woojcieszka 01.06.06, 09:08 tiny.pl/gv98 chodzi mi o takie na zakupy i na codzień do zwiewnej letniej sukienki, którą kupiłam: www.allegro.pl/item106377090_vivien_caron_cudo_zwiewna_suknia_feria_kwiatow_36.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monia725 Re: widziałyscie może te klapki?deichmann 01.06.06, 09:15 Klapki są okropne .... przepraszam, ale ostro trącą prowincją Odpowiedz Link Zgłoś
aaagatkaaa Re: widziałyscie może te klapki?deichmann 01.06.06, 09:17 ładna :) A można wiedzieć gdzie ją kupiłaś, na allegro??? A takich klapeczek jest pełno i to jeszcze 100 razy ładniejszych, a jeśłi są na stronie to możesz iść do deichmanna podać numer i jeśli nie będzie to mogą Ci sprowadzić. Odpowiedz Link Zgłoś
wiktoryna25 Re: widziałyscie może te klapki?deichmann 01.06.06, 09:22 ja nie widziałam,ale widze, ze te klapki sa z plastiku, poszukaj czegos lepszego ze skory,bo sobie stopy odparzysz ... sukienka w kwiaki, klapki w kwiatki , nie za duzo tych kwiatków ? Odpowiedz Link Zgłoś
femme111 Re: widziałyscie może te klapki?deichmann 01.06.06, 09:46 to jakie proponujesz? całe białe albo różowe? Chyba wtedy będą zatrącac prowincją... Odpowiedz Link Zgłoś
femme111 Re: widziałyscie może te klapki?deichmann 01.06.06, 09:47 ale plastik, to fakt.. Odpowiedz Link Zgłoś
woojcieszka Re: widziałyscie może te klapki?deichmann 01.06.06, 09:48 ale to tylko takie na zakupy... sukienkę kupiłam na allegro Odpowiedz Link Zgłoś
starawyjadaczka Re: widziałyscie może te klapki?deichmann 01.06.06, 10:13 woojcieszka napisała: > ale to tylko takie na zakupy... > aha, a na zakupy moga byc plastikowe? :) Odpowiedz Link Zgłoś
kiara10 Re: widziałyscie może te klapki?deichmann 01.06.06, 09:52 widzialam je w deichmann-ie :) Odpowiedz Link Zgłoś
monia725 Re: widziałyscie może te klapki?deichmann 01.06.06, 09:54 Jak musisz juz miec koniecznie biale, to ostatecznie moga byc takie www.allegro.pl/item106450127_z_kolekcji_moja_bizuteria_odmacris.html#photo Odpowiedz Link Zgłoś
woojcieszka Re: widziałyscie może te klapki?deichmann 01.06.06, 10:01 nie muszą być koniecznie białe, ale z cyrkoniami to nie chce bo już mam. Odpowiedz Link Zgłoś
monia725 Re: widziałyscie może te klapki?deichmann 01.06.06, 10:08 A najnowszy krzyk mody podoba sie wam, bo ja jeszcze nie mam zdania www.allegro.pl/item105683186__najnowszy_najmodniejszy_model_2006_.html#photo Odpowiedz Link Zgłoś
starawyjadaczka Re: widziałyscie może te klapki?deichmann 01.06.06, 10:13 Faktycznie...krzyczą... :> Bardzo ehmm....bogate? :) Odpowiedz Link Zgłoś
lestka Re: widziałyscie może te klapki?deichmann 01.06.06, 11:20 musze cie zmartwic 1) przeplacilas za kiecke przyslali mi katalog jakis bon prix czy quelle ale raczej ten pierwszy wyprzedazowy ze byla chyba za 49 zl... 2) klapki sa okropne :> Odpowiedz Link Zgłoś
femme111 Re: widziałyscie może te klapki?deichmann 01.06.06, 11:29 nie mów... :( z bon prix na pewno nic bym nie zamówiła. Zawszw do mnie katalogi przychodza ale tej sukienki widziałam... to firma vivien caron, to to samo co bon prix? Odpowiedz Link Zgłoś
radamant Dziewczyno, klapki są sexi jakem facet 01.06.06, 11:21 Nie zwracaj uwagi na te stare ciotki co tu piszą. Kup te klapki na szpileczce ( a nie jakieś aseksualne płaskie ortopedki ), załóż super kobiecą sukienkę w kwiaty, rozpuść włosy ( jak masz długie ), wyjdź na ulicę a zobaczysz jakie wrażenie zrobisz na facetach. Paniom w nieśmiertelnych dżinsach schabowylewajkach i płaskich japonkach STANOWCZE NIE !!! Odpowiedz Link Zgłoś
nycole Re: Dziewczyno, klapki są sexi jakem facet 01.06.06, 11:35 Mam podobne klapeczki z Deichmanna i wbrew pozorom całkiem wygodnie się w nich codzi (a ja nie cierpię obcasów) i nie wyglądaja tak zle a na lato jak najbardziej .. Podejrzewam ,że gdyby były innej firmy ,zadna z Was nie napisałaby ,że są tandetne ,okropne itp. jesteście przewidywalne P Odpowiedz Link Zgłoś
bree31 do nycole 01.06.06, 17:15 a ty jestes glupia, jak zwykle :) zreszta czego wymagac od panienki biegajacej z odkrytym brzuchem, miniowie i w klapkach od Deichmanna :))) Odpowiedz Link Zgłoś
lisamarie.11 Re: widziałyscie może te klapki?deichmann 01.06.06, 11:44 Sa bardzo slodkie i beda idealnie pasowac do tej sukienki. Mi przeszkadza tylko to, ze nie sa ze skory, ale to moja obsesja. Podam ci tylko linka do takich, jakie ja bym kupila: www.bata.pl/catdetail.php?&catItem=12&selId=&action=&techId=&brandId=&size=&price=&art_number=&a_page=88&t ipslist= Odpowiedz Link Zgłoś
woojcieszka Re: widziałyscie może te klapki?deichmann 01.06.06, 11:58 te też sa ładne Odpowiedz Link Zgłoś
lisamarie.11 Re: w jakich godzinach czynny jest deichmann? 01.06.06, 16:04 Zalezy gdzie... Np. w Centrum Bielany: www.bielany.parkhandlowy.pl/noweonas/godzinyotwarcia.html do 21-ej. Odpowiedz Link Zgłoś
monia725 Re: widziałyscie może te klapki?deichmann 01.06.06, 13:47 ło matko, jaka tragedia. Nie sluchaj sie, ze bedzie ci pasowac i bedziesz ladnie wygladac. Radzi ci to jakas tandeciara, albo podpuszcza cie! Odpowiedz Link Zgłoś
lisamarie.11 No jasne Moniu! Nie ma jak drewniaki z Allegro! 01.06.06, 16:09 To dopiero tandeta!!!! W Deichmanie przynajmniej moze dziewczyna przymierzyc i nie kupowac kota w worku. Moze nawet przyjsc wraz z sukienka i zobaczy jak to razem wyglada. Za to Ty jej booosko doradzilas! Odpowiedz Link Zgłoś
radamant Dziewczyny w mini i klapeczkach na szpilce są 01.06.06, 19:25 o wiele bardziej sexi niż "intelektualistki" w bojówach i płaskich japonach. Wojcieszka, kup te klapki jak ci się podobają, serio mówię. Pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
bree31 Re: Dziewczyny w mini i klapeczkach na szpilce są 01.06.06, 19:30 ja jestem intelektualistka w szpilkach, nie cierpie dziewczyn w bojowkach i plaskich japonach :) Odpowiedz Link Zgłoś