adalena Re: Kaja Paschalska 24.04.06, 20:52 nie zgadzam sie z tym stwierdzeniem ..to młoda ładna dziewczyneczka...!! :) nie widze w niej w nim wiejskiego ma swietna figurke i strasznie jej zazdrosze.. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: Kaja Paschalska 24.04.06, 21:13 mi sie podobaja jedynie jej wlosy :) figura nie, bo jest niska. styl nie - traci tipsami :) Odpowiedz Link Zgłoś
maialina1 Re: Kaja Paschalska 24.04.06, 21:39 A ja bardzo lubię Kaję. Ma bardzo oryginalną urodę. Takie osoby jak Kaja nie przechodzą niezauważone. Odpowiedz Link Zgłoś
himhith Re: Kaja Paschalska 12.08.06, 11:39 maialina1 napisał: > Ma bardzo oryginalną urodę. Taką nienachalną rzekłbym. :) Odpowiedz Link Zgłoś
hunkypunky Re: Kaja Paschalska 05.05.06, 23:08 Urodę to może ma, ale gustu to Bozia jej nie dała :) Odpowiedz Link Zgłoś
homard Re: Kaja Paschalska 12.08.06, 15:29 Ciuchy fatalne...wraz panią Malinowską tworzą jakby zaprzeczenie dobrego stylu.IMHO. Odpowiedz Link Zgłoś
inecita swietna figurka??? 31.08.06, 20:34 nieeee to jest bardzo przecietna figura zwłaszcza w tym wieku. Do 23 roku zycia mialam lepszą Odpowiedz Link Zgłoś
lucy215 Re: Kaja Paschalska 24.04.06, 21:39 Aktorka i wokalistka w jej określeniu wydają mi się wygórowane. Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: Kaja Paschalska 25.04.06, 00:22 nawet powiedzialabym grubo przesadzone:) Odpowiedz Link Zgłoś
marciah Re: Kaja Paschalska 08.10.06, 11:32 Popieram, popieram. Smiech na sali <hahaha> <hahaha> Odpowiedz Link Zgłoś
kate-gun Re: Kaja Paschalska 25.04.06, 01:24 straszny, ale to STRASZNY ma gust spodnie pobielane wapnem, tandetna dzinsowa mini, brzydka torebka i pelno rozowego, kolorystyka niedopasowana do jej typu urody Odpowiedz Link Zgłoś
sigrun Re: Kaja Paschalska 25.04.06, 10:26 Tak naprawdę to nie wiemy jaki panna Paschalska ma gust. To dane firmy skontaktowały się z Redakcją Avanti, słono przy tym płacąc, aby zostały "plecone" przez jedną z rodzimych gwiazd i gwiazdeczek na łąmach tego wspaniałego pisma. Potem redakcja zaprosiła boską Kaję na sesję zdjęciową do sklepów sieci, które zapłaciły za reklamę, oczywiście płacąc przy tym pannie Paschalskiej odpowiedni "cachet". Natomiast peany zachwytu Kaji na temat rekomendowanych ciuchów i kosmetyków napisała na kolanie pierwsza redaktorka z brzegu, bo na wywiad pewnie nie starczyło już ani czasu, ani kasy. A na łamach - super: Wspólne zakupy z Kają Paschalską oraz Kaja Paschalska poleca ;-))) Tiaaa, sraty-taty. Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: Kaja Paschalska 25.04.06, 14:47 widzialam ja mnostwo razy na zywo - na imprezach w klubach i w knajpach roznych, wiec troche wiem... Odpowiedz Link Zgłoś
inecita Re: Kaja Paschalska 25.04.06, 16:01 widziałam ją kiedyś na ulicy w brązach i lisich rudościach więc podejrzewam że styl ma tak naprawdę lepszy niz tipsy i brzydka torebka... a tak poza tym dodam ze jestem Chinka Cziklu-cziku-linka Odpowiedz Link Zgłoś
tracja4 Jednego dnia pozuje do pisemek dla panów 25.04.06, 14:24 mając na sobie majtki, a drugiego lata po mieści z plastrem antykoncepcyjnym przypiętym do czoła. Odpowiedz Link Zgłoś
umaa Re: Jednego dnia pozuje do pisemek dla panów 25.04.06, 20:37 z plasterkiem na czole nigdy jej nie widzialam... Odpowiedz Link Zgłoś
ana-green Re: Jednego dnia pozuje do pisemek dla panów 06.05.06, 10:44 > Jednego dnia pozuje do pisemek dla panów mając na sobie majtki, a drugiego > lata po mieści z plastrem antykoncepcyjnym przypiętym do czoła. Rozumiem, że gdyby była bez majtek i latała z tabletkami antykoncepcyjnymi w torebce byłoby o niebo lepiej.:) Poza tym ten plasterek chyba przykleja sie w nieco inne miejsca. Odpowiedz Link Zgłoś
annie_laurie_starr Re: Kaja Paschalska 25.04.06, 14:43 karuska napisała: > wsiura... Takie okreslenia tylko zle swiadcza o tym, kto ich uzywa. Pogratulowac! Odpowiedz Link Zgłoś
yavanna86 Re: Kaja Paschalska 25.04.06, 16:47 tak,i to jest pani w moim wieku.nie rozumiem,czemu musi być ufarbowana i z peełną tapetą,non stop,perfekcja; ledwo skończyła osiemnastkę,zaczęła się obnosić z ciałem po męskich pisemkach...kojarzy mi się z trzynastkami które koniecznie chcą być 'dorosłe'.i jeszcze przypisana jej rola jakiegoś autorytetu w sprawach ciuchów...ogólnie,strasznie pretensjonalny image :/ Odpowiedz Link Zgłoś
nimeska Re: Kaja Paschalska 25.04.06, 18:48 dlaczego jej tak nie lubisz ? znasz ja prywatnie ? rozmawialas z nia ? przypuszczam ze nie a masz czelnosc ja wyzywac ja ja lubie, ma nieprzecietna urodze, bardzo nietuzinkowa, uwazam ze takie kobiety z taka urodza potrafia bez zadnego wysilku wrocic na siebie uwage. Poza tym Kaja jest bardzo sympatyczna mloda dziewczyna, ani troche nie zarozumiala, z ktora moza pogadac na kazdy na temat pozdrofki Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: Kaja Paschalska 25.04.06, 20:49 ja jej nielubie jako aktorki i wokalistki(sic!)moze sobie byc mila isympatyczna ale ktos kto nagrywa taka kupe jak piosenka chinka czikulinka ito jeszcze zkims takim jak funky filon jest dla mnie muzycznym zerem .zreszta zaden dobry hiphopowiec ztakim obciachem jak paschalska nic by nie nagral to samo markowska patrycja i jej rapujacy kolega.(jeszcze dodalabym kukulska ktora rowniez nagrywala z funky filonem). Odpowiedz Link Zgłoś
yavanna86 Re: Kaja Paschalska 26.04.06, 13:06 tylko że w sumie nie jest to wątek o tym, czy jest miła - jasne, może być, ale nie musi mi się podobać jej styl :P. btw, bo ja wiem czy jest taka nietuzinkowa? ładna z niej dziewczyna, ale moim zdaniem mogłaby naprawdę się tak wizualnie nie postarzać, bo po co.. Odpowiedz Link Zgłoś
pump_it_up Re: Kaja Paschalska 26.04.06, 19:04 niska? ile ona ma wzrostu? ponad 160 cm, wiec nie przesadzajmy. lepiej wyhglada osoba majaca 160 cm niz 180pare Odpowiedz Link Zgłoś
pump_it_up Re: Kaja Paschalska 26.04.06, 19:09 uwazam, ze ma fajna figure, jest szczupla i proporcjonalnie zbudowana. www.kajapaschalska.pl/galeria/powieksz_zdjecie.php?galeria=prywatne&id=2&zdjecie=6 www.kajapaschalska.pl/galeria/powieksz_zdjecie.php?galeria=prywatne&id=2&zdjecie=1 Odpowiedz Link Zgłoś
pump_it_up Re: Kaja Paschalska 26.04.06, 19:11 www.kajapaschalska.pl/galeria/powieksz_zdjecie.php?galeria=prywatne&id=5&zdjecie=6 bardzo podobaja mi sie jej nogi i biust. hm co do jej talentu i kariery nie bede sie wypowiadac. :) Odpowiedz Link Zgłoś
black_magic_women Re: Kaja Paschalska 26.04.06, 19:15 O ile mnie pamiec nie myli Blinski byl amatorem jej urody;)a figure i wlosy ma naprawde swietne! Odpowiedz Link Zgłoś
b.kobieca21 Re: Kaja Paschalska 06.05.06, 23:07 dlaczego niska ma lepiej wyglądać?? ja mam 180 cm wzrostu, a zawsze chodze na obcasach, przynajmniej 5 cm -owych i przez to wyglądam niby gorzej?? właśnie wyglądam fajnie, wysokie osoby są ok i prosze ich nie obrażac :[ :) Odpowiedz Link Zgłoś
titerlitury Re: Kaja Paschalska 06.06.06, 16:43 pump_it_up napisała: > niska? ile ona ma wzrostu? ponad 160 cm, wiec nie przesadzajmy. lepiej wyhglada > > osoba majaca 160 cm niz 180pare Oj, kompleksiki, kompleksiki... :) Odpowiedz Link Zgłoś
ziereal Re: Kaja Paschalska 06.06.06, 16:56 dlaczego niby kompleksiki? mnie tez sie nie podobaja zbyt wysokie kobiety. Ponad 180 wyglada nieraz dziwnie :), no ale to moja opinia. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza a ja nie bardzo rozumiem 06.05.06, 14:03 dlaczego avanti musi podpierać się taką czy inną gwiazdeczką; jest to żałosne i nie poprawia jakości ani stylu proponowanych przez nich ciuchów zgadzam się w całej rozciągłości z postem o płaceniu przez firmy i pisaniu na kolanie "zachwytów Kai" Odpowiedz Link Zgłoś
adalon Re: Kaja Paschalska 06.05.06, 15:39 nie trawię panienki i wolałabym oglądać ( jeśli już muszę ) w avanti inne osobistośći. np. kobiety, które moja jakis swój niepowtarzalny styl. Odpowiedz Link Zgłoś
wildorchid Re: Kaja Paschalska 06.05.06, 15:48 twarz ma fatalna-waskie usta,male gleboko osadzone oczka-bleh.nie ma co udawac,bedac obiektywnym trzeba to stwierdzic.wlasciwie nie kojarze brzydszej twarzy w tutejszym showbiz,nawet doda ma ladniejsze oczy:p wlosy-ladne,jak ktos lubi rude i krecone:p figura-ok.moglaby byc wyzsza z pare cm,tak btw Odpowiedz Link Zgłoś
madeofstars Re: Kaja Paschalska 06.05.06, 16:27 beznadziejna pseudo gwiazdka ktorej woda sodowa jak Brodce do glowy strzelila Odpowiedz Link Zgłoś
charade Re: Kaja Paschalska 06.05.06, 22:18 Zgadzam się prawie w całej rozciągłości, z wyjątkiem wzrostu. Paschalska nie ma zbyt dobrych proporcji ciała, dlatego sprawia wrażenie niskiej. wildorchid napisała: > twarz ma fatalna-waskie usta,male gleboko osadzone oczka-bleh.nie ma co > udawac,bedac obiektywnym trzeba to stwierdzic.wlasciwie nie kojarze brzydszej > twarzy w tutejszym showbiz,nawet doda ma ladniejsze oczy:p > wlosy-ladne,jak ktos lubi rude i krecone:p > figura-ok.moglaby byc wyzsza z pare cm,tak btw Odpowiedz Link Zgłoś
ziereal Re: Kaja Paschalska 06.06.06, 17:04 e, nei zgadzam sie:) przyjrzałam się. ma calkiem zgrabne dlugie nogi, w porzadku biust itp:) Odpowiedz Link Zgłoś
wiki1122 Re: Kaja Paschalska 06.05.06, 20:09 moim Zdanniem to calkiem niezly styl, choc podkreslam zawsze ze kazdy ma swoj styl ktorego sie powinien trzymac. dobrze ze Kaja nie wybrala samych spotrowych rzeczy to juz plus dla niej+++++ wiki Odpowiedz Link Zgłoś
spragnienie jadowitość 06.05.06, 23:02 Dziewczyny, skad w niektorych z Was tyle jadu?!?!?!!?!?!?!?!!?!?!?!? Az tak kiepsciucho z samooceną??? Odpowiedz Link Zgłoś
koralikv Re: jadowitość 01.06.06, 17:30 No pewnie że z samooceną kiepsko.Dlatego narzekają,krytykują,wytykają.To odrobinę chociaż poprawia humor.A swoją drogą-Kaja jest dość tandetna i mniejsza o jej ciuchy.Zaśpiewała kiedyś i to było niepotrzebne cierpienie zadane słuchaczom i widzom Odpowiedz Link Zgłoś
bree31 Re: jadowitość 01.06.06, 17:34 koralikv napisała: > No pewnie że z samooceną kiepsko.Dlatego narzekają,krytykują,wytykają.To > odrobinę chociaż poprawia humor.A swoją drogą-Kaja jest dość tandetna i > mniejsza o jej ciuchy.Zaśpiewała kiedyś i to było niepotrzebne cierpienie > zadane słuchaczom i widzom chyba cos kiepsko z twoja samoocena, skoro oceniasz kobiety z forum moda :) dlatego krtytykujesz? tak, to na pewno dlatego :)) kaja tandetna?? alez ty jestes zakompleksiona :))) Odpowiedz Link Zgłoś
koralikv Re: jadowitość 06.06.06, 15:59 Jestem zakompleksiona. A Kaja jest tandetna. Odpowiedz Link Zgłoś
miska_malcova Re: jadowitość 01.06.06, 18:53 uwielbiam uprawianie prymitywnej psychologii Odpowiedz Link Zgłoś
nessie-jp czuby czubate 06.06.06, 17:46 Firma Lasocki po raz kolejny mnie dobija swoją pogonią za najnowszymi trendami. Szpilki z czubem, ostatni krzyk. :/ Chciałabym skorzystać z oferty tej firmy, bo wydaje się, że buty robią solidne i nieprzesadnie drogie, tylko te wieczne czuby... Może to firma Koszałka-Opałka? Odpowiedz Link Zgłoś
murderdoll Re: Kaja Paschalska 14.07.06, 16:56 serwisy.gazeta.pl/avanti/5,71283,3267558.html?i=8 hahahahahahaha ________________________________________________________________________________ "Sadze, ze wszyscy zniesiemy odrobine smrodu w imie prawdy i sprawiedliwosci" Odpowiedz Link Zgłoś
elfia4 Re: Kaja Paschalska 12.08.06, 12:36 AE i wszystko jasne, bazarkowe ciuchy spzedawane w sklepie. Jedyny sklep gdzie byłam kilka razy i wiecej nie pójdę, po prostu odrzuca mnie od tych kolorków i badziewia jakie tam sprzedają. Kiedyś przymierzyłam tam bluzkę - gorzej skrojonej nigdy nie miałam na sobie. Nic dziwnego, że wkrótce przecenili ja na 9.90 i nadal nie bylo chętnych na zakup:) Odpowiedz Link Zgłoś
totalna_apokalipsa Re: Kaja Paschalska 12.08.06, 13:50 Dziewczynka bardzo ladna:) No ale wlasnie taka - już nie dziewczynka- jeszcze nie kobieta. Niewiem ludzie, co wy tacy złośliwi jesteście - gust to indywidualna sprawa, ona am całe zycie przed sobą na nudne fasony. Odpowiedz Link Zgłoś
www.podroznicy.tk kaja paschalska RASI-STKA 12.08.06, 15:28 Po tej piosence o Chince... Niech sie lepiej schowa do szafy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
damaperversa Re: kaja paschalska 12.08.06, 17:58 ma ładne włosy, niezłą figurę. gust niewyrobiony, ciuchy które wybrałą są tandetne i brzydkie. poza tym - intensywny róż dla rudej? - zgrzyt pazurów po szkle. Odpowiedz Link Zgłoś
majka189 Kaja Paschalska 19.08.06, 23:37 Szczyt przeciętniactwa. Jakby w ogóle nie miała własnego stylu. Ciuchy nijakie do potęgi trzeciej! I trochę za obcisłe te czarne, błyszczące geterki...hm... Najlepiej Karolina Malinowska. Ładnie, ciekawie i nawet tanio. Odpowiedz Link Zgłoś
malwinakordas Kaja Paschalska 31.08.06, 17:33 hmmm no cóż styl normalny jak prawie u każdej panienki w polsce nom troche kiczowatych orginalnych ciuszków nigdy nie za wiele chociaż zupełnie nie mój styl:) Odpowiedz Link Zgłoś
stworzenje Kaja Paschalska 07.10.06, 11:59 aktorka?? wokalistka?? nie za bardzo jej ktos pochlebia stosujac takie okreslenia?? Odpowiedz Link Zgłoś
bibbi5 ani aktorka ani wokalistka, media robią krzywdę 07.10.06, 18:55 tej dziewczynie i staje sie przez to jeszcze bardziej głupia Odpowiedz Link Zgłoś
sabriel Re: ani aktorka ani wokalistka, media robią krzyw 08.10.06, 11:54 Dokładnie ani z niej wielka aktorka-znana jest głownie z jednej tylko roli-Oli z Klanu,ani tym bardziej wokalistka-jej Czikulinka to jedno wielkie dno.Nie mogłam uwierzyć jak jej posłuchałam, że ktoś takiego gniota mógł wypuścić na rynek. Dziewczyna w sumie niebrzydka,uroda niebanalna,piękne włosy. Odpowiedz Link Zgłoś
chomsterek Re: Kaja Paschalska 12.01.07, 16:04 Bardzo mi sie spodobalo pierwsze zdjecie. Ubior K. Paschalskiej nie prezentuje sie moze na nim jakos odkrywczo czy szczegolnie oryginalnie, ale calosc wydaje mi sie dobrze "zgrana". I, co najwazniejsze, taki styl pasuje "modelce" :) Do gustu przypadl mi takze makijaz Kai. Odpowiedz Link Zgłoś
asidoo Re: Kaja Paschalska 12.01.07, 20:40 Nie jest to post zbyt światowej kobiety... Odpowiedz Link Zgłoś
ilona8607 Kaja Paschalska 29.06.07, 18:42 te ciuchy są ... obleśne! a szpikulce ... szkoda gadać, moja babcia lepsze nosi!!! Hehe :-)) Odpowiedz Link Zgłoś