ewcia231 12.03.06, 15:46 Kupiłam ostatnio kostium w kolorze ciemnego brązu. Jest gładki bez aplikacji. Czy pasują do niego czarne dodatki: buty i torebka? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zettrzy Re: Brąz z czarnym? 12.03.06, 16:07 czarne dodatki do brazu sprawiaja wrazenie "nie mialam nic we wlasciwym kolorze wiec wybralam czarny bo on pasuje do wszystkiego" ale nie jest to jakis kolorystyczny dysonans Odpowiedz Link Zgłoś
klarak Re: Brąz z czarnym? 12.03.06, 16:07 braz z czarnym to jedno z fajniejszych zestawien, ale zalezy jaki braz (no i jaki czarny, bo powiedzmy sobie, ze jest wiele odcieni tegoz). ale ja tez lubie braz z niektorymi odcianiami niebieskiego, z czerwienia i amarantem. zdecydowanie nie lubie z bezem i z zielenia, bo to ponura nuda. Odpowiedz Link Zgłoś
borri Re: Brąz z czarnym? 12.03.06, 17:44 Uwazam, ze to polaczenie kolorystyczne jest super. Bardzo mi sie podoba. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
nadinka_nadinka Re: Brąz z czarnym? 12.03.06, 18:48 mnie sie nie podoba polaczenie brazu z czarnym. Odpowiedz Link Zgłoś
gabi1234 Re: Brąz z czarnym? 12.03.06, 21:20 Jak dla mnie absolutnie NIE. I chyba nigdy się nie przekonam ,że to do siebie pasuje. Odpowiedz Link Zgłoś
andre37 Re: Brąz z czarnym? 12.03.06, 22:10 bardzo smutny i nudny zestaw pod tytułem... mam tylko czarne buty :) Odpowiedz Link Zgłoś
36mayfair Re: Brąz z czarnym? 13.03.06, 03:14 Wedlug mnie do brazu idealnie pasuja beze. Buty i torebka nie musza byc w tym samym odcieniu bezu. Nawet lepiej wyglada jesli nie sa. Czarny dobrze za to laczy sie z granatem i szarym. Jesli sie pakuje na krotki wyjazd i chce brac jak najmniej ciuchow, to wybieram jedna z tych kolorystycznych rodzin i odpowiednie dodatki. Do granatowych ciuchow mozna noscic czarne dodatki, ale ciekawiej wygladaja bordowe. Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: Brąz z czarnym? 13.03.06, 09:37 to juz bardziej niz czarny pasuje inny rodzaj brazu np miodowy Odpowiedz Link Zgłoś
calo Re: Brąz z czarnym? 13.03.06, 16:54 braz z czarnym - przygnebiajace polaczenie i bez polotu Odpowiedz Link Zgłoś
36mayfair Re: Brąz z czarnym? 13.03.06, 17:11 Dla mnie braz idealnie pasuje do bezu. Braz i czarny jakosc mi nie pasuja, tak jak braz lub bez z szarym, a widze takie polaczenia na pokazach mody. Odpowiedz Link Zgłoś
croyance Re: Brąz z czarnym? 13.03.06, 18:03 To jak ktos jest z Afryki i ma brazowa skore, to juz sie nie moze ubrac na czarno??? Odpowiedz Link Zgłoś
kajkai Re: nie pasują n/t 14.03.06, 14:20 a jakis tydzien temu stylista na TVN style polecal jak najbardziej !!! Odpowiedz Link Zgłoś