ejziej 26.05.06, 20:18 Czy widział ktoś czarny strój z pelikanami?? Jak wygląda w realu i ile kosztuje?? I czy wogóle w tym sklepie sa fajne stroje kapielowe. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eirenne Re: New Yorker 26.05.06, 20:22 Mam kostium kąpielowy z NY i jestem z niego zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: New Yorker 26.05.06, 20:28 rok temu kupiłam jakis różowy, bo chcialam na basen inny niz ze stringami i......... farbuje w jakuzzi!! Odpowiedz Link Zgłoś
yo_anna4 Re: New Yorker 27.05.06, 11:52 dol kolo 30 zl, góra mniej wiecej tak samo. pamietam te z pelikanami, ale czarnych nie iwdziałam. jedynie różowy, brązowy, turkusowy i zgniła zielen Odpowiedz Link Zgłoś
opuszczona Re: New Yorker 27.05.06, 12:15 ja tez kupilam sobie rok temu stroj NY. Spisuje sie calkiem fajnie, jedynie moge mu zarzucic ze material lekko sie zmechacil ale jest to prawie niewidoczne. Jestem z niego mega zadowolona a zaplacilam za szorty i stanik ok 80zł. pozdrawiam ! :-))) Odpowiedz Link Zgłoś