurku okolo 3złote zametr wpasmanterii. Odpowiedz Link Zgłoś
hyacinth.bucket Re: złoty stanik 11.03.06, 03:03 A co to jest za sztuka ? kostiumy mozna wypozyczac ale jesli to ma byc artystyczne rekodzielo na scenie to najlepiej zrobic z papieru toaletowego wymalowanego na zloto czy cos pomyslowego ( stylistyka ) .... nie mysle , ze do sztuki potrzebny zloty stanik chyba , ze to sztuka wspolczena na temat zlotych stanikow ... Odpowiedz Link Zgłoś
hyacinth.bucket Re: złoty stanik 11.03.06, 03:04 Poza tym albo cielisty albo zloty to jest roznica Odpowiedz Link Zgłoś
mocca8 Re: złoty stanik 11.03.06, 17:21 wariacje na temat Szewców i Księzną widzimy w złotym staniku, ale nie takim jak z karnawału w Rio, ale dyskretniejszym i bardzo współczesnym, brzmi troche dziwnie, ale całośc pasuje swietnie. Nie moge wypożyczyć takiego cuda, bo go po prostu nie mają, zresztą to nie pierwszy raz kiedy musimy cos kombinować, bo w teatrach mają jakies archaiczne i podniszczone kostiumy nadające się tylko do grania Zapolskiej i Sofoklesa. Dziękuję za pomoc, rzeczywiście widziałam w H&M taki o który mi chodziło, ale był za mały... sprawdze intimissimi, albo rzeczywiście go po pomaluje :) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: złoty stanik 11.03.06, 19:26 h nie mysle , ze do sztuki potrzebny > zloty stanik > ciekawy pogląd. a co Twoim zdaniem jest potrzebne do sztuki? Odpowiedz Link Zgłoś