kati_p 25.04.06, 08:13 Ja się Wam podoba ta modelka? Współczesny 'ideał' kobiecości... tiny.pl/g92p Pomijając już 'suknię ślubną'.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ell9 Re: Piękna Panna Młoda 25.04.06, 08:20 mi się podoba, trochę z figury podobna do mnie... Odpowiedz Link Zgłoś
kati_p Re: Piękna Panna Młoda 25.04.06, 12:21 ell9 napisała: > trochę z figury podobna do mnie... No to Ci współczuję ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: Piękna Panna Młoda 25.04.06, 08:53 galopujace suchoty z pewnoscia sie nie zgubi, zostawia za soba dzwiek stukajacych o siebie kosci Odpowiedz Link Zgłoś
potrzeba_chwili Re: Piękna Panna Młoda 25.04.06, 09:30 Daruj sobie takie komentarze. :| Rozumiem wszystko, to że taka figura Ci nie odpowieda, że może Cię ona nawet razi, ale wszystko można powiedzieć bez (mogących zrobić przykorść) niektórych słów. Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: Piękna Panna Młoda 25.04.06, 15:46 a czym ci to przykrosc sprawilam ? ktorez to slowo tak cie zabolalo? a taraz serio: mam prawo wypowiadac sie tak jak mi sie podoba, nikogo osobiscie tutaj nie urazilam, mam awersje do kosciotrupow i mam parwo o tym napisac, nie podoba mi sie kobieta na dokolcie ktorej mozna na kosciach grac jak na fortepianie, nie podobaja mi sie takie kosciste , zyrafie nogi i nie podoba mi sie wmawianie innym ze jest to piekne, ze nie wspomne wplywu takich "wmawian" na mlodziutka, nieuformowana psychike i to do czego to prowadzi... amen Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: Piękna Panna Młoda 25.04.06, 09:26 mi sie podoba i suknia i modelka, ale ja jestem zboczona na tym punkcie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
greenhills Re: Piękna Panna Młoda 25.04.06, 12:31 na jakim punkcie jestes 'zboczona' cioccolatto????? Odpowiedz Link Zgłoś
przemkowa.b Re: Piękna Panna Młoda 25.04.06, 12:35 n punkcie nietypowych ślubnych rozwiązań:P Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: Piękna Panna Młoda 25.04.06, 12:42 jesli chodzi o sluby, to raczej jestem tradycjonalistka. biala suknia, dluga. www.pronovias.com/ - emanuel ungaro, glamour albo.. zreszta tam wszystkie sliczne sa. Odpowiedz Link Zgłoś
majenkir Re: Piękna Panna Młoda 27.04.06, 01:49 Piekne te suknie! Az chcialoby sie jeszcze raz za maz :P Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: Piękna Panna Młoda 25.04.06, 12:38 szczuplosci, albo wrecz chudosci wysokich (koniecznie!) kobiet. mi sie takie dziewczyny podobaja. sssmukle :) Odpowiedz Link Zgłoś
przemkowa.b Re: Piękna Panna Młoda 25.04.06, 12:43 aha:) a jaka jest dla ciebie osoba 166/50?:) Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: Piękna Panna Młoda 25.04.06, 12:47 szczupla, sredniego wzrostu. moze byc bardzo zgrabna i proporcjonalna :) ale nie w moim typie. Odpowiedz Link Zgłoś
pianazludzen Re: Piękna Panna Młoda 25.04.06, 09:28 modelka mi się podoba choś jest z deka za chuda jak na mój gust, w sukni sama bym wystąpiła, powaga! Odpowiedz Link Zgłoś
pianazludzen suuuuper! 25.04.06, 09:29 kurde przeglądam teraz te sukienki i są świetne! szczególnie te nie majace nic wspolnego z traycyjną "bezą" w krynolinach Odpowiedz Link Zgłoś
liselle Re: Piękna Panna Młoda 25.04.06, 10:54 img.interia.pl/wiadomosci/nimg/Galeria_mody_slubnej_989825.jpg Miodzio :) Odpowiedz Link Zgłoś
gosiaqus Re: Piękna Panna Młoda 25.04.06, 16:02 włosy ma za jasne- bo preferowałabym zimny, szary blond, ale ogólnie to przyłączam się do opinii :) Odpowiedz Link Zgłoś
liselle Re: Piękna Panna Młoda 25.04.06, 16:56 Ale sukieneczka miodzio:) Nie modelka :-D Odpowiedz Link Zgłoś
deczko Re: Piękna Panna Młoda 26.04.06, 22:01 Jakbys w takiej kiecce poszla na slub. to goscie pytaliby sie, kiedy rodzisz, albo czy sie nie pospieszylas, zakladajac negliz na noc poslubna ;) )))) Odpowiedz Link Zgłoś
miss_paradox Re: Piękna Panna Młoda 28.04.06, 09:03 rewelacuja ta suknia, ciekawe czy na osobie 1,70 tez by tak pięknie wyglądała Odpowiedz Link Zgłoś
uka_m Re: Piękna Panna Młoda 25.04.06, 11:22 Modelka-standard.Bardzo podoba mi się kilkanaście sukienek.Świetna alternatywa dla taft,grubych haftów i ,balowych,sukien ślubnych.Lekkie,eleganckie. Odpowiedz Link Zgłoś
siog Re: Piękna Panna Młoda 25.04.06, 11:42 chyba jednak wole tradycyjne:) tiny.pl/g9sb tiny.pl/g9sz Odpowiedz Link Zgłoś
ingeborg ni cycka ni brzucha, co to za dziewucha? 25.04.06, 11:49 przysłowia mądrością narodu :-) Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: ni cycka ni brzucha, co to za dziewucha? 25.04.06, 17:20 z przodu plecy z tylu plecy bozia stworzyl mnie dla checy (stare chinskie powiedzonko) Odpowiedz Link Zgłoś
ell9 do tralalumpek 25.04.06, 19:47 Jak się czyta Twoje wypowiedzi to wyczuwa się zazdrość o smukłe, chudziutkie ciało. CiekawE jaka TY jesteś? Zazdrościsz szczuplutkim dziewczynom, co? Pozdrawiam serdecznie, Ell Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: do tralalumpek 25.04.06, 22:33 pozdrawiam cie rowniez i informuje ze nigdy w zyciu nie mialam problemow z nadwaga i mam nadzieje ze tak zostanie :) niczego w zyciu nikomu nie zazdroszcze i ciesze sie ze jestem taka jaka jestem Odpowiedz Link Zgłoś
przemkowa.b Re: Piękna Panna Młoda 25.04.06, 11:53 Nie, nie, nie i jeszcze raz nie:) Odpowiedz Link Zgłoś
myniek1 Re: Piękna Panna Młoda 25.04.06, 12:15 Wygląda jakby miała krzywt zgryz. A ta sukienka nadaje sie na ulicę, a nie do ślubu. Odpowiedz Link Zgłoś
nycole Re: Piękna Panna Młoda 25.04.06, 12:25 Podoba mi się modelka i sukienka też ale nie na ślub . Odpowiedz Link Zgłoś
pianazludzen mnie podoba sie: 25.04.06, 12:41 ta: img.interia.pl/wiadomosci/nimg/Galeria_mody_slubnej_990092.jpg (tylko z inną kolia) ta ale nie wiem jak dół: img.interia.pl/wiadomosci/nimg/Galeria_mody_slubnej_989977.jpg ta img.interia.pl/wiadomosci/nimg/Galeria_mody_slubnej_989911.jpg i wiele innych ale z powodu b. niewygodnego menu na stronie nie chce mi sie ich szukac:) Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: mnie podoba sie: 25.04.06, 12:42 bardzo ladne, tylko malo slubne :) Odpowiedz Link Zgłoś
myniek1 Re: mnie podoba sie: 25.04.06, 15:21 Ta pierwsza z twoich linków śliczna. Odpowiedz Link Zgłoś
yavanna86 'ideał'? 25.04.06, 15:53 chyba jednak nie :) chyba że projektantów-gejów :P Odpowiedz Link Zgłoś
pianazludzen hmmm ciekawa diagnoza 25.04.06, 18:05 > chyba jednak nie :) chyba że projektantów-gejów :P hmmm mnie się bardzo podobaja a nie jestem gejem. czy orientacja seksualna determinuje gusta?? Odpowiedz Link Zgłoś
starawyjadaczka jezusiemaryjo.... 25.04.06, 15:56 ja jestem szczupla, ale ta modelka to anorektyczka. Nie podobaja mi sie kobiety ani za chude ani za grube, przegiecie w kazda strone jest złe. ta jest za chuda, ani ud, ani biustu, wklesły dekolt. Stanowcze nie anoreksji! Odpowiedz Link Zgłoś
cristinka Re: Piękna Panna Młoda 25.04.06, 16:25 dla mnie piękna seksowna kobieta. Moze dlatego ze nie lubię widoku grubych kobiet jak tralalumpek i kati_p. Bo ze są grube to mozna wywnioskowac z ich tekstów... Ja bym chciała tak wyglądac, niestety jestem jakies 4 kg cięzsza. Odpowiedz Link Zgłoś
b_bb Re: Piękna Panna Młoda 25.04.06, 17:16 cristinka napisała: > Bo ze są grube to mozna wywnioskowac z ich tekstów... <LOL> ale mądrości :D:D Odpowiedz Link Zgłoś
myszka_333 Re: Piękna Panna Młoda 25.04.06, 18:46 img.interia.pl/wiadomosci/nimg/Galeria_mody_slubnej_989819.jpg img.interia.pl/wiadomosci/nimg/Galeria_mody_slubnej_989821.jpg img.interia.pl/wiadomosci/nimg/Galeria_mody_slubnej_989845.jpg te mi się podobają. A co do modelki, modelka jak modelka wysoka i chuda.Patrząc na nią wyleczyłam się z kompleksu asymetrycznej szczęki :) Odpowiedz Link Zgłoś
przemkowa.b Re: Piękna Panna Młoda 25.04.06, 20:30 cristinka napisała: > dla mnie piękna seksowna kobieta. Moze dlatego ze nie lubię widoku grubych > kobiet jak tralalumpek i kati_p. Bo ze są grube to mozna wywnioskowac z ich > tekstów... O matko! Co za głupota...odwal się od kati-p bo będę gryźć, kopać, słać wirusy i spamy!!!!!!!!!!!!!!!!:P Odpowiedz Link Zgłoś
kati_p Re: Piękna Panna Młoda 25.04.06, 20:45 cristinka: ugryź się w swój chudy zad :P Odpowiedz Link Zgłoś
jaleo Re: Piękna Panna Młoda 25.04.06, 20:17 kati_p napisała: > Ja się Wam podoba ta modelka? Współczesny 'ideał' kobiecości... A dlaczego uwazasz, ze ta modelka to ideal kobiecosci? Sukienka bardzo ladna. Odpowiedz Link Zgłoś
annie_laurie_starr Re: Piękna Panna Młoda 25.04.06, 20:33 Ja chyba jestem z innych czasow, bo ani ta modelka, ani ta sukienka nie robia na mnie pozytywnego wrazenia. Dziewczyna faktycznie wyglada jak przedostatnie stadium anoreksji w drodze do trumny. I uprzedzajac zarzuty, ze pewne zazdroszcze oswiadaczam, ze tak nie chcialabym wygladac. Podobaja mi sie osoby szcuple i wysokie i sama do niech naleze, ale bez przesadyzmu. Odpowiedz Link Zgłoś
nadinka_nadinka Re: Piękna Panna Młoda 25.04.06, 20:27 modelka za chuda, imho. kiecka fajna, ale raczej nie slubna ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kate-gun Re: Piękna Panna Młoda 25.04.06, 20:34 ja bym poszla do slubu w takiej [tylko w innym welonie]: img.interia.pl/wiadomosci/nimg/Galeria_mody_slubnej_852435.jpg albo: img.interia.pl/wiadomosci/nimg/Galeria_mody_slubnej_990763.jpg ta mi sie podoba, ale ksiadz by mnie wygnal z kosciola :) img.interia.pl/wiadomosci/nimg/Galeria_mody_slubnej_990787.jpg ten zestaw jest niby tradycyjny i z pozoru nic ciekawego... ale pani wyglada przeuroczo :) img.interia.pl/wiadomosci/nimg/Galeria_mody_slubnej_852451.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: Piękna Panna Młoda 26.04.06, 06:01 zywy dowod, ze w sukni empire nawet anorektyczna wyglada jakby byla w ciazy Odpowiedz Link Zgłoś
deczko Re: Piękna Panna Młoda 26.04.06, 22:07 Ja bym chetnie zalozyla do slubu tego typu sukienke, bo suknia tego nazwac nie mozna www.newyorkmetro.com/images/shopping/weddings/05/bridalweek/carolinaherrera/10.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
deczko Re: Piękna Panna Młoda 26.04.06, 22:09 kati_p napisała: > Ja się Wam podoba ta modelka? Współczesny 'ideał' kobiecości... Niedoscigniony... > tiny.pl/g92p > Pomijając już 'suknię ślubną'.. Czemu pomijajac. Chudzina w tej sukni, wyglada jakby miala szerokie biodra, chociaz oczywiscie tak nie jest. Wyglada jakby byla w ciazy. > Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: Piękna Panna Młoda 26.04.06, 22:16 A mnie się podoba właśnie dlatego, że jest mało ślubna. I podoba mi się dlatego, że też jestem długa i chuda, i jest mi z tym naprawdę dobrze od prawie 3 dekad :) Odpowiedz Link Zgłoś
panna_mloda1 Re: Piękna Panna Tlusta Kati_p 27.04.06, 03:49 cziken.cepter.net/kati/photo/51.jpg buahhhhha haaaaaaaaaaaaaa tluscioszku Odpowiedz Link Zgłoś
kati_p Re: Piękna Panna Tlusta Kati_p 27.04.06, 06:31 Ja się sobie podobam :) A ty lepiej pisz pod swoim prawdziwym nickiem- wtedy pogadamy! Odważny troll się znalazł... Odpowiedz Link Zgłoś
hyacinth.bucket Re: Piękna Panna Młoda 28.04.06, 03:39 Toto powinno trzymac w reku kose i w ogole powinno byc zabronione nie pod kara grzywny ale aresztu puszczanie takich wiechci na wybieg jesli BMI nie jest zgodne z norma . Zanim pozostane posadzona o wielka zazdrosc na temat " szczuplosci " powiem , ze daleko nie trzeba szukac idealu bo po kilku " nastepnych " na force nr 111 jest dziewczyna i o tej dopiero mozna powiedziec , ze jest szczupla i wyglada zdrowo . Cofam znowu stronki i widze ogromna roznice , znowu widok tego szkieletona co wlasnie wylonil sie z kaluzy bo kolor jej sukni wlasnie takie sprawia wrazenie Utopiona w noc poslubna na bagnach Panna Mloda wraca szukac zemsty brrrr co za horror ! Odpowiedz Link Zgłoś
sigrun Re: Piękna Panna Młoda 28.04.06, 09:32 Piękne porównanie, Hiacynto :-)))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
msdynamite87 Re: Piękna Panna Młoda 28.04.06, 14:24 modelka ma okropna figure ale coz poradzic jak prawie kazda modelka ma taka. moze gdyby nie byla az tak wychudzona to bylo by lepiej z nia;) a na temat owej sukienki to wam powiem jedno ha mam taka sama... tylko koszulke nocna ;))))< no dobra moze nie identyczna> Odpowiedz Link Zgłoś