ella321 07.05.06, 17:03 www.allegro.pl/item101112897_skorzana_toreka_new_yorker_jedyna_na_allegro_.html potrzebuje pojemnej czarnej.Fajna?? Widziałam ja w realu, duzo się do niej miesci,wykonana estetycznie..Co sądzicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rzesa20 Re: Chce kupić tę torebkę... 07.05.06, 17:05 coś niewyraźne te zdjęcia:/ na pierwszy rzut oka mi się nie podoba, ale pojemna wygląda, więc jeśli Tobie się podoba to kupuj:) Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: Chce kupić tę torebkę... 07.05.06, 17:34 wyglada jak z ceraty i jakos brakuje jej chyba dlugiego paska na ramie. Odpowiedz Link Zgłoś
adalon Re: Chce kupić tę torebkę... 07.05.06, 17:57 nie widzę za wyraźnie na tych zdjęciach ja też szukam pojemnej torebki ta wygląda nie najgorzej, ale nie powaliła mnie na kolana Odpowiedz Link Zgłoś
ella321 Re: Chce kupić tę torebkę... 07.05.06, 18:27 Kłamia na Allegro.Ta torba nie jest skórzana, ale wykonana z gustownego materiału-nawet nie bardzo podobnego do skóry.Ma doczepiany pasek, do tych metalowych spzraczek widocznych na zdjeciu...Raczki sa na tyle dlugie, że można załozyc je na ramie ..a można nosiś w dloni.. Odpowiedz Link Zgłoś
b_bb Re: Chce kupić tę torebkę... 07.05.06, 19:11 W zyciu nie kupiłabym niczego na podstawie tak kiepskiego zdjęcia. Odpowiedz Link Zgłoś
magdalenka45 Re: Chce kupić tę torebkę... 07.05.06, 19:11 koszmarna...:( www.allegro.pl/item100902802_chanel_elegancka_i_pojemna_zamszowa_torebka.html <- ta jest juz lepsza Odpowiedz Link Zgłoś
ella321 Re: Chce kupić tę torebkę... 08.05.06, 08:42 Mam inne wyobrażenie o babcinych torbach:-) Ta na pewno taka nie jest. Zdecydowanie pasuje młodej dziewczynie, jest troche sportowa. Tak jak pisałam, widziałam ja w realu...tyle tylko że biała, a ja chce czarna. Jest Firmy Amisu,wykonana b porzadnie.Na pewno nie robi wrażenia taniej i "bazarowej". Odpowiedz Link Zgłoś