d.blue 30.05.06, 22:13 uprzedzając ataki- nie sprzedaję tych butów; jestem młodą mamą zasiedziałą w domu i trochę w tyle za modą; czy coś takiego się teraz nosi? pozdrawiam tiny.pl/g6lg Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cioccolato_bianco Re: co myślicie o tych butach? 30.05.06, 22:14 ze sa brzydkie. Odpowiedz Link Zgłoś
d.blue i pewnie nie da się w nich chodzić..... 30.05.06, 22:16 tak myślałam że się wygłupię..... Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: co myślicie o tych butach? 30.05.06, 22:26 - mysle sobie ze sa brzydkie i zle wyprofilowane - mysle ze kazdy obrazek mozna tak zapodac na forum zeby nie pokazywac aukcji allegro a potem narzekac na ataki Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: co myślicie o tych butach? 30.05.06, 23:26 jakies takie dziwne.dla mnie za malo tych paskow Odpowiedz Link Zgłoś
n_itka Re: co myślicie o tych butach? 30.05.06, 23:32 wygladaja troche jak takie chodaki wiejskie, brak im lekkosci i ta noga tez w nich nie lezy (widac przeswity miedzy podeszwa a stopa) i paski za malo trzymaja stope, takie buty z drewniana podeszwa mozna chociazby zobaczyc w ccc, jak dla mnie zle sie chodzi :) Odpowiedz Link Zgłoś
pompon3000 Re: co myślicie o tych butach? 31.05.06, 09:47 a ja mysle ze nie sa zle, buty z paskami w tym sezonie sa bardzo modne wiec bez przesady, kolor latwy do zestawiania z innymi kolorami, fason nadaje sie i do spodnicy i do spodni i do rybaczek ani udziwnione ani na super wysokim obcasie, na codzien jak znalazl, raczej powinny byc wygodne, oczywiscie cena swiadczy o tym ze buty raczej nie sa ze skory, ale to juz jak kto preferuje ktos tu zarzucil argumentem ze zle wyprofilowane dziwi mnie to bo dotad wydawalo mi sie ze zle wyprofilowac to mozna owszem ale buty na wysokim obcasie lub zupelnie plaskie ale nie na takim niskim obcasiku Odpowiedz Link Zgłoś
kalaruszek Re: co myślicie o tych butach? 31.05.06, 09:49 te ciemne jeszcze w miarę wyglądają Odpowiedz Link Zgłoś
hyacinth.bucket Re: co myślicie o tych butach? 31.05.06, 11:46 Mysle , ze to owoc skrzyzowania ostatnich trendow czyli japonek z balerinkami a przy tym takie niepapusne i niewygodne Stopa w nich wyglada brzydko i leci do przodu a uchwyt na palcu powinien obcierac przy chodzeniu i wszystko nie trzyma sie kupy . Tak to wyglada golym okiem :-) Odpowiedz Link Zgłoś
lucy215 Re: co myślicie o tych butach? 31.05.06, 11:52 Może na nodze lepiej się prezentują, ale nie kupiłabym ich. Odpowiedz Link Zgłoś
katinkova Re: co myślicie o tych butach? 01.06.06, 23:20 według mnie fajne, ale podejrzewam że ten pasek będzie się zsuwał z pięty, miałam kiedyś tak zapinane sandałki i co 200 metrów musiałam ten pasek poprawiać ;) I chyba stopa nie jest wystarczająco na nich trzymana. Nadają się chyba tylko do nałożenia, strzelenia sobie fotki i odłożenia do szafy ;) Ale krój ładny, zgrabny niewielki obcasik, wyglądają fajnie na stopie. Odpowiedz Link Zgłoś
big2.munich Czesc d.blue! Gdzies Ty sie podziewala? 01.06.06, 23:26 Internet Ci wylaczono czy jak? A z tymi butami, to daj sobie spokoj... Niunia juz na pewno podrosla i chetnie pojdzie z mama na zakupy... Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś